Lafaves Anmeldelser

4,5

Artikel wat ik binnen kreeg zag er mooi uit en was netjes verpakt. Helaas paste het item mij niet en heb ik het item teruggestuurd. Al is de website erg mooi is het een bijzondere manier van retourner... Se mere

het was mijn eerste keer dat ik bij haar besteld en ik vind het heel jammer dat zij weggaat maar het is echt heel mooie spijker bloesje

Hele vriendelijke meiden en leuke, gezellige lives op tik tok. Elke maandag een nieuwe collectie. Je wordt altijd goed geholpen bij vragen. Goede kwaliteit kleding. Leuk zowel voor mijzelf als m’n 16... Se mere

Hele fijne webshop met superleuke kleding. De pakketjes worden altijd met zorg ingepakt en de Tiktok lives worden met veel enthousiasme gedaan. Er wordt goed advies gegeven waardoor ik ook eigenlijk a... Se mere

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

30 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top klantenservice

Mijn ring was kapot gegaan.
Dus ik mailen..
Mocht ik gewoon een nieuwe uitzoeken!!!!
Ze zijn super klantvriendelijk en top klantenservice!

1. maj 2024

Hee meid ik wil je even laten weten dat…

Hee meid ik wil je even laten weten dat ik echt megaaaa blij ben met de items 🥰🥰 ze zijn echt fantastisch 😘 dankjewell dat je zo'n super fijne webshop hebt en super bedankt dat je altijd klaar staat om mensen te helpen❤️ je bent echt een voorbeeld 🩷

2. maj 2024

super leuke webshop

super leuke webshop! klantvriendelijk, erg behulpzaam altijd gezellige lives! goede kwaliteit kleding en sieraden, ben al tijdje vaste klant en zal ook zo blijven! Linda is een topper in hart en nieren ❤️ helpt klante altijd goed met vragen en advies! ga zo door lieverd!

26. april 2024

Blij met bestelling!

Altijd superblij met mn bestelling van lafaves, snel geleverd. Mooi ingepakt. En met vragen over producten helpt ze je ook graag. Raad zeker aan om bij Lafaves te shoppen.

27. marts 2024

Echt mega fijn bedrijfje😊

Echt mega fijn bedrijfje😊 ze helpen je altijd als het nodig is met bijv. maatadvies echt top. De pip jeans die ik heb besteld en de faves top zitten beide echt prachtig en ook mega lekker🥰🥰 Ook is alles altijd mega snel verzonden:)

4. marts 2024

La faves😍

Echt een super leuk merk Lafaves!🛍️Mooie kleding en sportkleding van goede kwaliteit & mega leuke winacties ! Ik deed mee aan een winactie van de inky zwarte sportlegging en kreeg net de legging binnen..(super snelle levering)
Echt een super mooie en lekker zittende gymlegging ✨✨✨zo mooie kwaliteit !!! Echt heel erg bedankt 😍🤍!
Ga zo door ✨👍

28. februar 2024

De sportkleding van Lafaves is 10/10

De sportkleding van Lafaves is 10/10! Er is geen betere dan die van Lafaves! En ik heb na jaren sportschool HEEEL VEEL merken getest. Ze geven geen jeuk (goed ademende en kwaliteit stof dus als je hard traint), schijnen niet door, mega veel stretch waardoor ze goed aansluiten en waardoor dan ook geschikt voor grote billen en/of curves. Vooral de Inky leggings zijn amazing, voor deze prijs moet je het echt proberen anders mis je wat. Grote sportmerken doen onder voor de kwaliteit, prijzen en service van Lafaves!

Mocht je twijfelen, niet doen! Want ook blijft de sportkleding van Lafaves als nieuw als het uit de was komt. Iets waar alle andere tiktok-shops van kunnen leren! Het logo etc valt er niet af tijdens het wassen, kwaliteit is geweldig!

26. februar 2024

Super snelle levering

Super snelle levering
Altijd leuke kleding, kleding waarin ik mezelf voel. En altijd super leuke live, heel enthousiast en positief.
En altijd leuk dat er live word ingepakt 🎁
Gewoon altijd super tevreden 🤩

20. februar 2024

Super blij!

3x besteld. Super snelle levering, via tiktok live ingepakt als een cadeautje💛💙 maatadvies vanuit de live opgevolgd en alles past perfect!

8. februar 2024

Topper❤️

Bestel al een jaar of langer bij Linda.

Donderdag 8 februari
Kleding besteld bij Linda
Vrijdag mijn bestelling binnen gehad.
Alles was netjes ingepakt net als een 🎁
Lieve Linda lieve Miranda twee toppers
Miranda jou dochter gaat heel veel schoppen, en ik support haar tot het einde❤️

11. februar 2024