2,5

Under middel

Andre kiggede også på

Den butikken har gått konkurs

Den butikken har gått konkurs. Eier heter Tone Marie S. Strand. Bare google henne og «landstil konkurs» så finne dere info om samme eier/butikk har gått konkurs før i 2014. Vi får se om eier skal komme seg ut igjen med en ny butikk. Vi har sett Så type « praksis» før, bare tull , det er oss som brukene / kjøper som taper! Men må si at jeg fikk kjøpe ganske mange fra den butikken de siste 2 år og jeg er fornøyd veldig. Nå har jeg en ødelagte møbler som ligger i kjelleren. Tror får jeg ikke penger tilbake.

9. januar 2022

Vi ventet noen MÅNEDER for å få…

Vi ventet noen MÅNEDER for å få tilsendt returseddel på mail, for å få returnert et ødelagt speil vi hadde fått tilsendt.

Det var meget vanskelig å oppnå kontakt med de, og utallige løfter om å sende returseddelen samme dag. Han som tok telefonen skyldte hele tiden på «sjefen».

Veldig dårlig service! Tok veldig lang tid før vi fikk et nytt speil. Mannen min var ikke fornøyd da vi hadde lagt flere tusen i varen.

29. december 2021

Styr unna! De sender billigere og andre varer enn folk har bestilt og betalt for uten å gjøre opp for seg.

Jeg bestilte og betalte for pleddet de har som koster 999 kr. Fikk pleddet som koster 499. Har gjentatte ganger den siste uken kontaktet de på sms, email, Facebook og Instagram sidene deres. Ikke fått svar på noen henvendelser. De bruker som taktikk å ikke svare, for de håper da at folk gir opp og de får beholde de ekstra pengene uten å erstatte varen eller gjøre opp for seg. Et godt eksempel på folk som oppretter AS og tyner firmanavnet til de blir så berykta at ingen vil bestille fra de lengre. Så slår de firmaet konkurs og åpner nytt firma under annet navn. Klassisk måte å svindle folk på.

4. november 2021

Useriøs bedrift

Useriøs bedrift , når man returnere registere ikke alt hva man returnert, sender deg faktura ?
De svarer ikke på Mail !
Veldig dårlig service ! Unngå detter bedrift !!
Når jeg må betale faktura mer for varer som jeg har returnert men nekter de det ?!!!

3. september 2021