Dejlig oplevelse. Fantastisk værtspar og fantastisk pool. Masser af lave for børn og voksne. Kan godt anbefales. 🤙
Super lækkert sted men lækker pool, kæmpe legeplads, mooncar, minigolf og børnevenlig. Dejligt værtspar og familie. Altid venlige og imødekommende. Smilende og nemme at snakke med. Lækkert stisys... Se mere
Efter 3 dages vandring på Gendarmestien landede vi hos Kruså Camping som tog hjerteligt imod 2 trætte vandrere. Fin plads med hvad man skal bruge suppleret med en bålplads hvor der denne aften var... Se mere
En virkelig dejlig stor plads omgivet af træer , og uden reservation , man slår sig bare ned . Der er virkelig gjort en masse forbedringerne, og så pænt alle steder . Bad / toilet forholdene noget af... Se mere
Vi har haft nogle super hyggelige…
Vi har haft nogle super hyggelige dage.super god service. absolut ikke sidste gang vi kommer her. Virkelig venlige hjælpsomme og gæstfrie ejere
Dejlig campingplads
Super dejlig campingplads. Værterne er flinke og hjælpsomme.
Pladsen er rolig og faciliteterne rene og pæne.
Det sødeste værtspar som gør alt for at…
Det sødeste værtspar som gør alt for at man føler sig godt tilpas. Skønt pool område og skøn legeplads
Vi kommer gerne igen med så søde venlige mennesker
Dejlig skovlignende campingplads
Er kommet på Kruså camping som barn i slutningen af 60’erne og huskede den som det bedste sted. Slæbte manden med første gang i september 2020 og blev ikke skuffet. Her er dejlig skovlignende natur, som jeg huskede det, perfekt opdeling i flere forskellige områder. Toiletbygningen ved den flotte nye pool er de samme som dengang, men pænt og rent. Flot minigolfbane, meget søde, imødekommende og fleksible forpagtere. Vi følte os meget velkommen og derfor kom vi igen her i juli 2021 med barnebarn.
Pladsen har i en årerække været misligholdt af ejeren, hvilket de nye forpagtere arbejder for at rette op på og få renoveret og fornyet de misligholdte bygninger og ulovlige elinstallationer. Vi kan forstå, at de nye forpagtere, Heidi og Jesper ønsker at købe pladsen, men modarbejdes af ejeren i den proces.
Vi håber, at Heidi og Jesper får mulighed for at købe pladsen, så de kan fortsætte det, de er igang med at bygge op.
Det er helt klart en campingplads vi gerne kommer igen og igen, så længe det fortsætter med den gode stemning, som er der nu.
Super
Super , Kanon , Dejlig uge i feriehytte på Kruså Camping, Olga og Kenny (Jesper og Heidi) og Tilde og søs , har virkeligt gjort vores ferie uforglemmelig ❤️
Har i forbindelse med Træf med…
Har i forbindelse med Træf med campingvenner, nydt en fantastisk uge på Kruså Camping. Skal lede længe efter en så smilende og arbejdsom “ campingmor”. Viser stort overskud, selv om hun er i sving fra morgen til aften. Den lille familie er en gave for pladsen.
Vi har netop afholdt et træf for…
Vi har netop afholdt et træf for campister der overvinder i Spanien.
Vi var knap 50 deltagere med campingvogn/autocampere eller i lejet hytte.
Vi oplevede et yderst veloplagt værtspar, som sammen med deres 3 døtre gjorde hvad de kunne for at gøre vores ophold så godt som muligt. Det lykkedes i aller højeste grad.
Pladsen er indenfor de to sidste år blevet meget forbedret. Især det nye svømmebad er en fryd for øget.
Vi camperede på pladsen for 3 år siden med en helt anden og uengageret vært.
Himmelvid forskel på dengang og nu.
Heidi og Jesper fortjener at køre pladsen videre.
Besøgte Kruså Camping en uge i juni.
Besøgte Kruså Camping en uge i juni.
Havde fra venner hørt at der var kommet nye og gode boller på suppen i Kruså.
Det var der så sandelig.
Det mest sympatiske værtspar nord for Alperne 👍
Hjælpsomme ud over det sædvanlige.
De knokler for at få pladsen gjort tip top, efter at den har været misligholdt af den tidligere campingmutter, som absolut ikke var serviceminded.
Med de nuværende værter, skynd jer til Kruså, og få en dukkert i det nyrenoverede swimmingpool, og oplev at du nu er hjertelig velkommen.✌️
Santa Pola træf nr. 2
Kære Heidi og Jesper. Lidt sent vil jeg gerne sige tak for den dejlige gæstfrihed vi mødte for 2. gang. I var igen det perfekte værtspar og havde igen vores velbefindende som 1. priotet. Tak, Heidi fordi du gjorde det muligt at blive kølet af i den dejlige pool i har bygget. Jeg er så ked af det, - på jeres vegne, over at jeres drøm og det store arbejde i har gjort i den korte tid, hvor I har været ansvarlige for Kruså Campingplads, måske er forgæves! Det er tydeligt at I overtog en plads som var meget "træt" og som i den grad trængte til en kærlig hånd og ildsjæle som jer. Henrik og jeg ønsker jer alt det bedste fremover. Kærlig hilsen Benedikte
Super søde værtspar surt de ikke…
Super søde værtspar surt de ikke længere skal være her.
Pladsen er super fin og langt fra misvedligeholdt ❤️
Tak Heidi og Jesper.
Dejligt at komme til sige her til og ikke møde den kæmpe sure kæ!!!!g og hendes lige så sure og ubehøvlet dreng 🤬
Kæmpe knus fra Rikke og Martin.
Super dejlig plads
Super dejlig plads, virkelig et besøg værd. Fantastisk værtspar med humor, hjælpsom, imødekommende og løber gerne en ekstra mil for at gæsterne har det godt. Et lækkert nyt poolområde, dejlig minigolf bane og en virkelig pæn og renholdt plads. Vores varmeste anbefaling 👍☀️
Stor ros til Kruså Camping
Igen er vi hos Kruså Camping og oplever at der sker noget nyt. Swimmingpool er åbnet og den er flot.
Rengøring perfekt.
Kan se at der er kommet nye folk på !
Smilende og imødekommende værts par 👍
Vi kommer igen ses næste år 😁
Har i denne uge været på Kruså…
Har i denne uge været på Kruså Campingplads. En campingplads som er et besøg værd. Flotte rene og fine bade og toilet forhold. Super venlige og imødekommende værtspar samt ansatte. Det er en plads hvor man virkelig føler sig velkommen.
Det er helt sikker en plads vi igen kommer på.
Så har vi været på Kruså camping IGEN…
Så har vi været på Kruså camping IGEN 😊🌞
Det nye værtspar og deres familie, gør det til en super oplevelse at komme på besøg, stor ros til dem 😊
De knokler dagen lang, og det til trods, er de altid smilende og imødekomne, når de kommer rundt på pladsen 😊 Der er gang i mange forbedringer og omforandringer og vi må sige der var noget at gå igang med 💪🏻😊
Vi er kommet på pladsen i over 30 år og kommer
HELT SIKKERT IGEN 😊😊
Super dejlig uge i det sønderjyske er…
Super dejlig uge i det sønderjyske er nu slut😥
Det nye engagerende værtspar, gjorde virkelig ugen helt speciel, de er imødekommende, smilende, hjælpsomme hele vejen igennem.
Ift børnefamilien er minigolfbane, den kæmpe nye legeplads og den nye pool virkelig mange point værd.
Tak for en skøn uge, vi kommer helt sikkert igen.
Camping i fire dage i skønne…
Camping i fire dage i skønne omgivelser.
Smilende og imødekommende værtsfamilie
Gode faciliteter.
Fin minigolfbane og pool.
Kan varmt anbefales 👌
Vi ses igen 😉
En fin plads med dejlige værter
En fin plads med dejlige værter, som gør alt for at opholdet skal blive godt.
Jesper arbejder næsten i døgndrift for at få pladsen i orden, bl.a. med det nye bassin.
Heidi ordner alt i receptionen. Pigerne; Lærke og Thilde hjælper, hvor der er behov.
Jo, vi havde et godt træt i Kruså.
Det nye værtspar gjorde at vi med det…
Det nye værtspar gjorde at vi med det samme, faldt for denne plads. De to nye ildsjæle, er så imødekommende og smilende. Dejlig natur på og omkring pladsen.
Vi glæder os ihvertfald meget til at komme igen.
Lasse og Gitte
Dejlige mennesker
De nye forpagtere er simpelthen nogen af de flinkeste mennesker.
De skal nok få styr på stedet, og få det gamle ry rettet op.
Tak for en hyggelig søndag i poolen :D
God oplevelse
For år tilbage var vi på Kruså camping,lovede os selv at det var første og sidste gang vi kom der, det var den mest sure og ubehagelige person vi blev mødt af, men nu er der kommet nyt forpagter par og så ville vi lige prøve igen,der er en verden til forskel, vi blev mødt med smil og da jeg fortalte at jeg havde glemt vores kaffemaskine og var nød til at købe en , det behøvede jeg ikke, kunne låne en af dem 🥰 vi kommer helt sikkert igen.
Hilsen Annelise og Laurits