Lampeexperten.dk Anmeldelser

4,5

Fantastisk personlig kundeservice, da jeg ringede og bad om hjælp vedr lyskæder. Spurgte også ind til en remote, men fik at vide at den ikke virkede med lyskæden. Da jeg modtog pakken kunne jeg s... Se mere

Vi har i de seneste 3-4 år været kunder hos Lampeexperten i Varde, primært ved deres dygtig og særdeles venlige medarbejder Christa. For lidt mere end to år siden købte vi to Belida standerlamper. Nog... Se mere

Tilsyneladende experter i at få en lampe til at forsvinde fra deres lager og udstilling: bestilte online en stor loftslampe, 44 cm høj! - købt som udstillingsmodel og ja, til en rigtig god pris. Da je... Se mere

1. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

LampeExperten. Onlinesalg af designlamper på Danmarks bedste lampeshop. Vi ved hvor meget en god service betyder efter 30 år i belysnings branchen. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at tilfredsstille alle vores kunder efter bedste evne.

Perfekt leveret lampe

Lampen blev leveret meget hurtigt. Var emballeret efter alle kunstens regler, og er nu hængt smukt op af professionel elektriker. Og prisen er yderst rimelig
Jeg nyder synet af Romeo-lampen.

v.h.
E. Busk

6. marts 2013

Hurtig, nemt og troværdigt! Det er ikke sidste gang. Line Schou, Sorø

Det var glat udenfor, vi havde lige haft indbrud og fået stjålet vores fine spisebordslampe og vi skulle have gæster i weekenden. Krise! Gode råd var dyre. Klikkede ind på lampeeksperten som garanterede hurtig levering. Vi bestilte lampe,fantastisk nemt! . Lampen kom op at hænge inden gæsterne trådte ind af døren. Det tog to dage fra jeg klikkede, til der igen var lys over spisebordet og der var sparet både diesel og tid :)).

11. februar 2013

Den ønskede vare kunne ikke leveres, trods det at den var på nettet

Jeg bestilt 2 stk. Lene Bjerre lysestager og et ledningsophæng til en lampe, som jeg havde købt på idenyts auktion. Efterfølgende fik jeg besked om, at de to lysestager ikke kunne leveres, men om jeg stadig ville have ledningsophænget.
Hvis man ikke kan levere en vare, så bør den ikke være på nettet og jeg havde sikkert fundet ophænget et andet sted.
Dårlig service - så kun en stjerne fra mig. Det kunne måske være kompenceret på en eller anden måde, men det er jo op til firmaet, som jeg nok ikke handler med mere.

VH Anette Glargaard

11. februar 2013

alt i orden

modtog varen som lovet og den var særdeles godt emballeret, vi har bestemt ikke noget at klage over, er klar til at handle hos lampeexperten igen.

10. februar 2013

Rigtig god service.

jeg fandt den lampe jeg var på udkig og fik til en pris der var billigere end andre forhandler. Derudover var der fri fragt og fik det leveret inden for 48 timer. Rigtig god service og vil varmt anbefalde.

14. januar 2013