Lakolk Strand Camping Anmeldelser 16

2,3

2,3

Under middel

Pga nær beliggenhed til skøn strand

Pga nær beliggenhed til skøn strand - 2 stjerner!
Alt andet vedr. selve campingpladsen - ingen stjerner!!
Dårlig logistik ved ankomst- forfaldende og dårligt passede fællesområder - højt ukrudt overalt, ikke særligt indbydende, toilet/badeforhold middel - 2. gang på en First Camp plads i år - hvor forholdende generelt er lang under middel ift til deres egen reklame/prisniveau for First Camp-sammenslutningen!!

14. august 2024

Betalt selvvalgt plads udeblevet

Vi betaler for at vælge egen pladsenhed. Bliver flyttet grundet vand på pladsen ( meget fint at campingpladsen forhindre os i at køre ind på vådt område) men betalingen for valg af plads er pludselig glemt, og vi er flyttet til en bar mark, hvor alle ligger tæt. Hvor blev kompensationen af for betalt selvvalgt plads? Vi to hjem to dage før tid!

10. maj 2024

Ringe service fra personalet ved receptionen. Beliggenheden er dejlig tæt på stranden.

Beliggenheden er god i forhold til indkøbsmuligheder og den skønne strand.
Hytten vi boede i var ganske fin og havde det vi havde brug for.
Servicen fra de ansatte ved receptionen var ringe og vidste ingenting, når vi spurgte om hjælp. Eks. Der var intet tørrestativ og det kunne de ikke hjælpe med. Og sådan lød svarerne oftest når vi spurgte om hjælp eller råd.
Camping pladsen har ingen planlagte børne aktiviteter, selvom de henviser det på deres hjemmeside. Der er nogle legepladser børnene kan bruge.
Men det som tæller allermest er stranden som camping pladsen ligger op ad.
Så stedet er fint, hvis ikke man har brug for hjælp fra receptionen. Næste gang jeg skal til Lakolk vil jeg hellere leje et sommerhus der ligger tæt på.

29. juli 2023

Dårlig og provokerende service

Jeg booker 4 dage, kl 20 om aftenen, men får ingen ordrebekræftelse. Jeg tjekker min mail dagen efter, fortsat ingen ordrebekræftelse. Jeg åbner min browser, hvorfra bookingen er lavet og der står at betalingsfristen er udløbet. Det passer mig fint, da vejrudsigten nu lover regn. For at være helt sikker, ringer jeg til contact center (kl 13) og får fat i Felix, som heller ikke kan se nogen ordre og lover mig, der ikke kan trækkes nogle penge. I den tro, booker jeg et ophold et andet sted. Da jeg vil tjekke min mail for ny ordrebekræftelse, er der kommet en ordrebekræftelse fra First Camp. Den er gennemført lige efter jeg har talt med Felix, hvilket jo er meget underligt. Jeg ringer til dem og får fat i Vibeke og fortæller om forløbet. Hun holder stædigt fast i, at jeg selv har booket og derfor hæfter. Samtalen kører i ring. Hun bliver provokerende og beder mig flere gange bekræfte mit telefonnummer. Hun siger hun nu har slettet ordren ‘for du vil jo ikke komme’ men betalingen vil hun ikke slette. Det er virkelig dårlig service! Jeg vil klart anbefale First Camp, at optage telefonsamtalerne, så de kan høre tonen fra medarbejder og sikre at medarbejdere ikke bliver for stolte og påståelige til at rette op på deres egne fejl. Det har kostet mig 3.774,75kr

5 dage efter ovenstående anmeldelse, er pengene returneret til min konto

20. juli 2023

Rigtig god campingplads

Rigtig god campingplads, der er altid rent på toiletterne, & i baderum. Det er en fornøjelse, at der er kommet ny ledelse & personale i receptionen. Nu bliver man mødt med venlighed & service, der har der ikke været meget at de sidste år

5. juli 2022

Min kæreste og jeg fik en spontan idé…

Min kæreste og jeg fik en spontan idé at besøge jeres campingplads for at nyde stranden og øen et par dage. Vi har et tomands telt og fik lejet en teltplads med strøm. Første problem opstår pga. vejret, hvilket selvfølgelig ikke kan være jeres skyld. Det var håndteringen dog af det. Vores telt er ude af stand til at stå på pladsen vi fik tildelt pgs blæst, og som det så ud kunne vi ikke blive og bruge pladsen vi havde betalt for. Min kæreste står i den lange kø i receptionen for at få noget hjælp til at håndtere problemet. Her bliver han mødt med en flabet attitude og kommentaren om at fordi det blæste var der ingen tale om refundering. Fair nok, så spørger han om det er muligt at rykke til et sted med mere læ. Det måtte vi selv gå ud og kigge på.
Vi er i mellemtiden kommet i snak med en fastlægger, som gerne vil hjælpe os. Han får fundet en plads med mere læ, og får snakket med receptionen som siger god for det.
Alt virker til at være løst, og vi får sat teltet op på ny. Her kommer det næste problem. Den nye plads som receptionen har sagt god for har ingen strøm - noget de ikke var opmærksom på da de fik printet vores nye plads kvittering ud, hvor der står vi har betalt for plads med strøm. Den flinke fastlægger siger vi bare skal trække strøm fra en nærliggende plads, og det vælger vi at gøre.
Senere på dagen kommer de to ansatte fra receptionen forbi og spørger til vores trukne ledning. Vi forklarer situationen, og de siger god for det, nok vel vidende at fejlen er startet hos dem. Vi ånder lettet op, og kan nyde resten af opholdet. Og dog.
Næste dag kommer endnu en ansat forbi om formiddagen og spørger til vores ledning. Vi henviser til dagen forinden og at den var godtaget, og han kører væk med kommentaren "i bliver nok bedt om at flytte". Det skal siges at vi skulle hjem dagen efter.
Vi tænker ikke mere over det og tager på stranden.
Om eftermiddagen kommer så endnu en patrulje, og her er det først vi virkelig bliver antastet.
Der var tale om en dansktalende og en tysktalende kvinde.
Vi gjorde som dagen før og forklarer situationen og henviser til de to der gav os grønt lys dagen før. Her bliver der grint op i vores ansigter med kommentaren om, at det ville de to (som vi havde snakket med dagen før) aldrig have sagt god for og indirekte at vi løj. Herefter spørger hun efter vores navne, vi svarer, og hun siger begge vores navne og afslutter med "please stop talking". Denne kommentar kommer hun med flere gange.
Vi får ingen forståelse på nogen måde og får ikke et ord indført når vi prøvede og forklare vores situation. Lige så snart vi åbner munden kommer kommentaren "please stop talking". De kører fra stedet med en kommando om at stikket skal trækkes inden for ti minutter og vi må gå op og få pengene retur for strømmen. Vi har madvarer liggende i en køler, og ved ikke hvad vi skal gøre.
Grundet den ubehagelige oplevelse vælger vi at gå i receptionen, få pengene tilbage og tage hjem med det samme, selvom vi havde betalt for en overnatning mere. Tilfældigvis står kvinden der gav os grønt lys i receptionen og skal refundere pengene, og på intet tidspunkt får vi en undskyldning.
Vi er to stille og rolige unge mennesker som nød pladsen, mens der samtidig var en hel festival af unge tyskere som fik lov til at høre høj musik fra deres Soundboks fra kl. 8 om morgenen.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse med de ansatte, og vil bestemt ikke komme tilbage.
Det er tydeligt at pladsen er så eftertragtet pga. placering og de intet gør for at yde en god service til deres betalende kunder (ihvertfald ikke dem der "kun" besøger dem et par dage)

17. juli 2021

Min kæreste og jeg fik en spontan idé…

Vi tænker ikke mere over det og tager på stranden.
Der var tale om en dansktalende og en tysktalende kvinde.

17. juli 2021

Et gennemført lortested

Et gennemført lortested
Høj musik og ingen respekt for alm ro og orden
Receptionen var forståelig, men når man blander unge gæster/tysker med alm campister så ønsker man konflikten.
Ønsker du ro og orden så søg anden steds

Finn Lausten

9. juli 2021

Læs det med småt og forvent ingen ordentlig service

Som fastligger gennem 4 år har vi gang på gang oplevet at Leder af pladsen og medarbejder i receptionen håndterer forespørgsler, klager og undren meget uprofessionelt Som kunde bliver man som oftest overfuset eller talt nedladende til.
At stort set al kommunikation foregår på tysk hjælper ikke på servicen på en dansk plads.
Manglende rengøring, som var dokumenteret med fotos,blev afvist med udsagnet om, at vi bare selv kunne sige det til personalet.
Håndtering af corona situationen blev løst ved opsættelse af enkelte skilte og sprit dispensere i marts/april. Retningslinjer og vejledninger blev ikke ajourført og opdateret. I løbet af den seneste uge er der dog kommet påbud om mundbind for kunder i receptionen Rengøringspersonale og servicemedarbejdere har ikke fri adgang til værnemidler og ser ud til at have dårlige arbejdsvilkår.
De tre meters afstand mellem enhederne som skal forebygge brandulykker, overholdes ikke. Især i højsæsonen ses vogne stillet op med under en meters afstand.
De Især tyske fastliggere vi har talt med, “tåler” lige som vi har gjort, den ekstremt dårlige service, fordi vi elsker naturen på Rømø.
Da vi i sidste uge opdagede, at der oveni alt ovenstående også foregik aftalebrud, løgn og bondefangeri, besluttede vi at stoppe samarbejdet.
Hvor er det trist at nydelsen af et stykke enestående natur i Danmark skal ødelægges af First Camps ledelse og receptionist på Rømø

8. oktober 2020

Frygteligt sted

Frygteligt sted, og frygtelig mange mennesker er indlogeret på pladsen. Ingen, jeg gentager, ingen tager hensyn til Convid 19 hverken på pladsen, i forretninger eller på stranden. Folk opfører sig utilladeligt. Vi skulle have haft 5 overnatninger, men valgte at køre efter 1. I receptionen var der ingen forståelse over at vi ikke turde blive, og ingen penge retur. De sagde endda, at de ikke kunne rende og kontrollere om folk opførte sig forsvarligt eller ej ift corona - ellers meget dyr plads!! Også meget ucharmerende plads!!
På stranden tusinde vis af biler, autocampere, busser osv. og mennesker der slet slet ikke overholder noget som helst.
Her skal man ikke være hvis man vil undgå Covid 19!

8. august 2020

Frygteligt sted, ubehøvlet lejrleder

Havde booket og forudbetalt for hvad vi troede var en “almindelig” camping plads. Da vi ankommer ser vi at det mere er en festivalplads med virkelig små pladser med ingen afskærmning overhovedet. Vi droppede at checke ind - Ingen mulighed overhovedet for at få pengene retur i noget omfang af overlejrlederen som fremstod noget ubehagelig. Virkelig et frygteligt sted.

26. juli 2020

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Giver os en plads med seriøs meget støj. Vi klager og får en anden plads, hvor de ikke vil vejlede os ift hvor der er læ (16 sekundmeter vind i telt!), og de vil ikke refundere 2. dag, som vi ikke viæ bruge alligevel, da vi ikke er sikre på, at vores telt overlever 1. Dag. Køb endelig ikke nogen overnatninger her, før i har tjekket forholdene ud og er sikre på, at det er her i skal være. Jeg kan virkelig ikke anbefale stedet grundet dårlig service og pladsens indretning, hvor det stort set bare er en stor græsplæne uden læ eller privatliv.

6. juli 2020

Ubehøvlet personale

Dårlig ledelse og ubehagelig og Ubehøvlet personale især af ham der står for det. Vi var i en dialog med ham om nogle ting men da han ka mærke at han ikke har ret så smider han os bare ud af pladsen. Kommer ALDRIG derned igen. Virkelig dårlig service

17. september 2016

Fantastisk campingplads

Nu har vi været på Lakolk Strandcamping i 1 uge, og vi er stadig i ekstase over hvor dejligt rent og usandsynligt skønt her er.
Servicebygningerne er flot indrettede, og der er rent og pænt og vi møder altid rengøringspersonale ligegyldigt om det er kl. 8 om morgenen eller kl. 22 om aftenen.
Servicen hos personalet i receptionen er helt i top, de svarer på alt og undersøger gerne det som de ikke kan svare på.
Vi er på flere danske campingpladser hvert år, og vil gerne opleve ye, men Lakolk kommer vi helt sikkert tilbage til!

2. august 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto