KS Treecare Anmeldelser 7

2,8

2,8

Middel

Flot arbejde - ALT FOR HØJ PRIS !

Fra KS Treecare modtog jeg et pristilbud på kronereducering af vores rødbøg.
Arbejdet vurderedes til at tage ca. 5 timer, men viste sig kun at tage HALVDELEN af den anslåede tid, da den dygtige unge mand, der udførte arbejdet, vurderede, kronen ikke kunne tåle yderligere reducering.

Jeg stolede på, at tidsberegningen - og dermed pristilbudet - var reel.

MEN det var den ikke - og jeg endte med at måtte betale en ekstremt høj pris for det udførte arbejde, da firmaet fastholdt pristilbudets størrelse.

Når en fagmand kan vurdere tidsforbruget - og dermed prisen - for arbejdet så forkert, burde jeg ha’ haft et nedslag i prisen.
Egentlig burde dette arbejde måske ha’ haft en timepris i stedet.

Det blev nogle meget dyre arbejdstimer, jeg måtte betale, og jeg føler ikke, jeg er blevet fair behandlet af KS Treecare.

25. marts 2026

Stjernen siger det hele - Øv…

Faktura 18525
"Bjørneklo i blomst efter tre besøg – og en bogholder, der ringer for betaling, mens direktøren ignorerer mails og er ligeglad hvad medarbejderne laver i den tid der faktureres."

Vi hyrede KS Tree Care til bekæmpelse af bjørneklo på et større areal. Det burde være løst professionelt og ansvarligt – men det udviklede sig til et frustrerende forløb præget af fejl, manglende gennemsigtighed og ligegyldighed over for både opgaven og os som kunde.

❌ Dokumenteret forløb – trin for trin
Allerede ved første besøg blev det tydeligt, at maskinerne ikke kunne tage store dele af området – på trods af forudgående aftale. Det blev aldrig meldt ind, og det utilgængelige område blev blot efterladt uden behandling.

De oplyste, at de havde sprøjtet de resterende områder – men det havde de ikke. Da vi gjorde dem opmærksomme på det, fik vi svaret:

“Det er sprøjtet – effekten kan ses efter 14 dage.”
Det passede ikke. Droneoptagelser og gennemgang viste tydeligt, at store områder stadig var urørte. - det sagde vi tydelig flere gange

Fakturaen omfattede flere poster, men vi stillede konkret spørgsmålstegn ved de 14 arbejdstimer for sprøjtearbejdet.
De to medarbejdere var på stedet under 5 timer hver, og en stor del af tiden sad de blot og lavede ingenting – Da vi påpegede dette, svarede Kim:
“Hvad de laver, blander jeg mig ikke i.”
Det er en opsigtsvækkende holdning – men som kunde er det naturligvis mit anliggende, når jeg bliver faktureret for deres tid. Det efterlader indtrykket af, at chefen er ligeglad med, om arbejdet bliver udført – så længe regningen sendes. - den oplevelse har vi egentlig af hele forløbet

Ved andet besøg bekræftede deres egen medarbejder, at opgaven ikke var løst tilfredsstillende – men han kunne ikke gøre noget, fordi chefen var på ferie. Alligevel blev vi rykket for betaling igen, før der overhovedet blev fulgt op.

Først nogle dage senere hørte vi tilbage – og ved tredje besøg blev arbejdet endelig gennemført.
Men selv da efterlod de én enkelt bjørneklo i fuld blomst.
Igen lød forklaringen:

“Den er sprøjtet – det er nok.”
Det er præcis den samme undskyldning som tidligere – og i direkte strid med både Miljøstyrelsens og kommunale retningslinjer, som fastslår, at blomstrende bjørneklo skal fjernes fysisk, da de stadig kan smide frø.

Kommunikationen var præget af tavshed, halve svar og selektiv respons eller vrede bemærkninger – vi måtte dokumentere, rykke og følge op flere gange, bare for at få tingene gjort færdige.

At blive rykket for betaling midt i deres egen afventning og uden, at opgaven var afsluttet, er helt urimeligt. i dag bæev så rykket igen, mens jeg stadig afventede svar på den manglende fjernelse af den ene bjørneklo, - og så blev jeg got nok træt.

Jeg har nu betalt, men er bestemt ikke tilfreds med arbejdet på nogen måde. Jeg mener stadig man har efterladt en blomst ( og man har ikke overset den ) det er et bevidst valg ikke at fjerne den, når man jo skriver at den er sprøjtet. Det var Kim selv der tog den beslutning og sprøjtede den.

Konklusion
KS Tree Care A/S leverede en opgave, der hverken var fagligt forsvarlig, ærlig eller respektfuld over for opgavens vigtighed.

Fejlene blev kun rettet, fordi vi dokumenterede alt selv og pressede på – og selv efter tredje forsøg stod der stadig en blomstrende bjørneklo tilbage.

Når man skal dokumentere med drone, rykke gentagne gange – og stadig står med én plante i blomst - bevdist efterladt– så er det ikke bare dårligt. Det er uansvarligt.

Og helt ærligt: Hvis jeg ikke var et menneske, der stadig insisterer på at tro det bedste om folk, kunne man næsten tro, at den blomst var efterladt med vilje.

Så lidt ansvar, så lidt faglighed – og så lidt respekt for opgaven – har jeg sjældent oplevet.

10. juni 2025

Flere lovovertrædelser : Firmaet har ikke søgt omtilladelse som…

Firmaet har ikke søgt om tilladelse om træfældning i yngletid, hvilket er i uoverensstemmelse med jagt- og vildtforvaltningslovens paragraf 6, et egern, der forsvarede sin rede, blev chikaneret med kørende mortorsav, en medarbejder udtrykte trusler om vold mod kvinde. Der er ikke søgt om tilladelse til træfældning via Miljøstyrelsen, hvilket er lovpligtigt, for tilladelse til træfældning i yngletiden.

29. april 2024

Skuffende

KS Treecare skulle beskære nogle træer hos os. Tilsyneladende fald en gren på et andet af vores træer og flækkede det. Men i stedet for at fortalle om uheldet blev det forsøgt skjult. Efter reklamationen fik jeg lovet et erstatningstræ, som blev plantet efter flere rykkere, alt for sent på året. Det sprang heller ikke ud i foråret.

11. februar 2021

Top professionelle - vor varmeste anbefaling

Vi har kun godt at sige om K&S Tree Care ApS og giver dem vor varmeste anbefaling!

Firmaet er virkelig professionelt, sagligt og varmt engageret i træernes bedste vilkår. Firmaet er ajour med den seneste forskning og viden omkring forstmæssig pleje samt nyeste beskærings- og klatreteknikker m.m. og har en høj etisk moral. Begge ejere samt flere medarbejdere er alle ETW-certificerede træplejere med stor faglig uddannelse og erfaring. Firmaet overholder aftaler og sætter gerne deres tilbud på skrift. De er ikke markedets billigste, men deres viden og opgaveløsning er pengene værd. Dertil er de meget hjælpsomme og personligt engagerede med hjertet på naturen og træernes side.

Vi benyttede firmaet i forbindelse med en tilstandsvurdering af nogle gamle bevaringsværdige træer og havde en fin kommunikation med den ene ejer – ETW cert. træplejer Steen Kristensen – som personligt beså træerne såvel sammen med os som senere på egen hånd endnu engang, hvor han ligeledes tog fotografier heraf. Rapporten, vi modtog, var fyldestgørende og inkluderede også forslag til den fremtidige forstmæssige pleje.

12. februar 2015

Er dette din virksomhed?