1,8

Under middel

Opgaven blev ikke løst, men krævede for 4 timers arbejde

Jeg skulle have udskiftet lås i min terassedør. Jeg havde sendt billeder forinden og forklaret hvilken lås jeg gerne ville have. Da han kom, kunne han desværre ikke løse opgaven, og sagde endda, at den efterspurgte løsning ikke var mulig, så han endte med at smøre min dør. Derpå fik jeg en regning på 4 timers arbejde.
Jeg klagede over denne. Blev spurgt, hvad jeg selv syntes, at jeg skulle betale. Jeg foreslog 1 time. Jeg hørte ikke tilbage, så betalte for 1 time.
Nu 2 måneder efter har jeg så fået regning med rykkergebyr og renter. Da jeg igen skriver, kommer det frække svar tilbage, at han ikke har svaret, fordi han har haft travlt.
Jeg ville aldrig kontakte dem igen og kan absolut ikke anbefale dem.
Jeg har foruden efterfølgende fået den ønskede lås, men hvis man tager 4 timer uanset om opgaven løses, er der jo heller ikke grund til at forsøge

1. april 2026

Jeg har nu brugt Norh Låseservice 2…

Jeg har nu brugt Norh Låseservice 2 gange og har været lige tilfreds begge gange ! Hurtigt, venlig, professionel service. Den ene gang havde jeg låst mig ude og den anden skulle en lås i bagdøren udskiftes, hvilket viste sig at være mere besværligt end lige troet, alligevel blev det ordnet smertefrit ! Så jeg er super taknemmelig og kan kun varmt anbefale Norh.

12. august 2020

Stor anbefaling!

Jeg havde smækket mig ude forleden, og fik hurtig og kompetent hjælp af en venlig og professionel fyr fra Nørrebro-afdelingen, der skiftede hurtigt låsen til en god pris. Stor anbefaling herfra!

16. juli 2020

Firmaet her kører på ren fusk og…

Firmaet her kører på ren fusk og bedrag. De kræver 3-4 gange de normale priser, opererer ikke med reelle kvitteringer, og låseforeningens brancheforening var så chokerede over vores regning, at de anbefalede at køre sag mod dem.

Derudover køber firmaet sig til gode anmeldelser og laver selv deres gode anmeldelser fra falske profiler - pas på, og se dig for!

30. september 2019

Fantastisk betjening !

Jeg fik smækket mig ude idag og ringede først til en anden låsesmed som ikke kunne klare opgaven fordi han mente, at låsen skulle bores op (firkantet Ruko nøgle) så jeg ringede videre og fik fat i Norh. Kommunikationen var i top !

Behagelig, humoristisk og professionel tone, - rigtig god energi.
Han ankom hurtigt, og fik døren åbnet på mindre end 2 min. med en bankenøgle.

For 4 mdr. siden skulle min nabos dør åbnes, deres lås er identisk med vores, det tog politiet samt låsesmed 30 - 40 min. at komme ind i boligen !
God stil, god energi, venlige, professionelle, hurtige og effektive.
Kan varmt anbefale Norh !

29. juli 2019

Låsesmed I København

Smækkede mig uge så jeg googlede låsesmed og frem kom deres nummer, jeg ringede og det tog dem ca. 20 minutter at Komme til min dør. Efter to minutter var min dør åben. Prisen var også fin for at være en helligdag 👌 Tusind tak Norh! 😆

30. marts 2018

Hurtig service og professionelt …

Hurtig service og professionelt resultat!
Jeg kan varmt anbefale Norh Låseservice. De er profesionelle, serviceminded og konkurrencedygtige både på produkt og pris. Jeg vil helt klart ringe til dem næste gang jeg låser mig ude🙈🙊🙉

7. januar 2018

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!! Brug ikke denne låsesmed, medmindre du er på udkig efter det der uden tvivl må være DK's dyreste! Du kan ikke regne med de priser der er på hjemmesiden - overhovedet! Nikolaj tog 6.000 kr. (!!!) for at komme og tage min lås ud, og efterfølgende skifte den ud med en anden. Vi kontaktede efterfølgende låsesmede-foreningen, som var i chok over beløbet, og rådede os til at køre en sag mod ham, som vi netop nu er i gang med. Til information er den normale pris, kun omkring halvdelen, hvis man havde ringet til en reel låsesmed. Vær på vagt!

21. september 2017

Er dette din virksomhed?