Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Als je nou een bedrijf wilt die doet wat hij zegt En vriendelijk en beleefd is Nou dan is laadpaaltotaal HET bedrijf wat je zoekt De monteur was perfect optijd en zeer vriendelijk in de omg... Se mere
Na contact te hebben gemaakt met LaadpaalTotaal werd ik snel gebeld en hebben we gesproken over mijn wensen en kreeg ik alle benodigde informatie plus extra tips voor de laadpaal die ik graag wilde la... Se mere
Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk
Kontaktoplysninger
Kloet, -, Enkhuizen, Holland
- 0850602266
- info@laadpaaltotaal.com
- www.laadpaaltotaal.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles snel voor elkaar!
Alles snel voor elkaar!
Via de Renaultgarage adres van Laadpaaltotaal gekregen. Zeer tevreden met alles. Aanleg heel snel geregeld met een scherpe prijs. Eerste laadervaringen met geleverde Zaptec zijn prima, ook via de app goed te volgen. Een aanrader dus!
Uitstekend
Van het eerste contact met Ruben tot de installatie, niets dan lof over de transparantie, de nette installatie, de goede uitleg en oplevering.
Uitstekend bedrijf
Zeer prettig en vlot contact gehad na aanvragen offerte. De medewerker die de laadpaal kwam plaatsen was bijzonder inventief en door middel van zelfgemaakte hulpstukken hoefde hij de kruipruimte niet eens in.
Vlot, vriendelijk en netjes!
Vlot en duidelijk tot een goeie offerte en snelle afspraak gekomen. De installatie van de Peblar laadpaal is netjes uitgevoerd door een vriendelijke en beleefde monteur. Ik beveel LaadpaalTotaal van harte aan!
Nieuwe laapaal geinstaleerd
"Onlangs hebben wij via LaadpaalTotaal een laadpaal laten installeren en we zijn meer dan tevreden over het hele proces.
Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering verliep alles vlekkeloos. De afspraak voor de installatie werd nagekomen en de communicatie vooraf was helder. Het in bedrijf stellen van de laadpaal ging vlot en we kregen een duidelijke uitleg over de werking ervan.
Speciale complimenten aan de monteur die bij ons over de vloer kwam. Er werd ontzettend netjes gewerkt; alles werd keurig gemonteerd en na afloop werd de werkplek schoon achtergelaten. Het is fijn om te zien dat er nog met zoveel zorg en oog voor detail wordt gewerkt.
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze installatie van een laadpaal!"
Afspraak is afspraak!
Vorige laadbox had de geest gegeven en het bedrijf trouwens ook. Via de autodealer in contact gekomen met LaadpaalTotaal Enkhuizen. Binnen een week een Peblar aan de muur. Keurig gemonteerd en goede instructie. Wat een goede service en vertrouwen!
Professioneel, snel en scherpe prijs
Snel, netjes, servicegericht én een scherpe prijs. Gisteren is de Peblar geplaatst, werkt meteen goed en gebruikersvriendelijk i.c.m. loadbalincing P1 meter. Wat een verademing Ruben en Nick, heldere afspraken, duidelijke toelichting, en vooral meedenken: want de Peblar is uiteindelijk op een bestaande montagesokkel van mijn vorige oplader geplaatst. Super. Ik kan Laadpaal Totaal iedereen aanbevelen!!
Goed bereikbaar en top service tegen scherp tarief
Ik heb bij Laadpaaltotaal.nl een nieuwe laadpaal gekocht. Ik kende het bedrijf niet en ben dus afgegaan op reviews hier. Vanaf het eerste telefonische contact met Ruben was het voor mij een positieve ervaring. Het hele traject is zeer soepel verlopen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en zowel Ruben als Nick namen uitgebreid de tijd om al mijn vragen geduldig en deskundig te beantwoorden.
De installatie was prettig, professioneel en volledig foutloos. Wat echt opviel, is dat zij de extra stap hebben gezet om het proces voor ons volledig probleemloos te laten verlopen. Uitstekende service van begin tot eind — absoluut een aanrader!
Verademing
Gekkenhuis binnen het bos van de laadpaal aan huis.
Foto's en weet ik niet wat opsturen.
Gebeld worden door het ene en andere bedrijf.
Maar toen kwam ik terecht bij laadpaaltotaal.
Ruben die gewoon bij je thuis komt en alles in de meterkast naloopt.
Goed advies en binnen 1,5 week een aansluiting voor een zeer redelijke prijs.
Gewoon een monteur die ook binnen het bedrijf werkt en alles goed uitlegt en zelfs de apps instaleer op je telefoon.
Bedankt voor alles.
Afspraak is afspraak; betrouwbaar
Ruben zit er bovenop. Schakelt snel. 2 dagen na opdracht is de Peblar laadbox geïnstalleerd. Geen gezeur achteraf. Gewoon afspraak is afspraak. Wat een verademing tussen al die 'installateurs' die elk extra schroefje en nippeltje in rekening brengen tegen exorbitante prijzen.
Snelle en correctie installatie
De Alfen laadpalen, die de oude EVBox infrastructuur moesten vervangen, zijn snel en correct geïnstalleerd en werken naar tevredenheid. De techniek is anders waardoor de laadsnelheid lager ligt dan de oude laadpalen.
We zijn met de nieuwe laadpalen ook overgestapt naar een nieuwe backoffice (Laadnet), dat is erg beperkt/nog niet volledig functioneel.

Besvarelse fra Laadpaaltotaal
Installatie Peblar laadunit.
Afgelopen week een laadunit aan de gevel laten monteren. Van offerte tot installatie keurig geholpen!. De installateur deinsde er niet voor terug om in een vochtige kruipruimte te duiken. Alles nadien duidelijk uitgelegd via de app. Zeer tevreden met het eindresultaat!
Service met *****
Een buitengewoon betrouwbaar bedrijf met prima medewerkers en hebben ons veel wel bespaard met aanbieding Zaptec het laadpaal product. Klein en flexibel bedrijf met korte lijnen en daardoor snelle reactie op installatie en After-sale services. Aanrader!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, installatie goed gedaan zoals afgesproken was.
Goed werk
Vijf offertes gevraagd bij vijf verschillende laadpaal-bedrijven. LaadpaalTotaal was de enige die rustig de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. De rest was of enkel een automatisch formulier in de mail, of een gehaast gesprek van twee minuten. Ik voelde me hier weer klant.
De aanleg is zeer professioneel gedaan. Er werd meegedacht (leiding kan beter hier door de grond, locatie hier heeft deze voor en nadelen) en heel netjes gewerkt terwijl de kabel bij ons in de meterkast krijgen niet heel eenvoudig was. De installateur was ook heel vriendelijk en heeft toegelicht waar onduidelijkheden waren.
Niets dan lof voor dit bedrijf. Nuance is dat je een bedrijf pas goed leert kennen als er iets mis gaat. Maar dat is hier niet gebeurd. Andere nuance is dat er met freelancers gewerkt wordt. Daar zal het bedrijf goede keuzes in moeten maken. Dat was hier in ieder geval zo.
Zeer tevreden !!
Via de website van Laadpaal Totaal om een offerte gevraagd voor het plaatsen van een laadpaal.
Werd snel daarna telefonisch benaderd door Ruben.
Ben uitgebreid en goed geadviseerd en snel daarna een scherpe offerte ontvangen voor het plaatsen van een Peblar laadpaal. Ook de paar vragen die ik daarna nog had en het contact met Ruben over de plaatsing verliep zeer prettig. Gisteren is de Peblar wallbox geplaatst en niets dan lof over de installateur Jaimie.
Super netjes gewerkt, bestrating weer netjes teruggeplaatst en na een paar uur een werkende wallbox. Absolute aanrader en zonder meer 5 sterren waard !
Kundig en scherp geprijsd
Zeer prettige ervaring vanaf het eerste adviesgesprek tot de kundige montage. En dan ook nog eens scherp geprijsd!
Zaptec Go laten installeren; zeer tevreden!
In november 2025 een Zaptec Go laten installeren door Laadpaaltotaal. Ging allemaal hartstikke soepel. Snel en direct contact met Ruben en de installatie door Nick ging vlot en volgens planning. Laadpaal doet wat ie moet doen en ziet er mooi uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Aanrader voor laadpaalinstallatie
Zeer transparant en vriendelijk in de communicatie, betrouwbaar en komt alle afspraken na. Ik ben erg tevreden met de geleverde service!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.