Låsepartner A/S Anmeldelser 5

2,5

1. Låsesmed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Låsepartner bygger på stolte håndværkstraditioner, og vi beskæftiger os med alle former for adgangsstyring med tilhørende sikringsprodukter og -ydelser samt beslag til døre i boliger, virksomheder og institutioner.

2,5

Under middel

Service - det kender vi ikke noget til (for vi har monopol på det vi laver)

Ekstremt ringe service og ekstremt høje priser - absolut ingen service i forhold til det de leverer.

Vi fik leveret en kortlæser til elevator (og betalte MANGE penge for det) - da kortlæser (som normalt skal holde i mange år) går i stykker, ganske få dage efter der var gået et år, så ville vi forvente, at et professionelt firma ville leve op til deres ansvar og tage den på garantien/pr. kulance - men nope - ikke hos Låsepartner - der er gået mere end et år og vi er iskolde - vi kan desværre ikke hjælpe, selvom I har betalt rigtig mange penge for at det skulle være i orden og holde i mange år.

Find et andet firma hvis I har mulighed for det.

10. november 2014

Arrogant og helt igennem ringe kundeoplevelse

BadLlåsepartner Nordsjælland kigge på en dør i en Spejderhytte, hvor låsen ikke virkede. Da jeg forklarede, at spejderne havde forskellige nøgler, og jeg derfor gerne ville have, at de lavde den pågældende lås magen til hoveddøren, så alle kunne komme ind, så fortalte de to madammer, som ekspederede, i en meget nedladende tone, at det ville de da ikke; de ville kun lave låsen til en af nøglerne - for såden var deres principper. Hvis jeg ville ha' at alle nøgler passede, ku' jeg da da bare tage og skifte alle 10 låse i spejderhytten og samtlige 50+ nøgler. En helt igennem uacceptabel oplevelse.

6. november 2014

Ekstrem manglende kundeforståelse

Man bliver en smule overrasket over, at der stadig eksisterer virksomheder, som i så høj grad er så selvcentrerede. Låsepartner leverer (sikkert) glimrende nøgler, men for alt i verden ønsk bare, at du ikke skal tale med på telefonen med dem vedr. service du ikke har bedt om, din ordre eller din faktura. Vi har i andelsboligforeningen bestilt udskiftning af låsecylindere, systemnøgler og ekstranøgler, men hver gang har der været problemer med leverancen og hver gang har vi været nødt til at prøve at tale med "kundeservice". Den første gang, da de ikke af sig selv sender information om selvbetjening til bestilling af systemnøgler. Da vi kontakter dem prøver de først at bortforklare, men da vi presser dem en smule mere, så fortæller de, at de ikke kan sige hvornår vi får informationen pga. at deres ene medarbejder, der kan klare denne sag er gået ned med stress. Naturligvis meget ærgerligt for personen, men som kunde er det svært at forstå, at virksomheden skal gå i stå pga. en person.

Den anden gang fordi en låsene gik i stykker 2 uger efter de havde lavet den. Vi bad dem kigge på låsen, men hørte ikke mere, indtil vi selv kontaktede dem, og fandt ud af, at de selv havde låst sig ind ("de havde jo nøgler til det meste, som de sagde"), og de havde udbedret låsen, så den fungerede. Egentlig ok, selvom de ikke burde have låst sig ind. Vi troede det var en del af servicen, da vi ikke blev kontaktet eller fik et tilbud før reparationen. 3 uger senere modtager vi en "rykker" på en ubetalt faktura på reparationen, selvom vi ikke har modtaget den første faktura. Vi får at vide, at reparationen INTET havde med første udskiftning af låsen at gøre, så vi skal betale for noget, som vi ikke selv har bedt om, og de selv har udført uden vores viden. Efter flere diskussioner går Låsepartner modvilligt med til at annullere ekstraregningen.

Tredje gang vi har brug for Låsepartner er da vi bestiller ekstranøgler via deres hjemmeside. Ved bestillingen modtager man en mail, men der står intet om den samlede pris (nøgler + administration). Selvom jeg har oplyst min mail og navn, så sender de kun nøglerne i andelsboligforeningens navn, hvilket betyder, at pakken ender som uafhentet post på posthuset. Vi undrer os selvfølgelig over, at nøglerne ikke når frem. 3 uger senere får vi en rykker med ekstra opkrævningsgebyr. Da vi ringer bogholderiet op og fortæller, at vi ikke endnu har modtaget nøglerne, får vi at vide at bogholderiet intet har med kundeservice at gøre, så de dermed ikke ved noget som helst om nøglerne er kommet retur til Låsepartner. De sender bare fakturaen og rykkerne ud, uden skelen til hvad der ellers ske i firmaet. Samtidigt får vi at vide, at det eneste de kan gøre i bogholderiet er, at jeg kan få et par dage ekstra til at betale fakturaen (for nøgler vi ikke har modtaget endnu). Da vi så bliver sendt videre til kundeservice, så ligger nøglerne naturligvis hos dem. Kundeservice spørger pænt om, de skal sende nøglerne igen, og det svarer vi nej tak til. (Vores tålmodighed er opbrugt, og vi vil egentlig gerne stoppe alt samarbejde med Låsepartner). 10 minutter senere modtager vi så en mail, hvor Låsepartner skriver "Vi sender nøglerne i dag med B-post". Vi skriver tilbage, at jeg ikke ønsker modtage nøglerne.

Og ja, nu har vi modtaget nøglerne med fakturaen. Fakturaen er betalt, og forhåbentlig er det sidste gang vi skal tale med Låsepartner.

7. november 2013

Dyrt bekendtskab

Har haft en rigtig dårlig oplevelse med Låsepartner og Wingcard i forbindelse med nyindretning af et hotel. Låsepartner gav tilbud på elektroniske låse, men monterede vidt og bredt ud over tilbuddet, og forlangte en markant højere pris end egentlig afgivet. Da Wingcard og Låsepartner er samme virksomhed, kan de presse kunden til at betale, da software ellers ikke bliver opdateret og al service med det samme ophører. Når systemet så fejler, og det gør det tit, er der ingen hjælp at hente, medmindre du ydermere har indgået en årlig servicekontrakt til over 10.000 kr. Alt i alt er vores oplevelse skuffende, tidskrævende, meget dyr og grænsende til bondefangeri. Hverken Låsepartner eller Wingcard kan anbefales til nogen.

30. maj 2011
Låsepartner A/S-logo

Besvarelse fra Låsepartner A/S

Hej Brian

Vi er blevet bekendt med din anmeldelse, og umiddelbart kan vi ikke se vi har haft nogen problemer med kunder som du beskriver i din anmeldelse. Låsepartner er selvfølgelig ikke interesseret i at kunder føler sig dårligt behandlet, og vil derfor prøve at hjælpe dig så godt som muligt. Låsepartner / vingcard.
Til orientering sidder der Vingcard på de fleste førende hoteller i verden. Produktet har stortset ingen fejl, det er måske derfor det er så udbredt.
Hvis du vil have dig den ulejlighed at kontakte os så vi kan få misforståelsen ud af verden.

Johnny Tullin