Har lige haft den mest intimiderende oplevelse i Kvickly i Åbyhøj. Havde en kurvfuld varer som man jo selv skal scanne og gøre det arbejde for at få lov at købe. Mit køb blev udtaget til kontrol ..... Se mere
Hvis man gerne vil køre forgæves efter annoncerede varer (kvickly, farum) så undgå deres slagteriafd. Selvom man, en mandag, først på eftermiddagen, spurgte efter en vare, var svaret: vi har ikke mere... Se mere
Kvickly Holbæk Desværre må jeg igen igen sige Kvickly,s grøntsags afdeling er under alt kritik. Søndag var godt halvdelen af hylderne endnu engang tomme. Andre grøntsager halv gamle... Har flere g... Se mere
Vi reagerede på ja tak tilbud på 500 ark kopipapir for 50 kr. kan købes fra hylden inde i butikken for samme pris. Så kan alle varer i butikken jo være ja tak tilbud. Man kan samtidig se alle dem m... Se mere
Virkelig ringe butik og service kommer…
Virkelig ringe butik og service kommer der ALDRIG igen
Der har været tilbud på suppe i ca
Der har været tilbud på suppe i ca. en ug og jeg handler næsten hver dag i Prøvestenen i Helsingør. Suppen har været udsolgt i alle de dage den har været på tilbud og der er ikke bestilt nyt hjem!?😡🤥
Frisk mælk er sjædent frisk! I dag var frisk mælk ældre end den billige! Det er sådan at man skal gøre hvis man vil skræmme kunderne væk, gøre sig selv arbejdsløs og få virksomheden til at gå konkurs! 😡🤥
Vi reagerede på ja tak tilbud på 500…
Så kan alle varer i butikken jo være ja tak tilbud.
Man kan samtidig se alle dem med navn som har reageret på samme "tilbud" er det ikke brud på person dataloven.
Benytter mig aldrig mere på dårlig markedsføring.
Dårlig service !
Dårlig service !
Jeg var i Kvickly bager i Silkeborg for at købe min verdens bedste kage Studenterbrød.
Ekspreditricen sagde at kassen er lukket ,det kunne jeg ikke forstå ,da andre kasse i butikken var åben.
Jeg spøger ekspreditricen om jeg kan betale ved andre kasser for min Studenterbrød ,hun sagde NEJ.
Jeg kom ud af Kvickly og købte min studenterbrød i Føtex
Det værste besøg til dato,
Det værste besøg til dato,
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så fik de det. Ingen over 18 på arbejde, skulle man tro.
man kan ikke trække nummer ved bagen og der var ikke styr på noget. Havde næsten ingen rundstykker tilbage. Og klokken var 9 om morgenen.
Ringe ansatte osv.
Ringe ansatte. Dårlig service. Pakkeshoppen havde ikke styr på en skid. Handler i Føtex fremadrettet…
Var i Kvickly på skibhusvej i Odense
Var i Kvickly på skibhusvej i Odense.
Kommer hjem efter jeg har handlet og se at nogen af mine vare er løbet i dato, ikke bare en dag eller to, men et helt år altså den 27/1-2022. Jeg kontakter så den Kvickly jeg har været i og skriver min oplevelse, samt sender dem billeder. De vælger så slet ikke at regere på min henvendelse. Jeg synes det er utrolig dårlig kunde service og håndtering af min henvendelse.
Julen nærmer sig og mange bestiller…
Julen nærmer sig og mange bestiller pakker. Hvor er det dejligt at Kvickly Extra i Slagelse tilbyder pakkeudlevering for både GLS og PostNord....eller det skulle man tro. I åbningstiden, er der kun sat en enkelt medarbejder til at håndtere en kø så langt som øjet rækker, og den mulighed de normalt tilbyder med pakkeafhentning i butikkens åbningstid, men efter postbutikkens lukketid, sker kun såfremt kassen står tom. Det gør den selvfølgelig ikke i denne tid. Det lader til at komme som en overraskelse for Kvickly Slagelse at julen er kommet, og der bliver ekstra travlt. Deres overraskelse bøder kunderne for i skidt service, og lange ventetider. Jeg kan kun forestille mig medarbejderne også bliver unødigt stresset. Af en butik, hvor man betaler lidt ekstra for varerne, er det utroligt man har sænket kvaliteten af service, LANGT under niveauet af sine discount konkurrenter. Det er desværre sent jeg skriver denne anmeldelse, men hvis du læser den nu og her, og overvejer at bestille pakker til dette sted, så lad være. Bestil til et andet sted, og gør dine køb der i stedet. Kvickly Slagelse har opgivet kampen og driver nu en sørgelig butik på dampe.
Hændelsen i dag punkt for punkt:
Jeg ankommer til Kvicklys postbutik ca. kl. 15:30. Der står en ekspedient og betjener en ældre dame som skal have forklaret, i detaljer, hvordan hun sender en pakke. Samtidig forsøger ekspedienten at betjene en kø som rækker så langt som øjet rækker. Jeg stiller mig i kø, og fordyber mig en en podcast. Efter ca. 15 minutter opgiver jeg dog, da køen kun har rykket sig 2 personer frem.
Min tanke er, jeg må komme tilbage senere på aftenen, da de normalt tilbyder udlevering af pakker efter postbutikkens lukketid. Normalt en fed service.
Da jeg kommer tilbage 18:18 og beder om hjælp, får jeg af vide der kan gå nogle minutter før der kommer en. Jeg går ned og venter. En kø bygger sig op, da jeg naturligt ikke er den eneste som ville vente timevis under almindelig åbningstid. Efter et stykke tid, ca. 10 minutter, går en fra køen tilbage til medarbejderen og beder om status. Da får vi af vide de først kan udlevere når der ikke længere er kø i kasserne. Vi kigger os over ryggen, og ser nogle lange køer, som kun giver tegn til at forblive lange. Slukøret må vi forlade butikken. Det lader til vi kun må få vores pakker hvis vi er villige til at slå lejr og vente de timer det tager. :(
Mega god bager
Mega god bager. Bedste ekspedient hun gav 6 gratis børneboller og var mega sød 11/10 bedste bager❤️Det er også en rigtig flot butik hvor de åbner kasser efter behov. De har billigt bland-selv-slik og et stort udvalg
Butik ligger btw i hadsten
Klart en anbefaling her fra:)
Lige været forbi bageren i Hadsten og…
Lige været forbi bageren i Hadsten og købe brød. Bl.a. 3 studenderbrød - må nok sige det var tydeligt de ikke var friske- så de ente i skraldespanden.
Men i dag med de priser forventer jeg også brødet er frisk 💩
Var i Kvickly i Nørresundby i dag for…
Var i Kvickly i Nørresundby i dag for at aflevere flasker, det første jeg oplevede, var en ung knægt der smækkede voldsom med døren da han forlod rummet hvor flaskeautomaterne står, derefter da jeg kommer ind i forretningen var der en ung knægt der havde en voldsom trang til at tørre sin næse godt og grundigt men s han skulede til mig, det næste negative jeg oplevet var at jeg bestilte to franske hotdog hvad jeg ikke skulle have gjort, fik en kommentar da jeg sad ude i bilen og spiste dem, men de var helt splattet indvendigt.
Kvickly Holbæk grøntsags afdeling
Kvickly Holbæk
Har flere gange påtalt det til lederen af afdelingen. Måske skulle i se på jeres planlægning så der er varer på hylderne...
Nu betyder det vi må se os om efter et andet sted at handle ( om søndagen som er særlig slem) hvor der er friske grøntsager/ varer på hylderne
Har lige været i Kvickly i Nr
Har lige været i Kvickly i Nr. Sunby og købte en pande på tilbud, da jeg kommer op til kassen for at betale for mine varer betaler jeg fuld pris for panden. Går over i kiosken og forklarer de har taget for meget for panden.
Pigen i kiosken ringer til afdelingen og får at vide det var et fødselsdagstilbud og der er sendt en ned for at fjerne skiltet. På skiltet står der bare tilbud og ikke andet. De har åbentbart ikke styr på tingene. Vi har handlet der i mange år men det var sidste gang i den butik
Kvickly Åbyhøj 8230 er et dårligt sted…
Kvickly Åbyhøj 8230 er et dårligt sted at handle. De mærker og markedsfører dermed deres varer forkert -og når man gør opmærksom på det, er det bare ærgerligt. De vil så sætte et nyt skilt på. :-(
Der er fejl i 5/10 handler, jeg foretager mig, vil jeg gætte på. Sidst havde de slået en extra portvin ind. Det opdagede jeg, da jeg kom hjem -lidt for sent at klage.
En anden gang betalte jeg 4 x prisen for en vin, der var forkert mærket.
Mange gange er jeg kommet hjem med rådne økologiske citroner -og sågar råddent kyllingekød.
Ofte finder jeg gamle varer, hvor sidste holdbarhedsdato er længst overskredet. Personalet kigger blot på en med tomme øjne. Ikke noget med tak -eller chokolade som før.
Og så idag blev jeg blot møg irriteret. Der var nogle fine stativer med forårsløg. Fint skilt med 10 kr. Iblandt disse løg finder jeg nogle potter med Irisløg. Da jeg betaler opdager jeg, at de bliver slået ind til 16 kr. potten. Hen i kundeservice for at gøre opmærksom på problemet og få penge retur. Den unge mand går ud og kigger og kan ikke se "noget". Han ringer til en -der ikke er derude, som siger, de koster 16 kr. -hun har bare ikke sat skilt på. Så det er bare ærgerligt.
Jeg går ud til bilen -men tænker så -Nej -det er sgu ikke i orden.
Går hen og tager et billede, så man tydeligt kan se, alle de blandede blomsterløg -pris 10 kr. Går ind i butikken og viser det til den unge mand. "Ja, det kan jeg godt se -men de koster 16 kr. Der er blot ikke noget skilt på.
Jeg gør så opmærksom på, at de skal sælge til den pris de angiver i henhold til købeloven.
Men i Kvickly Åbyhøj skider de højt og flot på dette og god kundeservice.
Og -jeg har selvfølgelig billed dokumentation.
Kunder der er fritaget for mundbind.
Kunder der er fritaget for mundbind.
Kunder, der er fritaget for mundbind, skal hverken gå med badge eller vise dokumentation. Sådan er lovgivningen. Venligst læs dem.
Der er nu eksempler på at kunder er blevet groft verbalt og FYSISK overfaldet af personalet i Kvickly. Og at personalet tillader at andre kunder sviner dem til, der er fritaget. Det er jo helt utroligt. Men OK, fysisk overfald, hvor personalet tager fat i kunden for at smide dem ud er jo overfald, og derfor kriminelt. Så det får vel konsekvenser. Men handler man i Kvickly, ved man nu at de er mundbindsnazier. Så må man være forberedt på det. Kedeligt.
Ikke nok med at de stjæler penge..
Ikke nok med at de stjæler penge... Så har de kundeservice der aldrig gør noget som helst til man får pengene tilbage. Skrevet til dem adskillige gange. Når de endelig svare, spørger dem om et telefon nummer de kan ringe op, og det får jeg sendt, men har ikke ringet op i over flere dage. Ser man på facebook, så har de været aktiv, og typisk de har alle mulige auto svar, så man ikke kan komme i kontakt med dem på nogle måder. Nu er der så gået en hel uge, og der stadig ikke er sket noget
Manglende tilbud
Når Kvickly Nykøbing F ikke har en tilbudsvare, de "måske" får senere, forslog de i kassen, at man kunne ringe, men det er bare ikke muligt, for når man vælger afdeling, bliver man afbrudt. De må undre sig over ingen har ringet i 5 dage.
gammel sodavand
Jeg har oplevet nogle gange at servicen ikke er i orden, jeg synes også de er blevet dyre, og derfor vi vælger andre butikker at handle i.
Jeg købte en dag, en halvanden L.rød sodavand i Kvickly i Nørresundby som var for gammel. Jeg skrev til dem, at den var ikke god og den var udløbet forlængst på dato. Jeg skrev også til dem, fordi jeg tænkte måske de skulle tjekke hvor mange flere der var af gamle sodavand, så andre kunder ikke skulle opleve det samme.
Men slet ingen Respons. Øv
Har købt elcykel i Kvickly
Har købt elcykel i Kvickly. Da batteriet ikke længere virkede, kunne de ikke skaffe et nyt. Efter at have ventet i halvandet år og rykket adskillige gange, lykkedes det Kvickly at fremskaffe nyt batteri og cyklen kører igen.
stop med at fejre jul i oktober
stop med at fejre jul i oktober. har allerede sagt hvad jeg gad sige i en anden anmeldes se den istedet.
bare til næste år begynd at fejre jul i midten af november istedet for midt i oktober. det er jo der der er Halloween