La Vecchia Signora

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skuffende oplevelse.👎 Ikke engang en hel ⭐️værd. Skulle have lidt god mad på min fødselsdag🇩🇰 En travl lørdag, men måtte rykke efter maden, efter 50 min., da vi tydeligvis var glemt.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blev anvist bord med det samme i et hyggeligt lokale. Restauranten var fyldt, men fik bestilt næsten med det samme. Nye gæster ventede heller ikke på noget. Fantastisk atmosfære i de gamle bygning... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welcome to our webpage on the following pages you can read some about us and what we offer.

Kontaktoplysninger

Ikke en gang 1 stjerne kan gøre det

Ikke en gang 1 stjerne kan gøre det. Vi ventede næsten 1,5 time på vores mad. Og jeg fik min mad 20 min tidligere og var næsten færdig med at spise da min kærestes ret kom. De blev ved med at sige maden var klar om 5 min, i over 1 time….

16. juni 2024

En skidt oplevelse

Vi var tre personer til aftensmad fredag den 26/4-2024. Der var ikke styr på noget. Den ene person fik sin mad langt før de resterende to personer. Han var næsten færdig med at spise, før de andres mad kom. Lasagnen var nok den mindste, vi nogensinde har set. Til gengæld er priserne ikke små! Jeg bad om parmesan til min pasta - den kom aldrig. Tjenerne rendte rundt som hovedløse høns ... Vi kan ikke anbefale denne restaurant til nogen.

26. april 2024

Nok den bedste pizza….

Fantastisk atmosfære i de gamle bygninger. Super god vin og nok den bedste pizza Calzone jeg har smagt. Kommer absolut tilbage. Tak til den gode betjening.

15. marts 2024

Kedeligt lokale
Maden var kold ,vi lod maden stå .. vi forlod stedet godt skuffede ..
Kan absolut ikke anbefales
Ikke hvad vi havde forventet aften hygge ude ;( 😢😥😢

17. februar 2024

Dejlig aften

Charmerende lokaler, gode italienske tjenere, god stemning, dejlig mad (åh, lammet var fantastisk) og vin.

7. februar 2024

Skuffende oplevelse.👎

Skuffende oplevelse.👎
Ikke engang en hel ⭐️værd.
Skulle have lidt god mad på min fødselsdag🇩🇰
Alle omkring os, der også var kommet noget senere, havde fået mad.
Min søns pizza vær lækker .
Min mands microovnsopvarmede lasagne kedelig.
Mit kalvekød med trøffelsovs,til 310,- særdeles smagsløst. Kalvekødet var et par udefinerbare ende kød klumper. Et par microopvarmede små kartofler , og ikke meget smag i trøffelsovsen.
Efter 1 times venten, var vi meget sultne, så spiste vores kedelige mad, betalte og fik fødselsdags dessert andetsteds.
Vi er kommet jævnligt på restauranten i over 10 år, og har tidligere været ganske tilfredse med maden og hele oplevelsen.
I går var sidste gang. 👎

3. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk pizza og virkelig god…

Fantastisk pizza og virkelig god betjening! Hele bordet fik deres kæmpe calzone, som bare var forrygende. Vinen var også helt i top og bestemt til at betale. Søde folk i en virkelig fin autentisk italiensk restaurant.

20. oktober 2023

Suverænt dårligste Italienske…

Suverænt dårligste Italienske restaurant jeg har oplevet i mange år.
Besøgte stedet som så voldsomt hyggeligt ud udefra onsdag d. 18/10-23.
Min kone og jeg var kommet forbi tidligere på dagen og besluttede, at vi ville spise der om aftenen.
Ankommet stod vi først i kø i ca. 20-30 minutter. Jeg så det som et forvarsel om høj kvalitet. Hvor kan man tage fejl!
Vi blev bænket og bestilte en ravioli med spinat og en spaghetti frutta del mare (pasta med havets frugter), samt en flaske vin.
Maden var skrækkelig. Min kone spiste sin ret, på trods af, det var tydelig at det var indkøbte "supermarkedsravioli" som var hente op af en fryser og kogt - måske endda i en mikroovn. Retfærdigvis skal det siges, at der var drysset lidt frisk grønt over.
Pastaen - hvis man kan kalde den det, var nærmest klumpet?
Min spaghettiret, indeholdt bl.a. en tilsyneladende selvdød jomfruhummer? Indholdet var ikke den normale lyserøde krop, men derimod en sort masse?
Der var klumper af noget ubestemmelig i pastaen, som kunne være små klumper af hakket kød? De var ca ½cm. i diameter og knastørre indvendig?
Spaghettien bar præg af at være forkogt og derefter kogt op i måske en mikroovn?
Det var gyseligt.
Jeg mistede fuldstændigt appetitten og gjorde opmærksom på problemet med maden.
Jeg fik tilbudt en anden ret, men afslog. Ingen bør spise mad fra et køkken, kvaliteten er så ringe.
Vi tog vinen med og måtte betale kr. 550,- for 20 minutters ventetid ved bordet, en jævn flaske vin og 10 minutter's negativ oplevelse med maden.
Det er faktisk et ulækkert spisested.

18. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ren fabrik bestemt ikke en god oplevelse

Havde reserveret bord til kl.19.00 og inden da fået 5-8 påmindelser om vores reservation og de glædede sig til at se os og husk nu din reservation osv.
Da vi ankom blev vi i lang tid ignoreret, køen voksede og vi var lige ved at gå igen, da vi endelig blev taget imod. Vi blev anvist et lille bord i et lokale hvor folk var stuvet ind og tjenere løb frem og tilbage et stort kaos af lyd, lyde, renden frem og tilbage..
Ved bestilling var det en tjener der ikke talte dansk men det lykkedes.
Vi så at folk sad med brød og smør, eller olier og glæde os til denne anmelder roste oplevelse af verdens bedste pizzaer..
Vores drikkevare blev bare stille bum helt forkert, det kunne vi leve med.
Men pludselig stod vores mad der hmm. Ingen brød at sidde og nyde inde.
Desværre var skuffelsen stor, da jeg skar i min Calzone for jeg måtte cirka 10 cm ind før der begyndte at være lidt fyld som var mozzarella, yderligere 5 cm inde lå 2 stykker kold skinke. Det var en calzone til 165 kr. Hvor der kun var fyld i højst den kvarte af den resten var tør og sej dej, ingen tomatfyld og midten var kold. Deres bund i pizzaen som min søster fik og brødet rundt om min Calzone var sej og klæbrig som om den havde gået få lidt, det var ikke til at skære i trods steak kniv.
Så jeg efterlod derfor en ret stor portion af dej uden fyld. En lærling bliver sendt hen til vores bord for at tage vores tallerkner, og spørger om alt havde været ok. Denne stakkel kunne kun gebrokkent engelsk, min søster fik sagt at hendes var ok og jeg sagde at jeg nægtede at udtale mig.
Han smilede og sagde tak og spurgte om vi ville have andet, vi sagde selvfølgelig nej tak..
Derefter skete INTET.
Endelig fik jeg kontakt med en tjener og bad om regningen.
Da hun kom med regningen gav hun den til min søster, sagde prisen til hende og stillede DK automaten foran hende..
Jeg havde bedt om regningen og jeg sad med DK kortet..
Hun fik vendt automaten og pegede hvor jeg skulle sætte kortet. Min søster fortalte mig hvad regningen lød på, for jeg var på ignorerer af tjeneren.
Alt i alt den dårligste oplevelse, hvor man ikke følte sig velkommen som gæst. Folk var stuvet sammen til bristepunktet og det eneste det drejede sig om var at få så mange igennem så hurtigt som muligt. En ren PENGEMASKINE som lever højt på at have vundet noget de bestemt ikke kunne leve op til. Følte det bare var en fabrik.
1 times tid i kaos med den dyreste og dårligste pizza og ikke til at få fat på en tjener, tværtimod blev man ignoreret. Og først da man har lagt bestikket og de kan se at der er meget tilbage på tallerkenerne sender de en elev hen og spørger om maden var god. Helt til grin. Man burde tage de vundne priserne fra dem.
Don't go there ..

11. august 2023

Hold dig væk

Virkelig elendig restaurant på alle måder. Service, mad og priser. Gør dig selv en tjeneste og hold dig væk

4. august 2023

Dårlig oplevelse

Det går da godtnok dårligt for denne forretning og jeg må desværre fortsætte i samme dur.
Jeg er kommet på denne restaurant gennem mange år men dagens oplevelse var ingen nydelse.
De har et tilbud gennem Tivoli plus hvor man kan få en pizza og en sodavand eller øl og spare 40kr .tivoli plus kunder får dette tilbud til sig selv og 3 ledsagere, men restauranten sagde at det gjaldt ikke i weekenden, så vi bestilte bare almindeligt. Pizzaerne blev serveret over 10 til 15 minutter til et bord på 8 og en pizza blev glemt. Efter yderligere 10 minutter spurgte vi ind til den glemte pizza og den kom så 5 minutter efter. Nu begyndte andre tjenere at prøve at tage resten af bordets tallerkener væk på trods af at vi forsøgte at spise pizzaerne samtidig med hele bordet trods restaurantens sene levering af alle pizzaer. Ubehageligt.
Jeg fik dog mulighed for at kigge tivoli plus tilbuddet igennem og der er ingen steder, der står at tilbuddet ikke kan benyttes i weekenden, så restauranten lyver for at tjene flest mulige penge uden hensyntagen til hvordan de tjener dem. Sidste gang jeg besøger denne restaurant, det er ikke et rart sted for kunderne

30. juli 2023

Skuffende oplevelse

Aften startede med at jeg først måtte be tjeneren skifte dugen, da den var ret beskidt. Ligeledes måtte jeg be om et nyt rent vinglas, da dette også var beskidt
Vi bestilte 2 forskellige pizzaer. Den ene var ok, men heller ikke mere end det.
Den anden var meget våd og klistret
Vi bestilte en halv flaske rødvin, som var alt for varm. Vi fik også 3 karafler helt almindelig postevand, som vi gav 100 kr for ..så er de vist også betalt
Alt i alt en skuffende oplevelse .. vi kommer ikke igen

28. juli 2023

Skuffende

Vores besøg på La Vecchia Signora var desværre ikke så god en oplevelse som forventet.

Vi var 4 kvinder, der skulle fejre vores venindes fødselsdag, derfor var der bestilt bord til onsdag d. 12/7 kl 20:00 og da vi ankom kl 19:50 blev vi da også kort efter anvist bord i den hyggelige gårdhave.

Vi fik ret hurtigt bestilt forretter, hovedmenu og en flaske hvidvin, og tjeneren kom hurtigt med vin og vand... så langt så godt. Vi kunne se at alle omkring os som var kommet senere end os, fik deres mad serveret, så vi undrede os hvor vores mad blev af. Da vi havde ventet i ca 45 minutter, spurgte vi tjeneren om de havde glemt os, YES sagde hun og skyndte sig ind. Kort efter fik vi serveret vores forretter. Vi havde i ventetiden drukket alt vin og bad derfor om en flaske mere. Der var ikke mere koldt vin af den samme type, men vi kunne købe en anden (som var noget dyrere) og det accepterede vi. Den første tjener, som havde ”glemt” os, så vi ikke mere ved vores bord, det var vores indtryk at hun fik en overhaling af en af hendes kollegaer. Vi var på ingen måde sure over at de havde glemt os, det er jo hvad der sker, så det tog vi med godt humør. Vi havde ikke haft vores forret på bordet mere end ca 10 min inden en tjener kom og spurgte om han kunne tage vores tallerkener, det kunne han ikke - vi var ikke færdige med at spise! Dette gentog sig 2 gange med korte intervaller …. Ikke særligt hyggeligt at have ventet meget længe på maden for herefter at blive stresset på for at blive færdige til hovedretten.....men det var der nok en grund til. Da vores pizzaer kom gjorde tjeneren et stort nummer ud af at tallerkenerne var varme, sikkert et mislykket forsøg på at holde vores pizzaer varme mens vi spiste vores forsinkede forret. Vores mad var lunken og langt fra sprød. Ingen kom og spurgte om alt var som det skulle være, faktisk følte vi at vi blev undgået. Ved afregning gjorde jeg opmærksom på ovenstående, men fik blot besked på at det var hvad man kunne forvente når man bestilte forret og det var helt almindelig procedure!

12. juli 2023

Dårligste pizza ever

Dårligste pizza ever!
Jeg har spist frysepizzaer der har været mere værd.

Ikke nok med pizzaen var dårlig så var den ikke færdig bagt… det var dej jeg sad og spiste. Da jeg skulle betale og viste dem en halv pizza der var ren dej. De tilbød de mig en kop kaffe jeg takkede nej 😂 jeg sagde deres mad var ekstrem dårlig og så fik jeg pænt af vide jeg skulle gå :)

ALDRIG IGEN!
Ps laver man pizzaer så lav det ikke med tomatsovs der er 50% vand. Jeg kunne næsten svømme i den.

Skamfuldt og kalde sig italiensk med den lave standard.

24. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sindsyg hyggelig gårdhave og sindsyg…

Sindsyg hyggelig gårdhave og sindsyg ringe mad. Vi fik forret som var 4 forskellige Italienske retter, som var kedelige og smagsløse, er iøvrigt glad for at jeg har stærke tænder, ellers var de knækket på brødet. Forretten som var kalv i trøffelsovs, var tør og smagen var lig 0. Så alt ialt ikke et sted vi kommer igen. Til jer der alligevel forsøger, rigtig god fornøjelse

15. juli 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Virkelig dårlig og ubehøvlet betjening

Vi havde fået en fin velkomst. Fået bord i haven og maden var OK. Men undervejs i måltidet blev vi kontaktet af personalet 4-5 gange, for at høre om vi ville have andre ting. Og det var ikke på den servicemindede facon. Det føltes som et pres for at presse nogen flere penge ud af os. Men det værste kom så snart vi havde lagt bestikket. Tallerknerne blev båret ud og 2 min. efter lå regningen på bordet sammen med dankortautomaten. For nu skulle vi ud af døren. Vi blev dog siddende og snakkede da vi havde været der i mindre end en time og i vores bekræftelse stod der at bordet var vores i 2 timer. 5 min. efter vi havde betalt, blev vi kontaktet af tjeneren og fik at vide vi skulle forlade bordet. Vi protesterede og sagde at bordet var vores i 2 timer. Så kom der en manager der sagde at det gjaldt ikke for udendørsborde. Vi sagde at det stod der ikke noget om i bekræftelsen og blev siddende, da det at have god tid til vores måltid var en del af vores oplevelse. Der gik så yderligere 10 min. så kom der en tjener og spurgte om vi ikke kunne flytte bord, da de kun havde det ene 4-personers bord tilbage. Det indvilgede vi i. Det kan godt være de har travlt med at få folk ind i restauranten. Men ligefrem forsøge at smide folk ud på en så ubehøvlet måde er ikke OK. En ellers dejlig dag i Kbh. blev lidt skæmmet af denne oplevelse

24. juni 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.