Levererade inte allt. Fick ingen hjälp av kundservice. Man ska kunna sluta prenumerera på deras mejl med ett klick på en länk i mejlet. Någon sådan länk finns inte.
Se, hvad kunderne siger
Jag lade en beställning och hörde inget på nästan 2 veckor. När jag skrev till kundservice fick jag ett rätt snabbt svar att de inte hade varan i lager och att de därför avbröt ordern direkt... Så de... Se mere
Ignorerar telefon. Svarar inte på mail. Får ingen beställning på flera veckor, trots att pengar har dragits. På deras hemsida står det att beställningen är slutförd, vilket inte stämmer. Beställ al... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stort sortiment av lakrits, konfekt och annat godis av toppkvalitét hos Lakritsroten. Beställ färskt godis online eller besök vår godisbutik i Stockholm!
Kontaktoplysninger
Sveavägen 107, 113 50, Stockholm, Sverige
- www.lakritsroten.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beställde i december och fortfarande…
Beställde i december och fortfarande inte fått någon leverans eller ens spårningsnummer. De svarar inte heller när man ringer eller mailar.
Bluff, får ej varor vi har betalat för. Vägrar svara på mail eller telefon
På deras hemsida står det att beställningen är slutförd, vilket inte stämmer. Beställ aldrig av det här företaget!!!!
Edit. Efter en polisanmälan, skickade dom tillslut varorna. Helt otroligt att det är vad som krävs, för att få det man har beställt och betalat för.
Beställning den 11 december
Beställning den 11 december, har varit tyst sen dess. Prövat supporten men inget svar. Men lär väl få den till nästa år förhoppningsvis.
Undvik.
Har gjort flera beställningar som alla…
Har gjort flera beställningar som alla varit bra. Väl paketerat och bra varor.
Trevlig och bra kundservice.
Jag är här för att motbevisa alla…
Jag är här för att motbevisa alla dåliga omdömen. Jag beställde i söndags och tänkte att det var ett stort misstag efter att ha läst alla dåliga omdömen. Paketet kom fram på endast tre dagar via Budbee och dessutom fick jag det jag beställt (innan jul!!!)
PS. Min pappa, som lakritsen var till, älskar den.
scam, inte fått min order
Beställde den 10 november och fortfarande inte fått fram min beställning, dessutom så svarar de inte på mail. Riktigt skräp företag helt enkelt
KÖP INTE FRÅN DETTA SCAM FÖRETAG
KÖP INTE FRÅN DETTA SCAM FÖRETAG. SKICKAR MINDRE FÖRPACKNINGAR ÄN VAD JAG BESTÄLLT OCH VÄGRAR SVARA PÅ MEJL!!!!!! HOPPAS POLISEN TAR FAST DESSA LURENDREJERE!!!!! 👹👹👹👹
Försenad leverans och ej uppfyllt löfte!
Jag beställde en lakritskalender till min man i god tid inför fars dag. Företaget skrev på nätet ”beställ nu så kommer det innan fars dag”. Paket angavs som anlänt till utlämningsställen, men tid för utlämning sköts fram och sedan försvann det. Jag hörde av mig och efter sent svar skulle det skickas ett nytt paket med ” lite gott” som kompensation. Idag har paketet kommit, men inget utlovat ”gott var nedpackat”. Dubbelt besviken!
Lång leveranstid
Lång leveranstid, Skickade hälften av ordern fast det skulle finnas i lager vid beställning. Dom plockade bara bort en artikel utan kontakt.
Stäng butiken.
Har beställt på nätet
Har beställt på nätet, och som så många andra inte fått några produkter och får inte heller svar på mejl eller kontakt per telefon. Pengarna verkar vara borta och en anmälan till Konsumentverket nästa steg. Så himla trist!
Uteblivna varor sedan 2 veckor.
Uteblivna varor sedan 2 veckor.
Deras kundservice svarar överhuvudtaget inte på mail.
Faktiskt min sämsta köpupplevelse online av ett svenskt företag.
Smarrig Lakrits o mycket god kundservice - vad mer kan man begära?
Om ni vill ha riktigt god Lakrits så ska ni besöka (eller beställa på webben) Lakritsroten i Stockholm. Vill ni dessutom ha riktig Kundservice med stort K, av en Stjärna som har det ut i fingerspetsarna, hon heter Sabelle. En lösningsfokuserad kundinriktad mycket trevlig kvinna som löste allt på nolltid. Inte ofta nuförtiden vi träffar på butiksanställda som är äkta, men på Lakritsroten finns de!
vilken fantastisk köpupplevelse
vilken fantastisk köpupplevelse. Sååå bra service av en glad och kunnig rödhårig tjej 👍🏻 Min son som inte tyckte om lakrits fick en provsmakning av tjejen som gjorde att vi köpte 3 påsar lakrits till sonen 😂👍🏻 kommer tillbaka snart igen och hoppas på samma service 🤩
Beställde produkter som skulle vara på…
Beställde produkter som skulle vara på mängdrabatt, slutar med att när jag packade upp det så saknades två produkter som jag senare fick veta var restade när jag mailade och frågade efter dom. Klarna drog av dom och fick inte heller mängdrabatt på dom jag faktiskt fick.
VARNING!!!
VARNING!!!
Om du behöver reklamera något är du rökt! Saknade produkter, felaktiga produkter, återkoppling lika med nästan noll. Man behöll gladeligen mina pengar utan att göra rätt för sig. Hur lågt kan man gå?
Se upp med webshopen!
Beställde via deras hemsida den 17/8 2 burkar Djöflar och 1 burk Extremt salt. Fick helt korrekt en autogenererad beställningsbekräftelse. Förvisso utan förväntad leveranstid, men enligt hemsidan ska det ta 2-3 arbetsdgr och i sällsynta fall 5.
Efter 5 dgr mailar jag och efterfrågar status. Får svar dagen efter att först på måndag, 7 arbetsdgr efter beställning, ska ordern behandlas?
Igår den 1:e september har jag mitt paket i Budbee boxen. Summa 11 arbetsdagars leveranstid.
Ingen info fr Lakritsroten förrän jag efterfrågar den.
Telefonnumret som anges på hemsidan som ”Kontakt” går till växel/random butik.
Fick infon av en butiksrepr att maila en speciell adress.
Det är inte såhär man sköter en webshop 2023! Kommer inte att handla i webshopen fler gånger.
Produkterna motsvarar 100% förväntningarna, men näthandeln är under all kritik.
Mycket bra !!
Förmodligen världens största utbud av lakrits. Bingo kulorna är magiska !
Fortfarande inte fått min leverans….
Beställde morsdag-present ca en vecka innan mors dag (28/5) har än idag tre veckor senare ej fått något… mejlat dem xflera där man bara får som svar att paketet är på väg. En kundservice som bara skyller ifrån sig på lagret trots att de senare framkom att den vara jag beställt inte ens fanns på lagret. Ingen som vill ta ansvar eller ge någon form av kompensation. Sämsta någonsin.
Jag har beställt varor från dom den 24…
Jag har beställt varor från dom den 24 April. Inget paket kommer. Jag har ringt ingen svarar. Jag har Mejlat och då fått svar att vi skickar din beställning imorgon men det kom ingen uppdatering om det . Nu har jag Mejlat dom och makulerat beställningen. Så här får det inte gå till!!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.