Flotte men uduelig.
Franskbrød kniven er uduelig.
Knivene er flotte men ikke brugbare. Glem alt om selv at skære dit rugbrød, den tid er slut hvis du investerer i disse knive.

Besvarelse fra LAGUIOLE.COM®
Laguiole, laguiole knives, laguiole corkscrews and laguiole table cutlery. Worldwide delivery for all the Laguiole cutlery. Engrave a name on a Laguiole for a perfect gift. All the new Laguiole products available.
221D Route du bouleau, 69126, BRINDAS, Frankrig
Svarer typisk inden for 24 timer
Franskbrød kniven er uduelig.

Hej trustpilot.
Jeg prøvede mit laguiole knivsæt i dag for første gang. Jeg brugte en af knivene i omkring 50min. Jeg har aldrig været så øm i hånden før. De har formet en lille bi eller insekt skulptur ved håndtaget som er længere ude fra skaftet end resten af skaftet. Dette gør ens hånd fuldstændig mør. Jeg synes det vildt at man ikke selv har prøvet at skære grøntsager med denne kniv før man lancerede den.
Det eneste positive ved dette kniv sæt er at jeg har fået det i gave. Og hvis man har lyst kan man komme og hente det helt gratis hos mig, så er man mere end velkommen. Seriøst lad vær med at købe det. Og ved nærmere efter tanke smider jeg sættet ud. Ingen skal føle den smerte jeg har udsat min højre hånd for med disse knive.

Besvarelse fra LAGUIOLE.COM®
Vi købte et knivsæt med 4 knive, til 799 kroner på medlemstilbud. Til den pris forventede vi da en rimelig kvalitet,men knivene er imponerende sløve, faktisk har jeg aldrig oplevet noget lignende. Så dem køber vi aldrig fra igen.

Besvarelse fra LAGUIOLE.COM®
Jeg kan varmt anbefale dette guddommelige produkt.
Verdens bedste proptrækker laves af de fineste materialer.
Jeg tror jeg i fremtiden må købe mig endnu en proptrækker fra Laguiole. Men skal det være den med mammut elfenben eller den fremstillet i stål fra det berømte concorde fly.