Kulørbar Anmeldelser

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fantastisk Julefrokost i København i 2011 både for firmaer og private selskaber. Lækker Julefrokost buffet med fri bar i øl og vin fra kun 399 kr. Læs mere på www.kulorbar.dk om den perfekte Julefrokost.

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Sportstøj - Kopivarer fra Kina !!!!

Jeg anmelder ikke baren kulørbar i København, men hjemmesiden der sælger sportstøj.
De har sendt en helt forkert vare og jeg har mistanke om at der er tale om et asiatisk kopi-produkt. De har en urimelig returpolitik, dårligt sprog på siden, ingen kontaktoplysninger andet end en side hvor man kan sende en besked og man hører intet retur. Penge hæves til kinesisk ‘adresse’ og varen er sendt fra Kina - dette er ikke en dansk side selvom den hedder .dk......

15. december 2017

Helt i orden fest!

Kulørbar er sandelig værd at besøge og holde fest i selvom man skal derover helt fra Århus!
Mange glade mennesker der bare hygger så det basker og god atmosfære og kanon gode udsmidere der er over alt og få styr på ballademagere uden tøven og er kanon effektive.
Hurtig betjening på barer og hele vejen igennem i orden drinks trylles frem selv i de travleste stunder, og jeg bliver helt overrasket hver gang jeg er der og jeg kan ikke hitte ud af hvordan i alverden kan de nå at betjene de mange gæster på bedste vis og det med et bredt og ægte smil !
Jeg har holdt nytårsaften på Kulørbar og gerne gøre det igen hvis der er plads naturligvis for man skal være hurtig og der er tale om et sted man få lyst til at besøge igen og igen.
Mine bedste anbefalinger til Kulørbar i København hvor enhver gæst kan føle sig velkommen og stedet hvor folk gå fuldstændig amok men på en sjov måde ;-)

22. december 2014

Afholdte fødselsdag for 3 gang, helt i top

Igen måtte jeg tilbage på Kulørbar, hvor jeg nu flere gange har afholdt fødselsdag... også selvom jeg er et godt stykke over 30.
Denne gang var der fantastisk service og de stod klar med åbne arme til at tage imod mig og mine gæster. Der blev hele tiden spurgt ind til os og om vi manglede noget. Ikke nok med det blev man forkælet både med en flaske og champagne! Stemningen var behagelig derinde og alle mine gæster var yderst tilfredse (også med musikken). Ja selv wc'erne var rene efter 2-3 stykker (tror jeg) :-P I'll be back!

18. marts 2014

Den værste aften på kulørbar..

Da jeg stod og skulle have udleveret min jakke og min taske i garderoben, var min taske væk, og bestyreren kom, da de lukkede. Han var meget ondskabsfuld og ville ikke hjælpe overhovedet. Han mente, at jeg spildte hans tid og sagde, at der ikke var nogle beviser på, at min taske havde været der. Da mine veninder og jeg havde stået der længe, blev bestyreren tilsidst meget hidsig, han tog min jakke og smed den ud foran baren og kastede ting efter mig!! Har aldrig oplevet noget lignende!
Vagterne var selvfølgelig på hans side og behandlede os også meget dårligt.
Sætter aldrig mine fødder derinde igen.

1. december 2013

Sjoveste firmajulefrokost i år!

Igår aftes var vi 25 stk til julefrokost på Kulørbar. Stor julebuffet med MASSER af mad (lige lovligt meget måske??), søde tjenere (og fleksible da vi ønskede at benytte mikrofonen og afspille en sang på deres anlæg) og så er det bare fedt at man kan danse direkte efter julefrokost-maden med live musik til super fedt band:-)

11. december 2011

Leif Storm

Var til julefrokost fredag den 2.december 2011.
Måtte vente 1½ time på at få noget at drikke fra den ellers forudbetalte frie bar. Det var dog muligt at købe en øl hvis man ikke kunne vente!
Vores selskab nåede ikke at få noget af den lune mad. Der var ikke mere tilbage da vores bord kunne komme til.
Vi sat ved bord/bænke sæt som ved en anden havefest.
Skulle beholde vores plastik ølkrus hele aftenen, hvis vi ville have øl fra den frie bar. Dette er både uuligt og uhygiejnisk
Som firmajulefrokost var det under alt kritik.

6. december 2011

Genial og billig firmafest centralt i København

Jeg brugte mange timer på at søge markedet for vores firmafest som skulle være i København. Kulørbar var klart det billigste med alt inkl for 349 kr så vi valgte dette og det levede 100% op til mine forventninger. Kan kun anbefale og vi har allerede booket julefrokost her i 2011.

24. juli 2011

Ideel til firmajulefrost

Vi var afsted til firmajulefrokost sidste år - det var helt genialt: det ligger midt i København lige ved metro, der er fri bar, dans natten lang, lækker julefrokost buffet og til en meget billig penge (omkring 500 kr pr mand).

Jeg er vil med deres julefrokost og vi ses helt sikkert i 2011

28. maj 2011