I går havde vi fornøjelsen af at få vores flygel flyttet fra Juelsminde til Horsens af to meget venlige og kompetente flyttemænd. Vi vil blot sende en KÆMPE ros til dem begge to og og stor ros til... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i privat, erhverv og specialflytninger. Vi er konkurrencedygtige med prisen og ligger samtidig inde med et super dygtigt og engagerede mandskab. Vores team har stor erfaring i flyttebranchen og har de nødvendige kompetencer til, at give vores kunder den bedste flytteoplevelse og service. Vi garanterer en billig og effektiv flytning, med hånd om dine egendele, som er forsikret gennem Tryg forsikring for 2 millioner kroner pr. læs, og 50.000 kroner pr. genstand. Vi skræddersyer din flytning efter dit behov. Udover flytninger tilbyder vi også nedpakning, udpakning, rengøring, bortskaffelse af affald, afmontering og montering. Du kan bestille os til at tage os af alt det praktiske, på den måde kan du finde tiden til at falde godt på plads på din nye adresse og få en behagelig flyttedag.
Stadfeldtsvej 47, 8930, Randers NØ, Danmark
- 71999775
- mail@kronjyllandsflytteservice.dk
- www.kronjyllandsflytteservice.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Det var en tryg og sand fornøjelse
Det var en sand fornøjelse og vi havde en tryg følelse af forløbet lige fra første henvendelse og til den sidste flyttekasse var båret ud I containeren. Har kun rosende ord. I var både omhyggelige, effektive og lå alle kræfter i sammen med et godt humør.
Kanon effektivitet.
Voldsom effektive.
Kæmpe anbefaling fra mig.
Jeg er fuldstændig blæst bagover af deres effektivitet.
Og så var de nogle fantastiske gutter, Dino og Simon. Godt humør og høflige.
De flyttede min 70 kvm lejlighed og satte alle mine tunge møbler på deres respektive pladser I min nye bolig på kun 1.5 time. 💪
Kun ros herfra. :)
Bestilte uden problemer (via…
Bestilte uden problemer (via KronjyllandsFlytteservice's brugervenlige hjemmeside) flytning fra Randers til en anden by i Jylland.
Der kom to unge veloplagte, stærke unge mænd på det aftalte tidspunkt, de arbejdede virkelig effektivt og sikkert, var meget imødekommende og tillidsvækkende i forhold til, at der ville blive passet pænt på mine ting.
Jeg følte det som meget trygt, selvom det var første gang, at jeg skulle overlade mine ejendele til "fremmede" og det var med god grund - for alle mine ting kom sikkert frem til den nye adresse.
De havde (på begge adresser) et godt overblik og endda overskud til at gøre lidt ekstra, f.eks. i forhold til hvor og hvordan tingene kom til at stå på den nye adresse.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling til KronjyllandsFlytteservice.
Stor ros skal lyde til Kronjylland…
Stor ros skal lyde til Kronjylland flytteservice - Mads og Kurt er par friske unge gutter der gjorde er super stykke arbejde …. Hurtige og effektive
Bestilte Kronjyllands flytteservice til flytning
Bestilte Kronjyllands flytteservice til flytning den 020424. De var kompetente og følte virkelig og kunne se, at det var et rigtig godt stykke arbejde de gjorde. Kan stærkt anbefale firmaet - hurtigt, trygt og godt. Især tak til Simon og Mads som gjorde et flot stykke arbejde.
Kompetent og serviceminded flytning
Trods en meget regnfuld dag, så stillede både Kristian og Anders med stort gå-på-mod og smil, til flytningen af min mor. Vi var på intet tidspunkt i tvivl om at der var styr på tingene, med et vognlæs som blev forsvarligt og godt pakket. Selv det tunge gamle klaver, som mangler et hjul, kom på forsvarlig vis frem til det nye hjem. De absolut bedste anbefalinger herfra :-)
Empatiske, effektive og prisdygtige flyttefolk.
Så empatiske, effektive og venlige flyttefolk skal man lede længe efter. Og ovenikøbet foregik flytningen på en helligdag (2. påskedag), til hverdags pris.
Jeg vil til enhver tid anbefale - og vælge Kronjyllands flytteservice som shiner både på pris, kvalitet og ikke mindst medmenneskelighed.
Der er mange der duer, men det Kristian og Anders fra Kronjyllands Flytteservice vi bruger 💪🏽
Jeg er i dag blevet flyttet af Kristian og Anders.
Med det største smil trukket ud over hele smilebåndet, vil jeg bare sige, at jeg kan/- og vil ikke ønske mig mere. Fuldstændig fantastiske flyttefolk! Flyver op og ned fra 3. sal som 2 raketter. På ingen tid har de pakket bilen og er klar til at køre til min nye adresse. Her formår de, at få tømt bilen og samtidigt under den service og får sat alle mine møbler på plads på rekordtid 🔥 Jeg har ikke andet end rosende ord at smide efter de 2 skønne mennesker og deres arbejde. Kæmpe anbefaling herfra!! Op med ørerne vi er kørende 💪🏽 Sagt med andre ord - Der er mange der duer, men det Kristian og Anders vi bruger! 💪🏽💪🏽
Super godt arbejde af Anders og…
Super godt arbejde af Anders og Kristian.
Og skide godt behandling af Jonas der kom at så på tingende før vi flyttet
Flot anbefaling.
Det er anden gang, jeg bruger Kronjyllandsflytteservice i Randers. Flyttemændene er utrolig venlige, stærke og passer flot på mine ting. Jeg kan kun give dem den bedste anbefaling.
Alletiders flyttefolk 👍🏼
Der var rigtig godt humør, ordentlighed stor effektivitet og ikke mindst god service over hele linjen, da Mads og Kristian hjalp os med at flytte for min far.
De varmeste anbefalinger herfra på både pris og udførsel af opgave!
Tak for hurtig og effektiv flytning og…
Tak for hurtig og effektiv flytning og tak for jeres positive tilgang til arbejdet, Kristian, Kurt og Simon. I kan klart anbefales👏👏👏
Super flytning
Super god og effektiv flytning af tre behahelige, friske og stærke drenge Kristian, Kurt og Simon. Vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale Kronjyllands flytteservice!
Professionel og effektivflytn
Professionel og effektiv flytning! Kristian og Anders var de mest professionelle flyttemænd: ringede og sagde at de var på vej, arbejdede effektivt, passede på vores ting. En rigtigt fin oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre.
Lad de professionale om det
Jeg har været så heldig at få hjælp til flytningen af disse friske mennesker, som leverer en fantastisk service.
Mine hjælpere til flytningen var Kristian og Anders. Jonas styrede planlægningen og flyttekasserne, som jeg kunne låne. Det var nemt at komme i kontakt med firmaet, hele forløbet var i trygge hænder og den positive stemning var også et plus.
En sådan professional og nem flytning er alle pengene værd! Alle ting blev flyttet så omhyggeligt og smukt som jeg ikke kunne selv, selv om jeg er meget omhyggelig. Wow!
Det var en fornøjelse og det skal jeg anbefale til alle, for I ikke vil fortryde det.
Tusinde tak til firmaet! De gode minder om denne oplevelse gør mig glad hver gang jeg ser jeres bil i byen eller tænker på min flytning.
Behagelige, effektive og meget kundeorienterede
Super søde, empatiske, hurtige og grundige flyttemænd - overholdte alle aftaler og var virkelig effektive og behagelige.
De passede godt på vores ting og intet fik en skramme.
De varmeste anbefalinger herfra 😊
Super gode flyttefolk
Super gode flyttefolk, passede godt på tingene.
De ydede en virkelig god service, med et smil.
Dette firma kan varmt anbefales.
Varm anbefaling herfra!
Venlig og imødekommende service hele vejen igennem. Flyttemændene var omhyggelige, dygtige og havde fuldstændig styr på det hele.
Jeg kan kun anbefale Kronjyllands flytteservice.
Tusind tak for god service
Tusind tak for god service. Simon og Mads gjorde det så godt og hvor er de nogle behagelige og dygtige gutter. Det tog jo ingen tid.
Kan varmt anbefale firmaet.
Connie Kjeldsen
Kronjyllands flytteservice får mine…
Kronjyllands flytteservice får mine varmeste anbefalinger.
Især de 2 super flinke og dygtige flyttemænd Simon og Mads var med til at gøre flytningen helt perfekt.
De 2 unge mænd var utroligt flinke og empatiske og viste stor forståelse for min trælse situation.
De var hurtige og effektive til at flytte alle mine ting og de passede utroligt godt på dem undervejs.
Hvis jeg nogensinde skal flytte igen bliver det uden tvivl Kronjyllands flytteservice jeg ringer til igen!