Langkilde Flagfabrik Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 90 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent produkternes høje kvalitet, fremhæver brugen af ægte stofmaterialer og holdbare designs. Mange fremhæver den hurtige og effektive leveringsservice, hvor varerne ofte ankommer hurtigt og er velpakkede. Virksomhedens service beskrives som professionel og imødekommende, hvilket bidrager til en positiv samlet kundeoplevelse. Dog bemærkede nogle kunder, at visse "knudefri" produkter, som vimpler og standere, ikke levede op til forventningerne. Disse anmeldere oplevede, at der dannedes knuder på deres produkter inden for kort tid, ofte allerede efter få dage eller uger, i modsætning til den lovede egenskab.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet, og mange fremhæver den høje kvalitet og det flotte... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten og fremhæver ofte produkternes holdbarhed og flotte design.... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv og fremhæver især den hurtige og effektive levering. Mange kunder... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, idet mange fremhæver den gode og hurtige ekspedition.... Se mere

Order

Kunder havde positive oplevelser med bestillingen, hvor selve forløbet med bestilling og levering blev... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har handlet et par gange hos Langkilde Flagfabrik og købt nogle mindre ting, bl.a. juletræsflag og senest et mindre flag til en 5-meter stang.  Det, der hver gang gør indtryk på mig – og som... Se mere

Igennem et par måneder har jeg nu haft kontakt med Langkilde - da jeg har villet købe flere af de nordiske flag samt danske egnsflag. Jeg er mere end tilfreds med kvaliteten på de købte flag og find... Se mere

Igen en hurtig levering denne gang med det smukkeste facadeflag af ualmindelig god kvalitet. Jeg har efterhånden en del produkter fra Langkilde & Søn. Dannebrog til flagstangen, bordløbere, duge (so... Se mere

Kørte, som så ofte før, til flagfabrikken i Herlev for at købe ny stander. Oh rædsel - der var ikke længere salg på stedet, men kun on-line! Men så udviste den søde medarbejder i skranken den... Se mere

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

101 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

‘Knudefri’ stander slog knude efter få timer

Jeg har gennem årene handlet en del hos Langkilde & Søn – både standere og flag – og har også anbefalet dem til andre. Kvaliteten på deres produkter er generelt høj, og det er netop derfor, denne oplevelse var så skuffende.

Jeg købte to “knudefri standere”. Den ene slog knude allerede efter få timers brug i helt almindeligt vejr. Det kan naturligvis ske i praksis, men udfordringen opstod i reklamationsforløbet.

Produktet markedsføres tydeligt som “knudefrit” og med en garanti om “2 måneder uden knude – eller pengene retur”. I dialogen med kundeservice blev det imidlertid samtidig forklaret, at standeren godt kan slå knuder, fordi vind og placering kan spille ind. Det er i sig selv fair nok – men så bør produktbeskrivelsen også være formuleret mere præcist fra starten, så forventningerne hos kunden bliver realistiske.

Reklamationsprocessen blev desværre også håndteret meget rigidt. Jeg havde håbet på lidt mere konduite – især når man som kunde gennem flere år har lagt en del penge hos virksomheden og også har anbefalet dem til andre. I stedet oplevede jeg en ret formel tilgang uden nogen egentlig anerkendelse af kundeloyalitet.

Til sidst blev en del af købet refunderet, og sagen blev afsluttet. Det er i sig selv en fair løsning, men hele forløbet efterlod et indtryk af, at kommunikationen omkring produktet og håndteringen af loyale kunder kunne være bedre.

Jeg kommer sandsynligvis til at handle hos dem igen, fordi kvaliteten på produkterne generelt er god. Men lidt mere præcis produktkommunikation – og lidt mere konduite i kundeservice – ville gøre oplevelsen væsentligt bedre.

1. marts 2026

Utrolig misvisende markedsføring

Virkelig skuffende oplevelse med Langkilde.

I deres Facebook-salgsvideo bliver der lovet garanti på de knudefri vimpler, hvilket var en af hovedårsagerne til, at jeg valgte at bestille en vimpel – til hele 399 kr. Desværre viser det sig ved modtagelsen, at garantien kun er på 2 måneder fra købsdatoen, og ovenikøbet bortfalder den, hvis vimplen har været oppe i storm.

Det fremstår ærligt talt som ret misvisende markedsføring. En garanti på kun 2 måneder er meget kort, især til den pris og for et produkt, der netop er beregnet til at hænge udendørs og blive udsat for vind og vejr.

Jeg havde forventet markant bedre kvalitet og mere reel garanti. Det her lever slet ikke op til det lovede i salgsvideoen!

21. februar 2026

Vi havde købt et hus hvor der var…

Vi havde købt et hus hvor der var flagstang som var oplyst til 10m så vi bestilte flag og vimpel men da vi overtog huset var den 12m så jeg ringede hurtigt til dem fredag morgen og allerede lørdag eftermiddag havde vi de rigtige str og de tager de forkerte retur uden problemer det er vildt god service

19. december 2025

Knudefri vimpel?

Knudefri vimpel?
Hvorfor give 399 kr., når man kan nøjes med 149 kr. for en almindelig vimpel?

Der gives 2 måneders garanti for, at den "knudefri" vimpel ikke slår knuder – jeg har nu haft min helt almindelige "knude-vimpel" i 3 måneder, og den har ikke engang overvejet at slå en knude.

15. maj 2025

Fik en vindpose til jul 2023

Fik en vindpose til jul 2023, efter den har hængt der nu kun ca. 45 dage (har taget den ned fordi jeg skal hejse Dannebrog i morgen🇩🇰) konstaterede jeg at klemmerne på snoren ruster ( man har glemt at der findes rustfri klemmer) samtidig er snoren god slidt ved Svirvel, jeg bliver selv nød til at skifte det dårlige snor, ærgelig at det går så hurtig i stykker. Købt den 27-11-2023 Pris 558,-kr

6. februar 2024

Spar dine penge !! De står ikke ved deres produkter.

Jeg købte en stander hos Langkilde til kr. 449,-.
Efter mindre end et halvt år, er den revet i laser og pjalter på trods af, at standeren blev taget ned, når der var lovet storm.
Langkilde mener, at det er meget normalt, at en stander kun holder et halvt år.
Fremover køber jeg en stander til 25 % af prisen og skifter oftere. Tak for handlen, Langkilde.

18. januar 2024

Øv - farverne snyder max.

Øv! Jeg havde glædet mig til at modtage en råhvid og koboltblå cirkusdug men modtog en grå og mørkeblå dug. Farverne snyder max på hjemmesiden - og ved et opkald til fabrikken lød svaret: "Det kommer jo an på, hvilken skærm du har" - Jeg har en macbook og en chromebook - farverne er de samme på begge skærme. Jeg kan umuligt være den eneste, der er blevet snydt af det flotte farvestrålende billede derinde. Det skylder I jeres kunder at ændre til rette farveindstilling.

De sender nu en returlabel - og jeg går på jagt efter en anden dug.

3. august 2023

Knudefri vimpel har lige købt og fået…

Knudefri vimpel har lige købt og fået et der er nummer to jeg køber det gamle holdte omkring 2 år så var det også færdig men dertil sagt bor også i Vestjylland og tager det kun ned hvis stort flag skal op og har endnu ikke prøvet og have en knude på det. De holder mere end de lover. Købte også sådan et mørkerødt flag engang som også er mega flot. 🙏🏻🇩🇰☀️👍🏻

21. februar 2023

Verdens dårligste kundeservice

Verdens dårligste, mest ubehøvlede og arrogante kundeservice. Jeg modtog en defekt flagstang, hvor noget af foden var faldet af - ingen undskyldning overhovedet, men derimod får jeg smidt i hovedet, at det er simpelt selv at reparere. Seriøst?
Har seriøst aldrig oplevet noget lignende. Og samtidig latterliggør de mig og siger, at jeg nok heller ikke vil være tilfreds med at modtage et nyt flag (underforstået at jeg åbenbart er meget besværlig)… har slet ikke ord for den behandling!

30. november 2022