Et utroligt godt lægehus.
De har hjulpet min kone og jeg gennem 15 år, de er gode til at lytte, og med venlighed og humor kommer jeg langt i det lægehus.
Uden dem gik min pensionssag ikke så forholdsvis godt igennem.
Et utroligt godt lægehus.
Uden dem gik min pensionssag ikke så forholdsvis godt igennem.
Jeg har haft disse læger i 4-5 år. Altid supergod behandling. De har travlt og gør deres yderste for at få det til at fungere. Og der er visse regler, som gør det muligt at give bedst mulig service OG passe godt på personalet. Den læge, jeg har valgt, er rigtig god og samtidig meget booket op. Så jeg skal planlægge i god tid, hvis der er noget mere alvorligt, jeg ønsker hun skal se på. Men de finder altid en løsning, hvis der er noget alvorligt / akut. Til andre mere almindelige ting har jeg været hos de andre læger. Det har fungeret upåklageligt. Jeg er altid blevet taget alvorligt og har fået løst problemerne. Man skal forstå, at de arbejder i et presset system. Så respekten må gå begge veje. Jeg kan på det varmeste anbefale dette lægehus.
Jeg har røget fra min ungdom, jeg hostede alt for meget om natten. Da jeg gik til lægen ved navn Charlotte Harmsen, i første omgang henviste mig til stop linjen og sagde at du belaster sygehusvæsenet. Jeg blev så ked af det at en læge i stedet lytter på lungerne og henvise mig til scanning osv, så henvise mig til stop linjen. Jeg bestemte at skifte lægen. Jeg tror ordet “Belastning af sygehusvæsenet” kom fra Peter Gajsting’s udtalelse om rygning i TV. Det vil sige vi ryger må ikke gå til lægen fordi vi belaster!!! Vi må vente at dø !!!
At vente i 20 min som nummer 1 i køen? Er for lavt stående i min bog. Oplever tit at ringe og så tager de ikke telefonen selvom de stadig har en time endnu inden frokost pausen. Så får den bare lov at ringe eller man blir afbrudt.
De snakker så grimt til en hvis man kommer til at ringe når deres telefon er lukket fordi nettet sagde de havde åbent.. de tænker ikke på at personen i den anden ende kan tage det meget personligt... overvejer kraftigt at skifte læge, da ens læge burde være en man ikke skulle være nervøs for at ringe til..