Købte kjole i XL, som jeg slet ikke mener svarer til en “normal” XL - den var alt for lille. Kjolen fås ikke større, og min reklamation besvares fra Lagersalg.nu, at den har samme størrelse, som de an... Se mere
lagersalg.nu
Supergod online shop som gør det muligt at være godt påklædt i en god kvalitet uden at budgettet bliver for stramt. Servicen er i top. Jeg lavede en fejl ved en bestilling og opdagede det da jeg fik o... Se mere
Helt ærligt, jeg er i den grad imponeret...........tænk jeg bestilte varer torsdag formiddag, og fredag formiddag kom der besked om at jeg kunne hente min pakke på posthuset :-) rigtig flot, og varer... Se mere
Første gang jeg handlede tænkte jeg kan det nu være rigtigt og kvaliteten er sikkert som prisen... Men nej jeg har nu handlet mange gange på lagersalg.nu min bestilling kommer ASAP og kvaliteten af... Se mere
OBS! LAGERSALG.NU SKIFTEDE EJERE I APRIL 2021!* Copenhagen Luxe er et dansk tøjmærke til kvinder der ønsker tøj af gode og naturlig kvalitets materialer til en favorabel pris. God kvalitet for Copenhagen Luxe opstår i valget af materialer der er åndbare og behagelige at have på. Silke, uld, viskose, bomuld, hør, cashmere og læder – vi holder os så vidt muligt fra syntetiske materialer. Hos Lagersalg by Copenhagen Luxe kan du shoppe alle de lækre styles fra tidligere kollektioner, samples og udgået varer med formidable rabatter helt op til -80%. Du kan shoppe amok blandt alle de gode tilbud her på hjemmesiden eller besøge vores hyggelige butik på Grønnegade 2, 4000 Roskilde.
Grønnegade 2, 4000, Roskilde, Danmark
- Admin@lagersalg.nu
- www.lagersalg.nu
Har aldrig oplevet noget ligende
Bukser var forskellige størrelser trods de hedder onesize. Jeg skrev til dem d. 26 maj på både mail og Instagram og har stadig ik fået svar. Sindsyg dårlig kundeservice. Har aldrig oplevet noget ligende.
Lækkert tøj til en lille penges pris..
Lækkert tøj til en lille penges pris... hurtig levering. Søde medarbejdere...
Jeg giver 4 stjerner
Jeg giver 4 stjerner. Synes at der skulle være en retur blanket i jeres sendinger som der normalt er fra webshops.
Nemt at købe
Nemt at købe, varen kommer hurtig og super søde begge to så 5 stjerner fra mig!
God og troværdig service
God og troværdig service
Anbefaler til alle piger i min omgangskreds ❤️
Lækkert tøj, billige penge og top service.
Kan anbefale lagersalg.nu lækkert og billigt tøj. Får pakken hurtigt og fin service, de er altid friske. Og ingen problemer med at få byttet eller penge retur. Det er trygt og godt at handle her. Har været i butikken, hvilket var en glad hyggelig betjening og stor hjælp med at finde det man søger.
Kan se der desværre er nogle anmeldelser der ikke har noget med Jeanne og Camilla at gøre, det var en anden ejer.
Så I kan handle trygt.
Mvh Marianne
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds 2 skønne kvinder der står bag denne forretning de gør det så godt handler der gerne
De er nogle dejlige piger
De er nogle dejlige piger. Billigt tøj og levering når man ønsker det🤩
ALTID lækkert tøj i bedste kvalitet til…
ALTID lækkert tøj i bedste kvalitet til gode priser. Sødeste piger og top service <3
Så søde piger
Fantastisk :O)
Lækre varer til billige priser, super søde piger der betjener, og mega hurtig levering af bestilte varer :O) Der er KUN +++++ herfra :O)
Billigt
Billigt, hurtig levering…men med nogle af varerne forstår jeg godt hvorfor de var i “rest” (dårlig pasform)

Besvarelse fra lagersalg.nu
Bedste service
Har flere gange handlet over nettet efter deres lives.
Altid god service og tøjet kommer 2 dage efter.
De har det lækreste tøj i den bedste kvalitet og til rigtig billige penge:-)
Har også været forbi butikken i Slagelse en enkelt gang. Og her fik vi simpelthen den bedste service. De gav sig tid til os, og var meget dygtige til at spotte hvilket tøj der klædte os.
Kan varmt anbefale at følge dem på Facebook, og se deres lives, for der er altid mange gode tilbud:-)
Lækker tøj.🙂 God betjening og super…
Lækker tøj.🙂 God betjening og super tilbud hvor alle kan være med 👌
De sødeste piger på Facebook-live
De sødeste piger på Facebook-live. Giver sig tid til at svare og prøve alt tøjet! 👍 I er så hyggelige. ❤️
Inspirerende
Inspirerende. Utrolig servicemindede gæve piger. Gode tilbud, god kvalitetsvarer og rigtig hurtig levering.
rigtig godt tøj til meget billige penge…
rigtig godt tøj til meget billige penge og meget søde og venligt personale
Lagersalg.nu skal prøves
Virkelig godt tøj til billige penge
Jeg køber ikke tøj andre steder efter jeg har prøvet det.
Rigtig søde mennesker der har den
Kan varmt anbefale det