Kom inn i butikken ved lagunen og fant ingen som jobbet der...møtte en mann jeg trodde jobba der men han og leita etter en ansatt. Sku kjøpe 2 stk vannfontener..fikk tilslutt hjelp ...men når jeg ko... Se mere

Jeg bestilte ei lampe og når jeg skulle montere den så så jeg at den hadde noen tydlige riper og var skeiv. Jeg kontaktet lampehuset via telefon og fikk svar fra ei hyggelig dame som forklarte hvordan... Se mere

Var innom butikken i dag for å bytte en lampe, men den opplevelsen jeg fikk ned meg var helt utrolig ufin. Det var en dame med krøllete hår som stod der på butikken i Dikeveien som var veldig uhøflig... Se mere

Et lite problem med bestilling i nettbutikk ble ordnet ekstremt raskt av ansatt ved Lampehuset og på en måte som gjorde at jeg ble superfornøyd!

1. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lampehuset.no har et stort utvalg av lamper til alle rom. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,1

Aldri vært borti dårliger kundeservice …

Aldri vært borti dårliger kundeserivice.
Kommer aldri til å handle på lampehuset på Rygge storsenter igjen!
1 time brukte jeg på reklamasjon, så mente de at det var feil lyspære som var feilen på lampa, en lyspære de hadde selv solgt med til lampa. Men den andre lampa som var kjøpt der med samme pære var det ikke noe feil med. Ente med å måtte betale full pris for en annen lyspære og da hang kassa seg og man måtte stå i 15 min og vente på en håndskrevet kvittering.

21. juli 2022

Prøvde å bruke angreretten på noen…

Prøvde å bruke angreretten på noen lamper jeg kjøpte som jeg ikke likte og ikke kunne bruke i stua , det nektet de å hjelpe meg med og isteded brukte de mest mulig krefter og tid på å stikke kjepper i hjulet på meg og bekjempe meg på det sterkeste de kunne, kom bare med løgner og falsk info , handler du fra dette firmaet og støtter kjeltringer som dette er du idiot, styr unna dem og ikke gi de en krone.

18. december 2020

Velg en annen butikk

Usmakelig butikkopplevelser, dårlig produktkvalitet, dårlig kundeservice og treg levering.

Kjøpte fire utelamper fra nettbutikken, fordi min lokale butikk var utsolgt (i tillegg til rotete og uhyggelige ansatte). Tok fire uker før alle lampene kom i forskjellige leveringer, og den ene lampen var defekt. Snakket med kundeservice og fikk beskjed om å skru ned lampen og levere den inn for ombytte i nærmeste butikk. Da jeg kom dit nektet personalet å tro at jeg ikke hadde satt i en defekt pære, og skyldte på elektrikerarbeidet (selv om de andre lampene på samme krets funker fint). Jeg måtte ta med meg lampen hjem igjen, skru den opp og filme feilen (bildene jeg hadde var ikke gode nok). Venter fortsatt på behandling av saken. Skal aldri handle hos Lampehuset igjen.

22. september 2020

Er dette din virksomhed?