Kristalkriebels Anmeldelser

4,5

Erg blij met de aankoop, goed advies gekregen en samen met de bloemist is het hart prachtig verwerkt in een bloemstuk.

Ik ben super blij met mijn bestelling! Prachtige stukken ontvangen die mega goed verpakt waren. Leuke cadeautjes erbij gekregen, erg attent. Levering was erg snel, kortom fijne winkel.

Allereerst het product zelf, dat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ten tweede de snelheid van levering en ten derde de kleine attentie die er bij zat en het bedankje voor mijn order. Allemaal... Se mere

2 prachtige Lodoliet producten gekocht; goed verpakt en zeer snel verzonden. De prijs-kwaliteitverhouding van de kristallen is echt top! Ik ben er erg blij mee! 😊

1. Stenforretning

Ontdek bij Kristalkriebels een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van betoverende Agaat tot sprankelende Citrien. Verwen jezelf met een scala aan prachtige edelstenen en mineralen. Of je nu op zoek bent naar aardse schoonheid of levendige energie, bij ons ben je op de juiste plek.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Erg blij met de aankoop

14. juni 2026

Besvarelse fra Kristalkriebels

Heel erg fijn om te horen. Het is ook prachtig.

Super!

Super fijne winkel!! Edelstenen voor mooie prijsjes en soms ook nog leuke aanbiedingen. Ze zijn mooier dan op de foto’s

21. januar 2026

Top!

Fijne en snelle communicatie. Onze zoon was blij verrast door het extraatje die toegevoegd was aan onze bestelling.

2. november 2025

Waar voor je geld.

Allemaal top !

22. september 2025

Ik ben super blij met mijn bestelling

11. september 2025

Besvarelse fra Kristalkriebels

Bedankt voor de lieve woorden!

Kinderarmbanden stuk

De verzending was snel, alleen zijn beide kinderarmbandjes de dag van aankomst gebroken. De stenen kralen zal ik zelf bevestigen aan een nieuw draad.

29. juli 2025

Beste Lindsey,

Bedankt voor je feedback, al vinden we het natuurlijk jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Vervelend dat de armbandjes bij aankomst al kapot waren, dat had niet mogen gebeuren.

Als je even contact met ons had opgenomen, hadden we dit graag netjes voor je opgelost. We hadden bijvoorbeeld kosteloos nieuwe armbandjes kunnen opsturen of het bedrag kunnen terugstorten.

Het is jammer dat je meteen een 1-sterrenreview hebt geplaatst zonder ons eerst de kans te geven het goed te maken. We doen altijd ons best om klachten serieus te nemen en samen tot een goede oplossing te komen.

Met vriendelijke groet,

Stefan | Kristalkriebels

Snelle verzending en mooie producten

De bestelling was heel snel verzonden en geleverd. Mooi ingepakt met een klein cadeautje erbij. Het product is precies zoals beschreven en zoals de foto's.

24. juni 2025

Besvarelse fra Kristalkriebels

Bedankt voor de lieve woorden Joyce!