God pizza , Men
God pizza , Men de er godt nok nærige med fyldet...
Stram op eller luk hvis i så ligeglade
Endnu en dårlig oplevelse på la serra…
Endnu en dårlig oplevelse på la serra Brøndby Øster...
Jeg bestiller en halv kylling med tilbehør samt 2 pizzaer, de glemmer den ene pizza, den halve kylling er kun en kvart kylling hvilket jeg selvfølgelig ringer til dem om, deres svar : det er bare sådan det er....så en reminders til andre, køb ikke en halv kylling derfra for du får en kvart kylling til 85 kr 😡
Bestil ikke mad hos dem!
Bestil ikke mad hos dem!
Vi ventede 1 time og 20 min. Da maden endelig kom frem var det helt brændt og uspiseligt.
Vil aldrig bruge dem igen!
Vi smed maden ud og spiste rugbrød i stedet
Virkelig virkelig dårlig oplevelse
Virkelig virkelig dårlig oplevelse
En hel time og 40 min for maden blir leveret det er ikke okai
Til andre personer hvis i er tålmodige mennesker
der vil vente næsten 2 timer på jeres mad så prøv lykken
Virkelig dårlig oplevelse!!
Virkelig dårlig oplevelse!!
Vi har bestilt derfra nogle gange men denne gang var virkelig ikke iorden!
Min kæreste ringer og bestiller noget mad. Ham der tager imod ordren hører nr. forkert og vi får en forkert bestilling. Jeg ringer og siger det til dem men det vil de ikke gøre noget ved og er ligeglade. Jeg siger at de må jo løse det når det er dem der har hørt forkert. De siger de vil levere den originale bestilling men vi skal betale for den nye bestilling også. Det meddeler jeg at jeg ikke vil, da de har hørt forkert og dermed ikke er vores skyld. Han kommer til sidst frem til at han vil levere den originale bestilling og vi giver den forkerte bestilling tilbage. Der er dog en difference på 20 kr som vi skal betale. Dette er fair og det siger jeg selvfølgelig ja til. Da vi får den nye mad leveret får jeg besked på at jeg skal beholde den forkerte mad og så betale 70kr mere. Jeg siger at dette var ikke aftalen, men han påstår der er en fejl på den gamle regning så vi har snydt dem for 50kr og så de ekstra 20 oveni. Jeg siger igen at det ikke var aftalen og at jeg vil levere den forkerte mad tilbage men han vil ikke forlade min opgang før jeg har betalt 70kr. Jeg betaler og siger at det er dårlig kundeservice og vi ikke handler der igen. Jeg får et svar der lyder: det må du selv om. Det er dit eget problem.
Virkelig dårlig service!!
Sidste gang vi handler derfra!