Købte kjole i XL, som jeg slet ikke mener svarer til en “normal” XL - den var alt for lille. Kjolen fås ikke større, og min reklamation besvares fra Lagersalg.nu, at den har samme størrelse, som de an... Se mere
lagersalg.nu
Supergod online shop som gør det muligt at være godt påklædt i en god kvalitet uden at budgettet bliver for stramt. Servicen er i top. Jeg lavede en fejl ved en bestilling og opdagede det da jeg fik o... Se mere
Første gang jeg handlede tænkte jeg kan det nu være rigtigt og kvaliteten er sikkert som prisen... Men nej jeg har nu handlet mange gange på lagersalg.nu min bestilling kommer ASAP og kvaliteten af... Se mere
OBS! LAGERSALG.NU SKIFTEDE EJERE I APRIL 2021!* Copenhagen Luxe er et dansk tøjmærke til kvinder der ønsker tøj af gode og naturlig kvalitets materialer til en favorabel pris. God kvalitet for Copenhagen Luxe opstår i valget af materialer der er åndbare og behagelige at have på. Silke, uld, viskose, bomuld, hør, cashmere og læder – vi holder os så vidt muligt fra syntetiske materialer. Hos Lagersalg by Copenhagen Luxe kan du shoppe alle de lækre styles fra tidligere kollektioner, samples og udgået varer med formidable rabatter helt op til -80%. Du kan shoppe amok blandt alle de gode tilbud her på hjemmesiden eller besøge vores hyggelige butik på Grønnegade 2, 4000 Roskilde.
Grønnegade 2, 4000, Roskilde, Danmark
- Admin@lagersalg.nu
- www.lagersalg.nu
I mange år har jeg oplevet fantastisk …
I mange år har jeg oplevet fantastisk service, høj varekvalitet og den hurtigste levering jeg nogensinde oplevet. Tak for en GOD internet butik! :-)
Jeg har anbefaldet virksomheden til …
Jeg har anbefaldet virksomheden til andre
Hurtig levering og god service☺
Altid hjælpsomme
Altid hjælpsomme, hurtige og præcise. Mine bedste anbefalinger.
Fine produkter til rigtige gode priser!
God service og fine varer
Altid hurtig forsendelse
Altid hurtig forsendelse, nem retur og lækre priser.
Tilfreds kunde
Nemt og bestille, hurtig levering, og gode returnerings betingelser👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Hurtigt levering og godt kvalitet
Perfekt
Altid en fornøjelse at handle hos jer:) fantastiske priser og udvalg!
Jeg fik varerne dagen efter min …
Jeg fik varerne dagen efter min bestilling.
Helt ærligt
Helt ærligt, jeg er i den grad imponeret...........tænk jeg bestilte varer torsdag formiddag, og fredag formiddag kom der besked om at jeg kunne hente min pakke på posthuset :-) rigtig flot, og varerene var tip top, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Lagersalg.nu
De bedste hilsner fra Susanne Dupont
Det er hurtig ekspedition.
Efterhånden skal man være varsom
Efterhånden skal man være varsom, når man ser noget på nettet, som er billigt, for så er der som regel en grund.
Enten er det en ringe kvalitet man modtager, hvis man modtager noget overhovedet.
Derfor var det også med en god portion skepsis, at jeg foretog min første, (men absolut ikke sidste) handel hos lagersalg.nu
Jeg kan kun anbefale at du handler her.
2 klik og leverancen kom i løbet af 2 …
2 klik og leverancen kom i løbet af 2 dage - super