Lab9 - Apple Premium Reseller - Mechelen

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

IJzerenleen 44, 2800 Mechelen, Vlaams Gewest, BE

1. Computerbutik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Computer- og tilbehørsbutik

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

• IJzerenleen 44, 2800, Mechelen, Vlaams Gewest, Belgien

• 015 14 15 00

Overtrædelse af retningslinjer

Zeer tevreden !

Zeer tevreden over de professionele en vriendelijke service die de mensen van Lab9 Mechelen hebben geleverd. Zowel aan de telefoon als in de winkel kreeg ik een duidelijke rustige uitleg over de mogelijkheden die men had om het probleem van mijn desktop op te lossen en werd dit effectief ook zo uitgevoerd. Top!!

20. februar 2026
Lab9 - Apple Premium Reseller - Mechelen-logo

Besvarelse fra Lab9 - Apple Premium Reseller - Mechelen

Bonjour Guy
Nous vous remercions pour votre commentaire positif sur votre récente visite dans notre magasin. N'hésitez pas à nous faire savoir ce que nous pouvons faire pour vous à l'avenir.
Bien à vous, Sam

Niet geholpen...

Je komt op iets na 17u aanlopen, je zegt dat je gsm geblokkeerd is en of ze die willen herstellen. Om 18 u sluit de winkel en krijg je de uitleg " ja maar het duurt 40 minuten, dat gaan we echt niet doen kom morgen terug, en probeer nog is zelf hier is het €27" ja effe serieus ? Klant is koning? Ik moest vroeger in de winkel waar ik werkte ook niet een uur op voorhand zeggen " ah nee ik doe niks de winkel sluit over een uur" er stond zelfs geen volk... En serieus nog willen dat een klant €27 betaald voor zoiets ?! NOPE ben er 3 keer geweest de eerste 2 keer altijd gratis verder geholpen geweest, vandaag moest het ineens geld kosten... Denk erom, in Mechelen moet je overal betalen.. klanten blijven niet terugkomen op deze manier.

30. december 2025