I går havde vi fornøjelsen af at få vores flygel flyttet fra Juelsminde til Horsens af to meget venlige og kompetente flyttemænd. Vi vil blot sende en KÆMPE ros til dem begge to og og stor ros til... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i privat, erhverv og specialflytninger. Vi er konkurrencedygtige med prisen og ligger samtidig inde med et super dygtigt og engagerede mandskab. Vores team har stor erfaring i flyttebranchen og har de nødvendige kompetencer til, at give vores kunder den bedste flytteoplevelse og service. Vi garanterer en billig og effektiv flytning, med hånd om dine egendele, som er forsikret gennem Tryg forsikring for 2 millioner kroner pr. læs, og 50.000 kroner pr. genstand. Vi skræddersyer din flytning efter dit behov. Udover flytninger tilbyder vi også nedpakning, udpakning, rengøring, bortskaffelse af affald, afmontering og montering. Du kan bestille os til at tage os af alt det praktiske, på den måde kan du finde tiden til at falde godt på plads på din nye adresse og få en behagelig flyttedag.
Stadfeldtsvej 47, 8930, Randers NØ, Danmark
- 71999775
- mail@kronjyllandsflytteservice.dk
- www.kronjyllandsflytteservice.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Fik i dag et perfekt service fra Mads…
Fik i dag et perfekt service fra Mads og hans kollega, de var super flinke og service var i top. Glat flytning - hurtige og effektive. Meget påpasselige med at lave ridser på ting og vægge
Kan klart anbefalede dem!
Kristian K og Lasse var et super team…
Kristian K og Lasse var et super team til at tage sig godt af vores møbler og alt det andet.
De kløede på og var meget omhyggelig med placering.
Hurtig svar på en pris på flytning
Hurtig svar på en pris på flytning, prisen var yderst rimelig.
Lånte flyttekasser de blev leveret til tiden som aftalt, chaufføren MADS ringede og sagde han var der om 10 min.
29/11 skulle have flyttet alt mit indbo og har mange møbler også af den tunge slags, blev ringet op de lige var 15 min forsinket, super god service,
Mads & han kollega kom 2 dejlige unge fyr med smil og godt humør arhhh de møbler de er da ikke tunge.
Fantastisk positiv service og oplevelse og kan KUN anbefale firmaet.
Tusind tak til Kristian K og Lasse for…
Tusind tak til Kristian K og Lasse for super service
Kronjyllands flytteservice kan klart anbefales
Super godt flyttefirmaer.
Har brugt firma tidlige og igen her 22/11 2023. De er super effektive. Både Lasse og Christian K. er meget behagelige samt påpasselige. Overholder aftalt til. De er meget omhyggelige med både flytning og placering af bohave.
Vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger fra os. Ring trykt til firmaet, hvis du skal flytte.
Tak til Kristian og Lasse for super…
Tak til Kristian og Lasse for super effektiv flytning med en service og imødekommenhed udover det forventelige 🙂
Vil helt klart anbefale andre at vælge dem 👍
God oplevelse flittige og søde folk.
Effektiv og godt humør
Kom til tiden og havde højt humør under flytningen og var effektive.
Fantastisk god oplevelse, ville ikke tøve med at benytte Kronjyllandsflytteservice igen.
Kan varmt anbefales
Fantastisk god service ud over det…
Fantastisk god service ud over det forventelige. Stor tak skal der lyde til de to flittige og super venlige og imødekommende flyttemænd, Mads B. og Anders.
Dette firma kan absolut anbefales.
Det var service udover normalt
Det var service udover normalt. Kristian og Lasse gjorde et fantastisk godt stykke arbejde, med godt humør, selvom det var en kæmpe flytning på matriklen samt et helt depotrum 10 km herfra. Det varede fra kl. 9 til 17.30 i meget højt tempo.
Kan MEGET varmt anbefales.
En stor tak til Kristian og Mads B for…
En stor tak til Kristian og Mads B for et stor stykke arbejde, da de flyttede fra 2 sal uden elevator og til 2 sal. Utrolig venlige og præsentabel unge mænd, der gjorde det godt
Største anbefaling herfra
TUSIND tak til Kristian og Anders som gjorde et fantastisk stykke arbejde! De flyttede mig fra en stue etage til 2. sal og måtte slæbe mine mange mange bøger og palle sofa - hvilket de gjorde med godt humør. Det var Anders' første flytning og han klarede det suverænt!
Kronjylland Flytteservice får min største anbefaling!
bedste flytte firma i randers og måske dk
hej
kan kun varmt anbefale kronjyllands flytteservice vi bestilte dem til at komme kl 9 de var der kl 8.50 2 stk flytte mænd kasper og jakob virkelig flinke og mega pro flytte flytmænd alt gik som smurt intet at usætte alle vores ting blev behandet med den største respect og pakke godt ind alt var som aftalt så 5 stjerner herfra mvh bitten og jesper
Ekstremt god service
Jeg har lige haft besøg af et smilende og flittigt makkerpar Kristian & Anders, service udover hvad jeg regnede med. Stort plus herfra.
Mads og Mads gjorde et fantastisk…
Mads og Mads gjorde et fantastisk stykke arbejde, da de idag flyttede vores 80kvm Lejelighed! De fik løftet alt fra 3 sal, og til flyttebil på 2 timer! De var høflige, glade og var med til at holde den fede stemning under flytningen! Første gang vi bruger et flyttefirma! Og absolut ikke sidste gang, at vi bruger jer! En ellers så stressende dag med flytning til hus gik over alt forventning! “Det klarer vi bare” var svaret til alt! Helt vildt skønt, når man selv mangler lidt overblik! Bedst betalte penge længe! Tusind tak!!
Kæmpe anbefaling herfra!
Formidabel service og ydelse
Ordholdende, serviceminded, imødekommende, godt humør og effektive.
Ved ikke hvad man mere skulle ønske af et flyttefirma?
Skulle vi flytte igen, ville Kronjyllandsflytteservice være mit første valg.
Christian og Mads
Christian og Mads. 🙏🙏 tip top .. virkelig hurtigt og grundig arbejde 🙏 tusind tak
De gav en super god service
De gav en super god service
Mads B og Karsten K var de 2 der flyttede for mig, de mødte op i godt humør til aftalt tid, de var hurtige og passede godt på mine møbler.
Stor ros til dem.
Jeg vil varmt anbefale…
Jeg vil varmt anbefale kronjyllandsflytteservice til andre.
Jeg havde d. 13/10, kristian og Jacob til at flytte for mig. Det var et par friske, dygtige og effektive mænd. Selvom det regnede, fik de med god humor, det hele til at “glide” så flot. Jacob var med for første gang, men klarede det rigtig flot, og havde en god mentor i kristian.
Kristian fra flyttefirmaet var god til…
Kristian fra flyttefirmaet var god til at planlægge flytningen, så det hele gik hurtigt og effektivt. Han var utrolig venlig og imødekommende.