En overskuelig avis. Gode fyldige artikler som kommer godt i dybden med dækningen af emnet. Heldigvis er der også steder i avisen som kan springes over. Jeg tænker jeg på det religiøse og med deraf fø... Se mere
Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der 600 kr. fra min mors konto. Jeg har skrevet efter dokumentation for vilkår af ab... Se mere
Her behandles alle emner med respekt, også livets mere alvorlige emner. Her får du en ærlig og troværdig behandling af stoffet.
Jeg har nu set jeres daglige artikler med baggrund i KD (Kristeligt Dagblad). Jeg savner stærkt at se selve publikationen i form af den trykte avis, så jeg selv kan vælge de indlæg, jeg vil læse. Jeg... Se mere
Avisen om livets store spørgsmål .
Vimmelskaftet 47, 1161, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Avisen er god - og det er ingen skade til, at det er så let at flytte den med rundt i sommerlandet!

Seriøse indlæg.
Dagbladet har ofte en vinkel på nyheder og debat, som er anderledes og fint nuanceret. Udviklingen i Israel er bedre dække i KD end i andre aviser.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Helt igennem en god avis med gode vedkommende artikler, samt en professionel kundekontakt.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Afmelding af avisen for en ferieperiode var meget enkel. Det samme gælder alle andre interaktioner med avisen om forskelligt - tak for det!

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Det er ikke i orden at jeres blanket til at fortryde køb lægger op til at den skal printes ud, underskrives og sendes med posten. Det virker som en bevidst metode til at besværliggøre fortrydelse. Heldigvis viste det sig at være nok at sende en mail.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
KD er alsidig, konkret, værdisættende, holdningsdannende og i det hele taget godt læsestof

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
KD giver mig en bred orientering om såvel nationale som internationale begivenheder.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Kristeligt Dagblad er en avis med livskvalitet. Jeg læser den med stor glæde hver dag. Det politiske stof er godt dækket, men frem for alt er dens behandling af kulturelt stof, anmeldelser af seriøs klassisk musik, kunst og litteratur prisværdig. Avisen bringer artikler med livskvalitet frem for økonomi og erhvervsliv. Jeg kan godt lide den humanistiske etik, som er avisens grundholdning. Sproget er mere seriøst og velplejet end andre avisers. Jeg glæder mig over, at avisen er næsten renset for den overflod af materialisme, forbrugsgoder og unødvendigheder, som er ligegyldige for menneskers liv. Indimellem indeholder avisen lidt for meget religiøst stof. Her bør være en bedre ligevægt mellem dette og ovenstående.
Kort sagt en avis af kvalitet og humanisme, som samfundet har brug for.
Hans Henrik Manford-Hansen

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Hurtig og effektiv ferieflytning, der erfaringsmæssigt fungerer helt perfekt!
I øvrigt en velskrevet og troværdig avis uden hang til ligegyldig sensationsjournalistik

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Fint og nemt at etablere flytning af abonnement ifm ferie.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Nemt at flytte avisen for en kort periode

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Kristlig dagblad er bare en helt igennem fantastisk avis. Vi har holdt den i mange år. Når man læser den, får man en meget bred viden om rigtig mange forskellige ting, på en særdeles sober måde - så vi vil elske jer for at holde stilen, så vi fortsat kan glæde os over en avis gennemsyret af ordentlighed.
Og så er I altid så søde og hjælpsomme, når man ringer til jer. Tak for det.
Dinne Tarbensen

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Jeg abonnerer fredag og lørdag + e-udgaven de øvrige dage og glæder mig til hver weekend at modtage velredigerede aviser med masser af godt stof det kommet grundigt rundt i de emner der er oppe i tiden. Med venlig hilsen Poul Vestervig Poulsen
11.maj 2023

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Artiklerne, jeg læser er så velsignet for ligegyldigt pynt, men koncentrerer sig om budskabet og det væsentlige.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Kr. Dagblad er en seriøs og anderledes avis. Der er altid relevante, vedkommende og tankevækkende artikler.