Kraamzorg Mama Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lieve Maaike, Bedankt voor de fijne onbezorgde tijd! Bedankt voor alle hulp en liefde die je aan ons heb gegeven! Bedankt voor je geduld en je fijne tips! Bedankt voor de tosti's en fruithapjes! Je... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lieve merian Wat zijn wij dankbaar dat jij onze kraamverzorgende was. Vanaf de eerste dag voelde je als een vertrouwd gezicht in huis. Met jouw rust, warmte, geduld en deskundigheid heb je o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Merian was een hele fijne kraamverzorgster!! Ze leek in veel opzichten op mijn moeder en dat was erg fijn, het voelde al snel heel vertrouwd. Ze kon supergoed met onze jongens omgaan en kon goed aanpa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Socialforsorgscenter
  2. Dagpleje
  3. Hjemmesygepleje
  4. Fødselsklinik

Skrevet af virksomheden

Je bent zwanger en zielsgelukkig, maar je voelt ook de zware verantwoordelijkheid die je als moeder draagt. Je baby’tje verdient natuurlijk de allerbeste zorg! Daarom ben je op zoek naar een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende: eentje die haar vak écht verstaat. Wij begrijpen dit! Kraamzorg Mama staat al jaren hoog aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Met grote dank aan onze lieve kraamverzorgenden: vakbekwame professionals met een groot zorghart. Zij voelen de behoeften van moeder en kind als geen ander aan. Daarnaast staat ons landelijk erkende kraambureau bekend als een kraamzorg-specialist. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat bij ons de zorg voor moeder en kind goed geregeld is.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

49 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer tevreden!

Wij hebben 2 verschillende kraamverzorgsters gehad van Kraamzorg Mama; Sandra en Jeanette. Beide waren fantastisch! Ze hebben ons deze week echt ontlast door de dagelijkse huishoudelijke taken van ons over te nemen. Daarnaast hebben ze mij, als kraamvrouw goed in de gaten gehouden en verzorgd, net als onze baby. Ze konden al onze vragen beantwoorden en hebben ons geleidelijk aan steeds meer geleerd hoe we onze baby het beste kunnen verzorgen door het ons ook zelf te laten doen. Het was jammer dat ze er maar een week waren! Hoewel we wel het zelfvertrouwen hebben gekregen dat we het zelf kunnen. Erg tevreden!

15. oktober 2024

Onze kraamzorg Miranda is geweldig

Onze kraamzorg Miranda is geweldig. Ze is erg zorgzaam en fijn om mee te praten. Duidelijke uitleg en praktische tips met vleugje eigen ervaring vind ik erg fijn. Ze weet precies wanneer ze ons even de ruimte moet geven. Echt de perfecte ondersteuning tijdens deze periode!"

16. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kraamzorg mama (Miranda) is een topper

Kraamzorg mama gaf ons een topervaring als nieuwe ouders, begeleiding was top vanaf opstartmoment. Miranda was daarna op dag 2 onze redding in huis. Veel dagelijkse taken nam ze over, was, schoonmaak en eten klaarmaken. Haar kleurrijke fruitcocktails en lunchbordjes gaf de kraamvrouw een snel herstel. Aan informatie ook geen tekort want haar kennis over borstvoeding en lig/voedhoudingen gaf ons zelfvertrouwen om mee door te gaan. Een 5 sterren ervaring!!!

16. oktober 2024

Kraamzorg

Dankzij miranda terecht gekomen bij kraamzorg mama. Wij zijn zeer tevreden over de gekregen kraamzorg. Natalie en faith zijn bij ons aan de slag geweest en dit waren hele fijne mensen. Zonder hun had deze periode niet zo fijn geweest.

25. september 2024

Fijne ervaring!

Superfijne kraamweek gehad dankzij Gabriella. Gabriella is super lief en enorm prettig in de omgang. Ze legt helder uit en is heel behulpzaam. Ik zag eerst een beetje op tegen de kraamperiode omdat graag op mezelf ben, maar dit was totaal niet nodig. Ik kon me geen betere kraamverzorgster wensen!
Ook het contact met Kraamzorg Mama was prettig en ze zijn duidelijk in hun communicatie. Aanrader!

5. oktober 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kraamzorg

Fijne ervaring gehad met Jeanette onze kraamzorg. Jeanette keek goed naar ons behoeftes en heeft ons goed opweg geholpen tijdens ons kraamperiode.

27. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kraamzorg Mama en Kraamverzorgster Lisette.

Graag wil ik mijn ervaring delen over Kraamzorg Mama en onze geweldige kraamverzorgster Lisette. Vanaf het eerste moment viel haar warme en zorgzame aanpak op. Ze paste zich snel aan mijn wensen en behoeften aan en was ontzettend flexibel. Wat ik vooral waardeerde, was haar rust en duidelijkheid. Ze nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, van borstvoeding tot andere belangrijke zaken rondom de baby en de moeder. Bovendien maakte ze handige notities in het boekje, zodat ik altijd kon teruglezen wat ze had besproken.

Lisette zorgde voor een hele fijne sfeer in huis. Ze was altijd stipt op tijd, straalde rust uit, en haar nette verschijning gaf direct het vertrouwen dat alles schoon en hygiënisch verliep. Dit vond ik als een moeder ontzettend belangrijk.

Ik heb 8 heerlijke dagen gehad met Lisette aan mijn zijde, en dankzij Kraamzorg Mama hebben we een fijne start kunnen maken. Lisette, nogmaals bedankt voor al je hulp tijdens die eerste, spannende week na de bevalling.

We hadden ons geen betere zorg kunnen wensen!

Liefs,

Gülsüm & Kemal

6. oktober 2024

Fantastisch

Afgelopen donderdag was helaas onze laatste kraamdag, maar wat hebben wij een fantastisch kraamweek gehad, dit dankzij de super lieve Gaby! Zij heeft ons fantastisch geholpen en het was een hele gezellige week. Wij hopen dan ook dat wij haar ooit nog eens mogen meemaken bij wie weet ons volgende kindje. Ps kraamzorg mama mag blij zijn met een werkneemster zoals Gaby.
Liefs, Lionel & Sacha

19. september 2024

Top!

Ik heb een fijne kraamweek achter de rug dankzij de lieve kraamverzorgers Anneke en Lotte. Mijn partner en ik hebben veel nuttige informatie, advies en instructies gekregen en vooral de steun gekregen waar nodig. Wij zijn zeer tevreden over de professionele zorg die wij hebben gekregen.

30. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne kraamtijd dankzij Lotte!

Wij hebben onze kraamtijd als heel fijn ervaren, mede dankzij Lotte. Zij was een super geduldig, lief, behulpzaam en fijne kraamhulp. Wij hebben echt geboft met Lotte en daarom kijken wij terug op een heel fijne tijd! Wij vonden het jammer dat de week al zo snel omging :).

29. juni 2024

Kraamzorg mama…

Ik ben onlangs bevallen van mijn derde kind en heb gebruik gemaakt van de kraamzorg van Kraamzorg Mama. Mijn ervaring met de kraamverzorgende, Lotte, was zeer positief. Ze was ontzettend vriendelijk en professioneel, en ze gaf me het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kon met vragen.

Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke aandacht en het geduld waarmee ze alles uitlegde. Ook was ze heel goed met mijn 2 oudere kinderen (9 en 4)ze is met hun naar de speeltuin geweest en heeft thuis spelletjes met ze gespeeld. De Kids vinden haar echt leuk en super lief.

Al met al ben ik zeer tevreden over de kraamzorg die ik heb ontvangen. Dankzij de goede zorg en ondersteuning voelde ik me zelfverzekerder als moeder. Ik zou Kraamzorg Mama zeker aanraden aan andere aanstaande moeders.

Lotte, Kraamzorg Mama dank je wel!

Groetjes Doreen

17. juli 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kundige professionals

Onze kraamhulp was een vriendelijke en kundige professional. Ze kon goede adviezen geven over borstvoeding en was proactief in de ondersteuning van het huishouden.

7. juli 2024

Heel fijn geholpen

Ontzettend fijne kraamtijd gehad dankzij Lisette die ons onwijs goed heeft geholpen met het huishouden en de zorg van mijzelf en onze kleine meid!

8. juni 2024

Super fijne kraamzorg

Na een zware bevalling hebben we een super lieve kraamhulp (Ellen) gehad. Ik heb mij verder nergens zorgen om hoeven maken en we vonden het heel erg fijn om haar in huis te hebben. Ook heeft ze extra kraamdagen geregeld en de overdacht naar haar collega (Jill) was zeer prettig. Ook haar wil ik enorm bedanken. Ook al was het een zware week, ze hebben allebei super goed hun best gedaan.

11. maj 2024

1 woord Fantastisch

Vanaf moment 1 heeft Kraamzorg Mama ons prima begeleiding gegeven. We hebben alles wat besproken werd en waar we aan moesten denken tijdens de zwangerschap/bevalling/kraamtijd op de mail ontvangen en als we vragen hadden werd dat snel opgepakt. Onze kraam verzorgende was Ellen van Bellen Super lieve,gezellige,zorgzame, zeer vakkundige vrouw. Met gigantisch veel humor! Ze wist ons op ons gemak te stellen en zorgde niet alleen super liefdevol voor onze baby maar ook voor de oudste van 4 en ons! We zijn echt in de watten gelegd en we konden alles vragen.
Als we 10 sterren konden geven hadden we dat gedaan!

1 woord FANTASTISCH!

Nogmaals bedankt!!