Jeg havde ringet til lægevagten på telefonen. De var enlige, meget søde, men så bliver jeg vist ud til Grenaa, hvor de ringer og siger, at de ringer, når lægevagten er tilbage. Og så går der lidt tid,... Se mere
Blev henvist til, lægevagten.dk fra lægevagten via telefon samtale, Disse 2 arbejder ikke sammen, selv om jeg blev henvist til læge vagten.dk af telefon samtale med Aalborg læge vagt. De... Se mere
man sidder alt for længe sad i 2 timer vented på telefonen måtte til sidst vente til næste dag med komme i kontakt med lægen med masse smærter
Ringer om akut opstået problem med øje efter operation taler med læge Bliver bedt om at tage taxa til Glostrup hvor lægen på akutklinik ringer øjenlæge vagten som ikke mener symptomer er noget probl... Se mere
Velkommen til lægevagten.dk - Et klik fra akuthjælp
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Danmark
- www.laegevagten.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fuldstændigt udueligt
Fuldstændigt udueligt. Hver gang at man giver dem endnu en chance for at være bare lidt brugbare, så møder man en eller anden kost som gør det ekstremt tydeligt at de hader deres arbejde og hellere ville være på weekend. Jeg er nødsaget til at stoppe min behandling grundet bivirkninger som hun ikke ville hjælpe mig med at få styr på (for meget mavesyre)
Da jeg informere om at jeg stopper behandlingen svare hun bare at det ikke er hendes problem.
Jeg håber at hendes bil bryder sammen på vej hjem og vejhjælp giver hende samme behandling
Tak for jeres besøg i nat
Tak for jeres besøg i nat, I reddede min nat 🙏
dårlig ekspertice, uviden ung kvindelig læge
blev sendt hurtig hjem igen fra vagtlæge i skejby med besked om at det bare var virus og jeg kunne købe hostesaft dagen efter. Var så ved min egen lægen dagen efter og fik konstateret lungebetændelse og opblusning af min kol. Man skulle ikke tro at disse vagtlæger var uddannet
0 Stjerner
Værste service, og ingen hjælp at komme efter…!!! Man kan jo ligeså godt ligge sig til at kradse af, end at skulle ringe ind til så nogle naive mennesker bag telefonen, hold kæft hvor det ringe..!!
Betaler vi virkelig skat for det her???
Jeg ringede 4 gange henover weekenden…
Jeg ringede 4 gange henover weekenden til lægevagten i Slagelse, da jeg havde mistanke om, at min dreng på 19 mdr. havde lungebetændelse.
På trods af jeg insisterede flere gange på at få en tid nægtede de at give os en tid.
De mente det nok bare var virus, da han så glad nok ud på de få øjebliksmomeneter på video de havde set, hvor han livede lidt op.
Hvis jeg husker korrekt har jeg ringet både fredag aften, lørdag, søndag og i alt ca. 4 gange.
Har været hos egen læge efter weekenden, hvor han havde et infektionstal på 66, var blevet yderligere dårlig, da han skulle vente så længe på at blive tilset, så han var totalt afkræftet til sidst og lå og stirrede blankt ud i luften. Nu er han i endelig kommet i penicillin behandling.
Han er stadigvæk meget syg og afkræftet, da vi stadig venter på, at penicillinen får en effekt.
45 minutter og ingen svar..
Lægevagtens målsætning siger 5 minutter på en søndag. Efter 45 minutter har ingen taget telefonen. Bare “ Easylining og info” Min kæreste er alvorlig syg. Det er elendig service…
Nummer 1 i 45 minutter
Begyndte som nummer 20 i køen, og tænke det går hurtigt i dag. Nu har jeg været nummer 1 i 45 minutter - hvordan kan det lade sig gøre? Venter stadig.
Lægevagten holstebro en kvindelig læge…
Lægevagten holstebro en kvindelig læge hvis ikke bare det var en uden uddannelse som ville prøve tage telefonen 🤣 jeg fik bare svaret vidste hun intet om gå til egen læge, det svar siger lidt om hun er ret egoistisk ligeglad.
Gylle på gylle løgne på løgne
Gylle på gylle løgne på løgne. Modstrider muligheden de har for at udskrive livsvigtige recepter. Tilsyneladende kærer lægevagterne ikke meget om andres liv og har hovedet stoppet langt op i r…
Må det en dag blive din tur. Så er jeg nådesløs
De gentager den samme besked igen og igen, en besked der kun er til for junkier
Når man ringer til lægevagter får man en optaget besked der varer mere end et minut, som gentages igen og igen under hele ventetiden, kun afbrudt af under et minuts bippen. Denne besked er kun rettet imod junkier og fortæller at lægevagten ikke kan give recept på morfin, sovepiller ol.
Det er utrolig stressende at høre på den samme besked igen og igen og hjælper bestemt ikke folk, der er kommet til skade og/eller er i panik.
Er det ikke nok at sige det en gang, eller max en gang hvert 5 minut.
Det virker mest af alt som om de prøver at få folk til at lægge røret på, eller evt. forbløde hurtigere, ved at få deres puls højere end den var i forvejen.
Hvad bilder I jer ind?
Håber ikke de får nået i løn for og…
Håber ikke de får nået i løn for og tage telefonen. De kan kun sige tag en panodil og ring til ejen læge. Ham vi snakket med lyttet ikke til hvad vi sage og var meget sur og gamnelklog. Han skulle ikke tage en telefon i mit firma og snakke sådan så var har blevet fyret og sparket ud.. Men de får nok penge for og afvise syge personer..
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse.
Ingen undersøgelse prikkede i et blå mærke han så ikke på skaderne og indbinding af ben for hurtig behandling som jeg klagede over var for stram. Sku selv løsne binde om med forstuvet hånd. Efter han så det gav problemer bandt han det så løst som et barn ville gøre og så ku jeg gå til egen læge. Kold og kynisk omsorg følte ingen hjælp.
Lægevagten i Aalborg: Tag Panodil... Ups! Armen er sørme brækket
Væltede på min cykel på vej hjem fra arbejde og faldt ud på vejen uden mulighed for at tage fra.
Det gjorde meget ondt, og jeg var dårligt i stand til at komme hjem.
Kunne konstatere efterfölgende konstatere, at jeg hverken kunne strække eller bøje armen og heller ikke flekse mit håndled.
Dagen efter styrtet, lørdag, fik jeg tid ved vagtlægen i Aalborg.
Denne sagde: "Min mavefornemmelse siger mig, at det er en forstuvning. Det behøver du ikke søge læge med. Kun hvis dine fingre bliver hvide. Du skal ikke regne med at kunne bruge din arm ordentligt det næste halve år. Det bliver muligvis værre, men du behøver ikke at kontakte læge. Jeg ved, det gør nas at slå albuen: Tag endelig Panodil".
Jeg nåede kun lige ud af bygningen, før jeg undrede mig meget. Jeg ringede igen til vagtlægen og spurgte, hvorfor jeg ikke var blevet henvist til røntgen. Det kunne ham, der havde telefonvagten, heldigvis godt forstå og bad den læge, der havde set min arm skrive en henvisning til røntgen.
Efterfølgende kom jeg på skadestuen. Det viste sig, at min albue var brækket (og det blev et længere forlöb med sygemelding, immobilisering og genoptræning).
Det er desværre ikke den eneste sølle oplevelse, jeg har haft hos vagtlægen i Aalborg. Ledelsen er skrækkelig, og fejl bliver ikke rettet.
Som patient skal man alt for tit selv have en idé om, hvad man fejler og hvilke undersögelser, der skal til. Og så skal man have modet til at modsige lægen (rigtig ubehageligt).
Til gengæld har jeg lært, at det er vigtigt at klage. 5 gange har jeg været udsat for graverende fejl hos Lægevagten i Aalborg, og i 4 tilfælde har jeg fået medhold i mine klager over Lægevagten i Aalborg.
Der er et ledelsesproblem! Og regionen holder hånden over organisationen.
Det har været i medierne flere gange: se fx sagen om de ködædende bakterier, hvor en mand i Aalborg döde efter et cykeluheld pga. lægevagtens ligegyldighed. Og desuden dokumentaren "Pilledronningen" på TV2 som tydeligt viser, hvordan lægevagten i Region Nord har fucket fuldstændigt op i fh.t. morfinordinationer.
Uansvarlige tåber
I arbejder for staten, beaukraterne og "øverste myndighed".
I arbejder som ufaglærte idioter. At I kan overse jeres egne narcissistiske opspind.
I mishandler patienterne med fuld overlæg. I er uansvarlige og dømmende.
Mange af jeres slags burden miste jeres bestaldling.
Desværre skal man give 1 stjerne
Desværre skal man give 1 stjerne,
for at få at vide at der er 60 minutters ventetid er bare ikke i orden.
Hanvist til lægevagten.dk Selv om de ikke arbjerder sammen,
Blev henvist til, lægevagten.dk fra lægevagten via telefon samtale,
Derfra til syghuset, som efter min viden ikke har adgang til min data.
herefter mit hoved køre rundt som Obelix gjorde i Asterix indtager Rom.
Tror jeg vil se Asterix indtager rom.
Gør som asterix, de laver deres egne regler, væk fra de gældende regler. Jesus. ;-)
Læger og lægevagt, bruger 2 forskellige systemer.
Har smerter pga
Har smerter pga. hævet øregang og betændelse. Har fået penicillin siden torsdag og der er ingen bedring sket, er fortsat meget hævet og med smerter søndag morgen. Lægevagten henviser til egen læge mandag, vil ikke gøre noget. Idet jeg er ved at blive vanvittig af det tryk i øret og smerter ringer jeg til lægevagten igen og beder om øredråber (min veninde der er læge anbefaler) men bliver bare igen henvist til egen læge mandag, så hvad skal lægevagten egentlig bruges til?
Bedste oplevelse
Oplevede tid, overskud, ro m.v. Nøjjj han var rar 🥰
Hvorfor har man overhovedet lægevagten
Hvorfor har man overhovedet lægevagten? De henviser jo i høj grad til andre instanser som f.eks. 112 - og helt ærligt: Skulle jeg komme ud for øjeblikkelig livstruende sygdom, ville jeg da være bedre tjent med at ringe til netop 112!
Lægevagten ...... Det er jo en "sludder for en sladder".
Jeg er for øvrigt i den sidste tid blevet meget usikker på lægerne formåen i det hele taget
og det gælder altså ikke kun lægevagten
Lægevagten er inget værd
Absolut intet værd, de sidder der kun for at hæve høje salærer og derved få en fed hyre.
Fuldkommen blottet for engagement og ville til at arbejde med patienterne.
Man fristes til at tro at de nyder xolls lidelser og nyder atsende folk hjem med 2 panodiler.
Ordningen er livsfarlig.