Bøger & Kuriosa Anmeldelser

4,6

Har foruden en masse spændende bøger også en rigtig god kaffe og en fantastisk god æble & blommetærte med masser af mandler. Et hyggeligt sted at sidde og læse/skimme hvilke bøger man kunne tænke sig... Se mere

Søgning og bestilling af bøger fra siden foregår via antikvariat.net. Der er derfor et ekstra led i bestillingen, som betyder at man først efter at antikvariat.net har bestilt bogen fra Bøger&Kuri... Se mere

Det er altid her jeg vender tilbage når jeg søger bøger der ikke lige står på 'den gængse hylde'. God betjening. Hurtig levering og så elsker jeg at bøgerne pakkes ind indivituelt ;-) Måske ingen prak... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er en lille familiedrevet forretning der de sidste 20 år har solgt antikvariske og brugte bøger i det indre København. De sidste 10 år er vores forretning udvidet med en stor webshop. Vi sender bøger dagligt og har du bestilt inden 15 på en hverdag, sender vi bogen samme dag. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe vores kunder og høre gerne fra dig med både ris og ros.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En god sevice.

Har IKKE haft noget at udsætte angående Service, - kan nok ikke være bedre, jeg er meget tilreds.

Behalig overraskelse første gang jeg fik pakke + de efterfølgende gange jeg har fået vare.

Samt hurtig forsendelse.

Venlig hilsen.
dennis R. larsen

15. januar 2013

Super service!

Jeg modtog bøgerne dagen efter de var bestilt. Bøgerne var i meget fin stand og pakket i gavepapir - det kan vist ikke gøres meget bedre!

21. december 2012

meget hurtig levering

min bestilling blev afsendt allerede samme dag . Det er meget meget tilfredsstillende og en positiv oplevelse

17. december 2012

Virkelig god service

Har handlet hos Bøger & Kuriosa flere gange med fuld tilfredshed. Hurtig og god service, bredt sortiment og meget fin og overskuelig hjemmeside.

13. december 2012

Kvalitet

Efter at bestilt min bog er alting gået efter en snor: Efter 3 dage modtog jeg bogen - et meget smukt velholdt eksemplar (næsten nyt), flott indpakket. Jeg føler mig særdeles godt behandlet og så var prisen virkelig favourabel.
Alice

9. december 2012

super service

Jeg handlede over nettet og er rigtig godt tilfreds, kæmpe udvalg af gamle bøger som ikke findes i butikkerne mere. Utrolig spændende hjemmeside I har. Hurtig levering, det var perfekt. Tak for hjælpen.

2. december 2012

Et enestående antikvariat

Det bedste antikvariat jeg kender. Enestående bogsamling, der altid har det jeg efterspørger, og som har føling med hvad der er trends i tiden. Et levende antikvariat, bøger med indhold, hurtig og grundig ekspedition, et antikvariat med en bogverden der rykker. Et antikvariat til 5 stjerner med pil opad.

2. december 2012

Bøgerne kom kun to dage efter jeg havde afgivet min bestilling - det sætter man pris på.

Det var nemt og overskueligt at bestille bøgerne. Jeg interesserer mig for Grønlands historie, ekspeditioner og de polare områder . Det at der var billeder af forsiderne gav en mere lyst til at bestille. Desuden modtog jeg bøgerne meget kort tid efter jeg havde afgivet min bestilling.

Eneste negative var at der ikke var et kort resumé af bogen indhold. Og om det var fag eller skønlitteratur. Ellers var resten perfekt.

1. december 2012
Bøger & Kuriosa-logo

Besvarelse fra Bøger & Kuriosa

Hej Jan -
tak for din tilbagemelding som vi sætter meget pris på. Det er en god ide med et kort resumé til titlerne. Det er også noget vi bestæber os på, men da alt bliver gjort manuelt tager det ofte lidt tid og vi overvejer derfor hver gang, om der er behov for et resumé. Din bemærkning er dog taget til efterretning og vi skal bestræbe os meget mere på det i fremtiden. Venlig hilsen Nanna

Hurtigt, effektivt og herligt.

Min bog kom hurtigt, og som lille bonus var der en fin dedikation i bogen som ikke stod nævn. En dejlig overraskelse. Havde ledt længe efter bogen uden held. Så var kisteglad.

1. december 2012