Veldig målrettet undervisning først, så repetisjon av det viktigste og deretter rett på eksamen. Jeg manglet helt kunnskap på lanterneføring, navigasjon og merker i sjøen, og før eksamen (og etter u... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Intensivt og lærerikt kurs. Går gjennom alle de viktige temaene og er ekstra obs på de spesielt viktige oppgavene. Opplæring i kart og plotting som var gøy og enkelt forklart - gjorde eksamen lekende... Se mere
It was a great experience there !! The environment was very good, the instructor taught in a very professional manner !! There was something i felt that if taken in consideration will get much more b... Se mere
Intensivt kurs med mye informasjon som vi gikk fort igjennom. Fin oppsummering på slutten. Fikk god hjelp til å finne ut av det jeg lurte på da vi jobbet med oppgaver. Alt i alt en god og hyggelig op... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kystskolen båtførerkurs tilbyr en komplett løsning for deg som ønsker å ta båtførerprøven. Vi tilbyr kurs og eksamen på én dag, slik at du kan få sertifiseringen raskt og effektivt. Våre kurs gir deg all nødvendig kompetanse for å bestå båtførerprøven, og vi sørger for at du er godt forberedt til eksamen som avholdes på slutten av kurset. Med dyktige instruktører som har lang erfaring fra sjøforsvaret, seiling og vannsport, kan du være trygg på at du får undervisning av høy kvalitet. Vår fornøydgaranti sikrer at dersom du mot formodning skulle stryke, får du tilbud om nytt kurs helt gratis. Kystskolen skal være best på båtførerkurs, og vi streber etter å gi deg den beste opplæringen og støtten gjennom hele prosessen. Bli med på vårt kurs og ta det første skrittet mot å bli en trygg og kompetent båtfører.
Kontaktoplysninger
Norge
- www.kystskolen.no
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Veldig bra
Veldig bra, raskt og effektivt.
Trivelig og dyktig instruktør, som dekket det nødvendige for eksamen.
Fikk 100% på første forsøk av…
Fikk 100% på første forsøk av båtførerprøven. Svært fornøyd.
God kvalitet på foreleser og godt tempo…
God kvalitet på foreleser og godt tempo på undervisningen. Kurset tok 5 timer og alle timene ble opplevd som verdifulle. Anbefaler denne leverandøren til andre
Veldig dyktig instruktør med mye…
Veldig dyktig instruktør med mye kunnskap og veldig flink til å lære bort på en god og forståelig måte. Anbefales på det sterkeste å ta dette kurset
Veldig bra kurs
God lærer , flink til og formidle det en må lære
Flinke lærere og instruktører
Flinke lærere og instruktører. Lett å henge med og god stemning i klasserommet
Utrolig flinke folk som kan det de…
Utrolig flinke folk som kan det de driver med. Hadde selv null kunnskap om båt, men de gjorde det lett og forstå og jeg bestod med 96% riktig. De som holder til i Stavanger er virkelig til og anbefale.
Effektivt og lærerikt kurs med dyktig foreleser
Jeg tok kurs og eksamen hos Kystskolen den 14. juni og kunne ikke vært mer fornøyd. Kurset var profesjonelt og pedagogisk lagt opp, med en tydelig struktur som gjorde det lett å følge med og lære. Foreleseren var spesielt imponerende – engasjert, kunnskapsrik og oppriktig lidenskapelig for faget. Det smittet over på oss som deltok og gjorde læringsopplevelsen både inspirerende og effektiv. Jeg kan varmt anbefale Kystskolen til alle som vurderer å ta kurs innen dette området.
Med Henrik som læremester gikk dette…
Med Henrik som læremester gikk dette som en lek! Veldig flink til å sørge for at alle henger med til alt som blir gått igjennom. Regelmessige pauser så man får lufta seg litt, flott opplegg. Jeg hadde null kunnskap fra før av og stod med glans;)! Anbefales!
Veldig flink underviser
Veldig flink underviser. Han var tålmodig og var flink til å formidle og lære bort slik at vi forsto. Mye repetisjon gjorde at det viktige satt seg til prøven! Jeg kunne svært lite om båt før kurset og bestod:)
- Anette Kirk Gundersen
Anbefales! Flott kurs og super kursholder!
Jeg tok båtførerprøven gjennom Kystskolen, og det var en veldig positiv opplevelse! Kursholderen var kjempegrei, hyggelig og veldig tålmodig. Han tok seg tid til å forklare alt på en enkel og forståelig måte, og det var rom for å stille spørsmål underveis uten at man følte seg dum. Stemningen var avslappet og lærerik, og jeg følte meg godt forberedt da jeg skulle ta selve prøven. Anbefaler Kystskolen på det varmeste til alle som vurderer båtførerprøven!
Takk for en effektiv økt før båtførerprøven!
En effektiv og grundig gjennomgang av temaene for båtførerprøven av en engasjert lærer.
Ekstremt bra kurs!
Fin og enkelt kurs. Flink lærer som underviste på en ekstremt god måte, både ved å bruke powerpoint og eksempler. Vi fikk også flere viktige oppgaver før selve eksamen, noe dom var til god hjelp.
Johannes Øvstegård
Helt for forferdelig
Mange ukers materiale lagt opp på 2 kvelder. Ikke noe jeg anbefaler til barn og ungdom. Læreren leste av PowerPoint og visste ikke bæret av det han snakket om
Supert opplegg med effektiv gjennomgang…
Supert opplegg med effektiv gjennomgang av alt det viktigste til båtførerprøven.
Proff instruktør.
Veldig bra kurs
Veldig flink ung instruktør. Han gikk gjennom søt veldig nøye. Det var også rom for spørsmål. Og han var flink å hjelpe med kartoppgaver. Et veldig bra, intensivt kurs.
Lærerikt og nyttig
Veldig bra kurs. Nyttig og lærerikt, prøven ble veldig lett om man hadde fulgt godt med. Bestod min prøve! Kjempe gode kursholdere også :)
Super bra opplegg
Super bra opplegg. Kunne ingen ting fra før. Gikk strålende
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.