En overskuelig avis. Gode fyldige artikler som kommer godt i dybden med dækningen af emnet. Heldigvis er der også steder i avisen som kan springes over. Jeg tænker jeg på det religiøse og med deraf fø... Se mere
Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der 600 kr. fra min mors konto. Jeg har skrevet efter dokumentation for vilkår af ab... Se mere
Her behandles alle emner med respekt, også livets mere alvorlige emner. Her får du en ærlig og troværdig behandling af stoffet.
Jeg har nu set jeres daglige artikler med baggrund i KD (Kristeligt Dagblad). Jeg savner stærkt at se selve publikationen i form af den trykte avis, så jeg selv kan vælge de indlæg, jeg vil læse. Jeg... Se mere
Avisen om livets store spørgsmål .
Vimmelskaftet 47, 1161, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Altid seriøse artikler og også med en særlig vinkel. Jeg holder aavisen om fredagen og har læst den i mange år. Jeg læser rub og stub
A scam der burde blive rapporteret.
Det er meget sværere at opsige sit abonnement, end det er at tegne det. Der kommer inden betalingsbekræftelser, og KD ligger sig stille i baggrunden og suger dine penge, hvis du glemmer det. Jeg skrev mig fejlagtigt optil en prøve, og sikke en fejl det var.
Hvis min betaling, som jeg ikke havde i sinde at lave, ikke bliver refunderet på ABONNEMENTSNR: 11088698,
Bliver der indgivet en bank dispute om senest 7 dage.
Det skal være ligeså let at sige op, som at tegne, og det er almindelig pli at sende betalingsbekræftelser, når en betaling sker.
Shame on you.
Befriende med en avis der ikke bunder i sensationer, men derimod ordentlighed.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Vi har for år siden haft et prøveabonnement. Vi valgte ikke at fortsætte.
Der kommer stadig tilbud med posten og de ringer ofte.
På det sidste har de ringet flere gange om ugen. Hver gang blokerer vi nummeret , de ringer bare fra et andet nummer.
Opdatering 4 marts. Vi bliver stadig kontaktet, dårig stil
opdatering 29 april. Vi bliver stadig kontaktet. Lonnie stopper det nu ? ? ? ? ?

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Fremragende skarp jounalistik om aktuelle emner.
Altid ved hånden på mobilen og den stationære PC.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Kristeligt Dagblad er en avis, der virkelig sætter fundamentale eksistentielle problemstilliger i fokus og dermed er med til at berige læsernes hverdag og liv. Det tætte bånd til kristendommen er med til at optimere glæden ved at holde avisen.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
God og velskreven̈ avis. Har erfaring, idet jeg har modtaget og udsendt aviser på tidligere arbejdsplads.

Saglig og sober.
Kultur, kunst, etik, liv og død er alle temaer, der behandles i dybden af vidende og professionelle medarbejdere, der formidler forståeligt.
Jeg har været abonnent på Kristeligt Dagblad i flere perioder. Jeg har altid oplevet en meget venlig og imødekommende kundeservice. Det er nemt at opsige abonnement på Kristeligt Dagblad. Det burde ikke være bemærkelsesværdigt, men det står i skarp kontrast til de fleste andre dagblade.
Hvordan bliver man slettet helt inde ved jer? Jeg er ikke interesseret i at blive ved med at modtage breve fra jer med tilbud har fundet ud af det på min mail men ikke de andre breve jeg ønsker ikke at modtage mere fra jer

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Fem stjerner til avis og supporten.
God og redelig journalistik man skal dog vide at kirkelig stof er en del af avisen.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Altid interessante og dybdegående artikler . Jeg er en meget begejstret læser af Kr Dagblad !

Ekstremt anmassende salgsstrategi!
Jeg købte et prøveabonnement og blev herefter kimet ned i 14 dage i træk. Midt i aftensmaden! Selvom jeg blokerede et nummer ringede de herefter fra nye numre. Også efter at jeg havde opsagt abonnement.
Hvis folk er interesserede i Jesus, tror I så ikke de læser Bibelen i stedet for …?

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Har netop afsluttet et abonnement hos Kristeligt Dagblad. Startede med 1 måned gratis og betaling herefter for et kvartal. Altså en samlet pakke på 4 måneder, som blev min kones julegave. Hen mod afslutningen på de 4 måneder, kontakter jeg KD's omstilling, hvor der tages imod besked om at vi ophører med abonnementet. Tilsyneladende er vores besked ikke kanaliseret til de rigtige personer i mediehuset, for vi ringes op flere gange af Tobias. Han skal have og får min forklaring på, at vi nu afslutter abonnementet. I dag får jeg en ny opringning. KD vil gerne have penge for levering af ydelser i en kortere periode, efter jeg havde opsagt abonnementet. Det er jeg blevet rykket for med et giroindbetalingskort, som jeg allerede modvilligt har betalt, fordi det både er svært at finde frem til, hvor i KD, man kan få afsluttet sit abonnement og åbenbart ikke kan placere denne meddelelse hos kundeservice eller Tobias med sikkerhed for, at signalet bliver hørt af de rigtige personer - hvem de end måtte være.
Dagens unge dame var næsten insisterende på, at konceptet 'abonnement' indebærer, at det er løbende og at man selv skal opsige det. Jeg fastholdt dog stædigt, at et abonnement kan være tidsbegrænset, som jeg jo har oplevet det hos andre tjenesteudbydere. Det kunne hun ikke tage ind.
Jeg synes, at Kristeligt Dagblad kører en usympatisk linje med abonnement uden bagkant - måske for at lige give de sidste dagbøder - fint billede. Hos os bliver det aldrig til endnu et abonnement hos Kristeligt Dagblad. Må herren være med jer.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
I dag er jeg meget optaget af artiklen om 'Den sene alderdom er et større tabu end døden.
Artiklen tegner et billede, som er et tabu i gamlepolitikken, fordi gammeldom er en fremadskridende proces, som vi ikke kan løbe eller spise os fra.
Kroppen, intellektet, følelserne, energisummen og meget mere helt naturligt glider hen mod livsafslutningen, døden. Ikke noget med at gå bort eller sove ind, det er bare udenomssnak.

Besvarelse fra Kristeligt Dagblad
Journalisterne gør deres bedste for at levere gode artikler, men ambitionen om at svømme midt i stimen, gør de fleste artikler ret forudsigelige.