Dårligt hus kun med problemer
Aldrig leje det hus igen får det første får vi vide ikke skal sørge for kaffe selv plus sukker heller ikke, kommer derud og hun siger ska alså selv sørge for tingene og i kontrakten står der intet om får sukker får vide ska sætte det på plads igen . Får det andet så deres komfure i stykker de varmer ikke og da ringer til hende siger de ik virker og lyser ik siger hun at der intet er galt jeg påstår stadigvæk ikke virker hun diskutere med min gæst som er min bror om skal alså kun en 10 sikring i og ikke 16 min bror siger det ska der da sætter i så lyser ovnen de diskutere en halv time,, men varmer ikke siger til hende at ikke virker hun siger kan hun intet gøre ved nr 2 er gassen går ud hele tiden i gas komfur hun siger det for spare på gas og andet komfur kun stå på 3 men går sindsyg langsom hun diskutere med os og med gæsterne hun går uden endelig lave det risikerede i gæster til vores datter s barnedåb fik koldt mad 2500 for noget møg gør ik igen plus for skæld ud over tændt køleskab om fredagen da køler rigeligt men lave mad lørdag så sagde sku ik blande sig i.. da kommer om lørdagen er kødet surt og mælken varm så køleskabene virker ik da ik var koldt så måtte til Nakskov igen købe ind .. dette hus er kun i problem og får dyrt betale sig for få koldt mad og surt kød