www.ladycup.dk Anmeldelser

4,7

Hvis du er lej af varierende menstruasjon der det er vanskeligt at vælge ret størrelse på tamponger, så løser LadyCup dit problem. Du slipper hyppige lekkasjer, eller at blive helt uttørret på dager m... Se mere

Bedste investering hidtil! Når man først har vænnet sig til at bruge den lille kop i sin krop glemmer man næsten at man har menstruation, og bøvl med at bløde igennem og sparer dyre domme på bind og... Se mere

Fungerer ganske fint om dagen, der bløder jeg aldrig igennem. Stangen der stikker ud kan nive og irriterer, hvis den ikke har den rigtige længde, grundet at den er hul, flad og skarp i enden.. Cuppen... Se mere

Mine varer kom hurtigt med posten, og jeg har været ovenud tilfreds med min ladycup, ulig den sidste, som jeg købte via andet firma. Jeg fandt cuppen særligt god under lange rejsedestinationer, hvor t... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi forhandler Ladycup produkter, der er et sundt og miljørigtigt alternativ til bind og tamponer. I shoppen finder du ligeledes andre lækre produkter til kvinder og mænd.

hurtigt og nemt

Det gik super hurtigt med at modtage min vare, som helt lever op til den forventning jeg havde. Det var pakket sikkert og forsvarligt ind.

Meget tilfreds.

10. juni 2014

Super!

Hjemmesiden er nem at finde rundt på og jeg fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt. Rigtig god oplevelse.

1. juni 2014

Hurtig levering, desværre var den ene pakke mast under ankomst.

Hurtig service, god information omkring brug af koppen på hjemmesiden. Lækkert med en "pakke" så man som nybegynder får det nødvendige med! Men som sagt var den ene af æskerne (milton pulveret) mast sammen for at passe ned i æsken, hvilket i min bog giver et lidt skidt indtryk. Men den kom frem på 1 1/2 dag så jeg klager ikke!

1. juni 2014

Super

God hjemmeside som er nem at finde rundt på. Hurtig levering. Produktet er faktisk og kan kun anbefales til andre kvinder.

28. maj 2014

Hurtig levering, og så lever produktet op til alt hvad det lover!

Jeg modtog min pakke to dage efter bestillingen, og alt var i fin stand.
Jeg bestilte en Ladycup - og blev bestemt ikke blevet skuffet. Det de siger "derude" passer virkelig, det er et fantastisk smart produkt, og meget revolutionerende i stedet for de gammeldags bind og tamponer. Jeg anbefaler!

18. maj 2014

Problemfrit

Undrer mig dog over at jeg kun kunne afhente min forsendelse hos en postdanmark filial længere fra mit hjem end det aktuelle tætteste posthus...?!

25. marts 2014

Ubeklageligt

Der var ingen problemer med denne handel, og leveringen af pakken forløb også uden komplikationer.

19. november 2013

Nemt, hurtigt og præcist

Det er nemt at handle. Hjemmesiden er nem at overskue.
Jeg havde ikke fået rettet min modtge adresse og pakken blev deror returneret. Da jeg lavede ny ordre på samme produkter blev jeg samme dag ringet op dor at sikre at det var korrekt. Det var rigtig trygt og mere personligt end jeg ellers har oplevet ved internet køb.
Jeg fik pakken allerede næste dag.
Jeg kan varmt anbefale lady cup og de produkter jeg har købt!

5. november 2013

Meget nem at bruge

Har nu prøvet Ladycup og efter lidt begyndervanskeligheder fungerede den perfekt. Det er en super opfindelse, der samtidig tager hensyn til miljøet og pengepungen. Det sværeste er faktisk det mentale. Ens vaner og tanker omkring perioden skal pludselig ændres. Upåklagelig service i butikken. Købte startpakken, der indeholder de ting, som du har brug for.

1. november 2013

Ok service

Det var nemt at bestille, men jeg fik ingen bekræftelse på at jeg havde bestilt, så jeg var i tvivl om det var gået igennem. Varen kom hurtigt. Og jeg kan klart anbefale at bruge en ladycup, det er bare så nemt.

14. oktober 2013