Dyrt og dårligt hele vejen igennem. Få dog en ordentlig kok til at lave menuen! Det er den største turistfælde jeg har oplevet udenfor Københan! Vi fik “Den store juleplatte” 190 kr. x 8. Kold sup... Se mere

Et meget lille stykke marineret sild ( Max. 2 cm.) 1/2 “sol æg , 4 små skiver spegepølse, æblebåde med kanel , en skål med bitter rå rødkål, et lille stykke brie, 2 snack ( i form af flæskesvær ) sa... Se mere

1. Dansk restaurant

A farm shop located in the outskirts of Aabenraa. We do our best to use our own or local produce in our cooking and in the deli. Krusmølle as it is known today has existed for 30years. It has taken us years to build what we have today, and we are so proud that our customers choose to come back year after year. Try explaining what Krusmølle is in writing is not easy. So stop by or get climbs of what we are on our website or Facebook.

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hvad var det lige jeg skulle betale 35 kr i entré for...

Hvad var det lige jeg skulle betale 35 kr i entré for...??!! Ja, det blev jeg nødt til at spørge personalet om, for som jeg så det, betalte jeg for at gå ind i en MEGET dyr café og en julebutik... Det er alligevel første gang jeg har betalt for at komme i d og handle - og så endda til 3 dobbelt pris (hvis det kan gøre det ).
Det var så sidste gang jeg er kommet der, hvilket der vist også var andre der havde tænkt, for det var ikke mange mennesker der var der.
(Personalet svarede forøvrigt at dét jeg betalte 35 kr i entré var for juleudsmykning..)

19. december 2025

Spild af penge

Var afsted med min mand og svigermor, der begge er gangbesværede og ikke kunne komme op på loftet. Måtte alle tre betale 35kr hver især for entre - entre til hvad??? Faktisk ikke ok. Vi købte herefter æbleskiver og gløgg til hhv. 58kr og 55kr - med entre en dyr og tam oplevelse

7. december 2025

En sørgelig oplevelse …

Et meget lille stykke marineret sild ( Max. 2 cm.)
1/2 “sol æg , 4 små skiver spegepølse, æblebåde med kanel , en skål med bitter rå rødkål, et lille stykke brie, 2 snack ( i form af flæskesvær ) samt en lille skål med lunken suppe med græskar, kokos og grønne linser .
Ikke prangende til en kuvertpris på 189 kr. ! Vi kommer ikke igen !

29. november 2025

En dårlig oplevelse

En dårlig oplevelse - 35 kr i entré for at se kineser juleting til vildt opskruede priser! Krusmølle er Temu skrammel men til helt skæve priser. Alt for mange mennesker og helt umulig parkeringsforhold. 20kr Per æbleskive som dog smagte godt!!

23. november 2025

Alt. For. Dyrt.

Hvad er det helt præcis man betaler entre på 35kr for? Når man så bagefter kommer ind til én butik med julekugler til 300kr pr styk og derefter kakao til 45kr i papkrus, gløgg til 55kr i papkrus og 3 æbleskiver til 58kr som smagte af ren dej. Det bliver vidst en ommer.

24. november 2025

Det bliver kraftedme ikke med mig ved roret

Om jeg begriber at man kan få sig selv til at give 35 kr i entré for at få lov til at bruge penge.
75 kr for en øl i flaske? Optrækkeri er ikke ordet: Det er tyveri ved højlys dag.
Men de er smarte er de, for vi betaler gladeligt for at komme ind for at se en "juleudstilling", som ikke var andet end en butik med helt utrolig mange mennesker, ingen skiltning til hvordan deres køkultur er. Smagsprøver der ikke er betjent, spørgsmål der ikke blev besvaret. Og julepynt der er så dyrt at selv dem med teslaen og kähler vasen stående, får svært ved at finansiere det tillægslån der skal til for at købe et julehjerte til den nette sum af 849 kr.
Næ du det bliver kraftedme ikke med mig ved roret, og alligevel så jeg mig selv stå i en kø, med dankortet helt oppe i hovedet på én ekspedient. Eller det vil sige, jeg troede vi stod i én kø. For jeg blev ikke betjent, selvom jeg var i dialog med verdens mindst venlige kasseapparat- pilot, som havde set mig stå pænt i 10 minutter og vente på tur.
Jeg gik ud af krusmølle, helt uden at have købt noget, for kundeservice havde de glemt at tage med på arbejde i dag. Desuden har vi efter at være kommet hjem erfaret, at en hel del af det utroligt dyre julepynt man kan (hvis man får lov) købe i butikken, kan købes til langt billigere penge på temu og lignende "made in china" sider.
God jul- det blev der nemlig ikke sagt en eneste gang, hvis man da overhovedet kunne få øjenkontakt med medarbejderne.

16. november 2025

Dyrt og dårligt hele vejen igennem!

Dyrt og dårligt hele vejen igennem. Få dog en ordentlig kok til at lave menuen!
Kold suppe der manglede smag, tam og kedelig rødkålssalat, et lille stykke sild med en lille klat dressing, 3 skiver pære, et stykke smagsløs brie, 3 stk. flæskesvær, 2 spyd/ tandstikker med lidt grønt og 4 halve skive udmærket spegepølse. Keldelig hvide boller, men ok rugbrød og øl til københavner priser.
Der var formentlig råvarer for under 12-15kr. Den dårligste mad”oplevelse” meget længe.

15. november 2025

KRUSMØLLE .Et virkeligt fantastisk sted…

KRUSMØLLE .Et virkeligt fantastisk sted natur omgivelser , ro og idyl, super jule udstilling og shop/butik på lofte, med de smukkest jule kugler og stjerne , lammeskin special knive lige noget for en hver mand . Dekorationer inspiration til jule stuen i eget hjem, nisse landskab med bevægelige jule nisser. Et hver barn og barne sjæles hus. Lys til dekroation og lyse stager, moderne jul farver. Lidt for en hver smag. Oplevelse mange forskellig julvare og pris niveau.
Vi kommer igen med hele familien .
Vi nåde også en hygge stun i krusemølle cafe og fik købt et dejligt måltid dejlig oste anretning , rugbrødslagkage og en fantastisk velsmagende cafe latte. Virkelige flot og veludført betjening fra personal , meget i møde kommende og hyggeligt atmosfære. Her kunne vi sidde hele dagen og bare suge inde af hyggen.
Da vi kom ind var der et stor telt med cafe og indgang , her kan man sidde med hele familie og nyde købte æbelskiver og varme og kolde drikke.
Jule gløggen sælgs på flasker både med og uden alkohol virkelige en udsøgt smag og vær at prøve.
Vi fik brug 1100 kr på en fantastisk indkøbs tur med afslutning i cafen .
Så vores nye jule familie indkøbs tur går til krusemølle frem over.
De byde jo på meget mere ses på deres hjemmeside.
Med de bedste jule hilsner Janie Adamsen Leerskov og Henrik Leerskov

26. oktober 2025

Uanstændigt

De får en enkelt stjerne for en hyggeligt indrettet café og en venlig tjener.

Vi kommer tre veninder, der har booket bord på caféen til frokost. Det viser sig, at man skal betale entré på 35 kr. pr. person for overhovedet at komme ind i caféen. Vi spørger, hvad vi får for de i alt 105 kr. “Oplevelsen af hele juleudstillingen”, er svaret fra den unge mand ved indgangen. Nu er vi ikke kommet for at se juleudstilling her d. 12. oktober, men blot for at spise frokost. Det er lige meget. Hvis vi vil på café, må vi først betale entré.
Da vi kommer ind, viser det sig, at “juleudstillingen” er deres butik med julepynt “made in China” til vilde overpriser. Varerne er sat fint op, men det er stadig en butik, man betaler for at komme ind i. Så er der selvfølgelig også lige teltet, hvor man kan købe æbleskiver, meeen …

Madoplevelsen på caféen var om muligt endnu mere skuffende. På forhånd havde den ene af os bestilt en vegetarisk frokostplatte, som de beder om på hjemmesiden, hvis man har særlige kostpræferencer. På den måde kan de nok have råvarerne klar til det, tænker man. Over halvdelen af maden på den vegetariske platte røg dog med retur til køkkenet igen, herunder bl.a. tre forskellige varianter af optøede, vegetariske alternativer til kød, som var tørre og smagsløse. Dem kan man fint købe i fryseren i Netto og spise hjemme, hvis man en dag ikke lige har andet, men på en platte til 189 kr. med forudbestilling forventer man en smule kvalitet og engagement. Rødkålssalaten, som vi alle tre fik serveret, smagte ikke af noget. En lille skål med linse-/karrysuppe smagte fint og brie-skiven også.

Så alt i alt føler vi os temmelig snydt efter besøget på Krusmølle i dag. Det kan bestemt ikke anbefales, og vi kommer ikke til at tilvælge stedet en anden gang.

12. oktober 2025

En Perle i Sønderjylland

Vi havde den meget store fornøjelse at deltage i Krusmølle s fantastiske Gardenparty 🤗
Dejligt vejr, smukke omgivelser, skøn mad og virkelig hyggelig musik med Traubaduren og hans Rockband. 🤗
Så alt i alt en aften der var helt perfekt🤗🤗🤗
I må ikke snyde jer for at besøge dette unikke sted🤗

21. juni 2025

De overbooker bordene.

Vi havde bestilt bord i den lille restaurant 3 mdr i forvejen, og ekstra lagt vægt på det skulle være i den lille, hyggelige de har, og ikke den store, kolde. Men da vi kom, havde de overbooket og givet bordet til andre. Vi måtte vente 1 time og prøve at komme igen når de andre var færdige med at spise. De gjorde det samme til jul, og vi troede det var en engangs forestilling, men det er åbenbart kotume. Nu kommer vi ikke igen.

18. april 2025

Pengemaskine

For mig en pengemaskine, som ikke levede op til forventningen. 35 kr i entré per person også børn - for at købe æbleskiver og julepynt til overpriser. Vi gav 600,- for æbleskiver og drikke til 5 personer 🙄🫣 kan ikke anbefales.

15. december 2024

Skuffende frokost

Skuffende frokost

Har lige været på Krusmølle og spise frokost.
189 kr for en platte plus 35kr fir at komme ind.
Beløbet ville ha været ok, hvis maden havde været lækkert og de små forskellige rette i ok størelser
Men men det var det ikke.
Jeg er vegetar. Så jeg fik en vegetarbøf. 2 små runde flade edamame? Fra Hørkram.( troede de selv lavede maden) et lille glas tyndt græskar suppe, som ikke smagte af noget. Et solæg, et meget lille godt råd med creme f.og rogn. ET lille stykke sild. En lille skål salat.
Dog er pænt stykke brie
Ikke et frokoststed jeg vil anbefale😖
I følge tidsbestillingen ville vi kun ha 1 1/2 time.
Det overholdt de heldigvis ikke. Men bestemt ikke et brugervenligt system, at skulle spise på tid😣

Bente Høholt

12. december 2024

Plus og minus

Butikken, atmosfæren og de flotte udsmykninger er helt klart til 5 stjerner, MEN priserne på mad og drikke, samt udbudet af mad trækker ned. 70,- kr for en kop te og en kop sort kaffe. Så er det da vist også betalt!! Ift mad er der platte til 189,-, ostetallerken 129,-og en børnetallerken til nogenlunde samme pris. Der er ingen billeder af ovennævnte mad, og ringe beskrivelse af samme. Vi kørte til Åbenrå og spiste frokost på cafe, 2 personer, til mindre end 250 kr inkl drikkevarer.

10. december 2024

Øv for en "udstilling"

Vi var 8 personer der havde været på julemarked i Flensborg. Det var en kedelig oplevelse. Godt nok var der regn og blæst, men det kunne vi da godt leve med, hvis der ellers havde været noget juleshow. Det var stort set bare pølser og gløgg. Vi søgte derfor efter noget jule tam tam og faldt over Krusmølle. Vi kunne selvfølgelig havde tjekket noget bedre, for da vi ankom kl. 16 blev vi opkrævet kr. 280 i indgang, og fik af vide at der blev stoppet for severing kort efter og at de lukkede kl. 17.30. Vi spurgte derfor efter lidt rabat når vi nu kun havde 1,5 timer før de lukkede, men nej nej der var ingen kære mor. Fint nok, hvis vi bare kunne få en oplevelse af jul så gik det nok. Først kommer man ind i en kæmpe spisesal hvor der er plads til rigtig mange mennesker. Så går man videre til et andet område hvor der er 3 spisesalen, for så at ende oppe på loftet hvor der er 2000 kvadratmeter "juleudstilling" og her knækker filmen for mig. Der var et hav af ting, og mange af de samme slags. Det gik op for mig at det var en butik, så jeg spurgte efter udstillingen, men det var butikken? Abehvabahar??? Really?
De tager simpelthen entre for at vi kan få lov at købe deres ting. Den er ny. Og ikke nok med det, de første 5 ting jeg kikkede på var alle fremstillet i Kina og en 6. Ting jeg havde fat i var fra Polen.
Jeg anerkender fuldt ud, de fine historiske omgivelser, og at holde de bygninger fri til julekomsammen er ikke gratis, men vi følte os snydt. Hvis man kommer for at hygge med sin familie og bruge penge på mad og køb af gaver, så er det fint, men så bør man jo ikke tage entre. Det er jo ikke Disneyland eller Tivoli. Men kommer man for at se en juleudstilling, så tror jeg de fleste bliver mere end skuffet. Vi var der i 40 minutter, og kommer ikke igen.

7. december 2024

Aldrig igen

Bestilte og fik en platte, som jo var det eneste man kunne vælge og det er nok den største skuffelse jeg længe har fået. Meget lidt på tallerken og af så ringe standard, at vi aldrig sætter en fod i den restaurant igen. Og så kan man slutte af med en æbleskive til 38 kr, hvor herre bevares det er optrækkeri

4. december 2024

En øv øv madoplevelse!

Vi var 6 venner til frokost hos jer i går. Vi har aldrig nogensinde smagt så intetsigende mad til kr. 189 + 35 kr. i entré. Der var i alt ikke mere mad på tallerkenen end for 25-30 kr.
Der var kun denne tallerken at vælge, hvis man ville have noget frokost og det smagte overhovedet ikke af jul.
Betjeningen var god og hyggelige omgivelser skal i dog have som et plus.

2. december 2024

Jamen jeg har ingen ord

Jamen jeg har ingen ord!
Og dog... Aldrig har jeg/vi fået så overpriced og smagsløs frokost/platte.
Og så at skulle betale 35 kr. for at komme ind og spise den.

Jeg kan ikke andet end grine over den måde at drive forretning på.

Fint at man vil opkræve betaling for at komme op i butikken. Men så opkræv dem for foden af trappen til butikken. Ikke for at komme ind og spise i cafeen. Tænker den mad er mere end betalt til de priser de tager.

26. november 2024