Sidste års festival var uorganiseret, dårlige parkeringsforhold for dem der kommer i bil og priserne var steget til det helt urimelige. Sammenligner man det med smuk-fest, vig-festival m.v. så er nive... Se mere
Kære festival ❤️❤️❤️❤️❤️ God stil, at I har afvist Paludan‼️‼️‼️‼️‼️ Det gør mug ærgerlig, at RPs slæng nu giver festivalen meget negative anmeldelser på Trustpilot, men med denne positive... Se mere
Jeg havde igen i år en dejlig oplevelse sammen med min veninde, da vi nød en endagsbillet på festivalen, som efterhånden er blevet en tradition for os hvert år. Ud over dejlig musik, var vi rigtig god... Se mere
RP har direkte sagt at der skal flyde muslimsk blod i kloakkerne og opfordrer til borgerkrig samt at han råber børn ind i hovedet på national tv, at de er nogle samfundstabere. Derudover er han allere... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Langelandsfestival - stedet, hvor du kan hygge med din familie. Ligegyldigt om det er din biologiske familie, en god flok venner - eller bare resten af den helt store langelandsfamilie!
Ryttergårdsvej 116, 3520, Farum, Danmark
- info@llf.dk
- www.langelandsfestival.dk
Skøn festival
Super festival
Super festival! Kanon service med massere af gode spise steder, billige øl og med en ordentlig indgangskontrol som nægtede adgang til ubekvemmelige mennesker!
Et fantastisk oplevelse
Et fantastisk oplevelse tak til arrangørerne ❤️
Min første gang og det bliver abslout ikke sidste gang.
En festival som også er på børnenes…
En festival som også er på børnenes præmisser.
En festival som er med til at give børnene en super god oplevelse.
Alt for dyr!
Dårlige kunstnere. Dyre priser osv osv osv. Sidste gang jeg har mine ben på Langelands festivalen
Fantastisk festival
Fantastisk festival, med mange gode navne på programmet.
Paludan fri 💓
En dejlig oplevelse
Fantastisk sted ❤️
Fantastisk festival med fantastiske…
Fantastisk festival med fantastiske holdninger
Fantastisk hyggelig festival i perfekt…
Fantastisk hyggelig festival i perfekt størrelse! Der er plads til os unge der vil feste igennem, men samtidig med en god afstand fra familie campen, der ikke ønsker at deltage i larmen. Der er virkelig plads til alle.
Alle burde tage på langelandsfestival.
Hygge og ansvarlighed.
Fantastisk hyggelig, familievenlig festival med ansvarligheden i orden.
Jeg har aldrig været på festivalen
Jeg har aldrig været på festivalen, men ud fra det jeg hører er det en fed festival og at de ikke vil have en racismedømt person ind, som opfordrer til had og ekstrem vold ... well, det er rigeligt til 5 stjerner fra mig :)!
Det var ovenud positiv oplevelse og…
Det var ovenud positiv oplevelse og alle er glade - super organisering og styr på alt fra madboder til toilet faciliteter ♡♡ tak for en skøn festival!
Alene beslutningen om at lukke at for…
Alene beslutningen om at lukke at for det fjols til Paludan gør alene jeg ville vælge LL-Festival. Det har jo ikke været et spørgsmål om han ville deltage på lige fod med alle andre. Det har ikke været for andet end at brænde koraner og kaste med had til muslimer. Som han altid gør når han er på tur.
Har intet andet end positive ting at…
Har intet andet end positive ting at sige om Langelandsfestival 2019
♥️♥️♥️♥️ ♥️
☀️☀️☀️☀️ ☀️
Super festival for hele familien
Super festival for hele familien. Trygt uden uromagere.