Lieve Maaike, Bedankt voor de fijne onbezorgde tijd! Bedankt voor alle hulp en liefde die je aan ons heb gegeven! Bedankt voor je geduld en je fijne tips! Bedankt voor de tosti's en fruithapjes! Je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Lieve merian Wat zijn wij dankbaar dat jij onze kraamverzorgende was. Vanaf de eerste dag voelde je als een vertrouwd gezicht in huis. Met jouw rust, warmte, geduld en deskundigheid heb je o... Se mere
Merian was een hele fijne kraamverzorgster!! Ze leek in veel opzichten op mijn moeder en dat was erg fijn, het voelde al snel heel vertrouwd. Ze kon supergoed met onze jongens omgaan en kon goed aanpa... Se mere
Kraamzorg mama gaf ons een topervaring als nieuwe ouders, begeleiding was top vanaf opstartmoment. Miranda was daarna op dag 2 onze redding in huis. Veel dagelijkse taken nam ze over, was, schoonmaak... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Je bent zwanger en zielsgelukkig, maar je voelt ook de zware verantwoordelijkheid die je als moeder draagt. Je baby’tje verdient natuurlijk de allerbeste zorg! Daarom ben je op zoek naar een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende: eentje die haar vak écht verstaat. Wij begrijpen dit! Kraamzorg Mama staat al jaren hoog aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Met grote dank aan onze lieve kraamverzorgenden: vakbekwame professionals met een groot zorghart. Zij voelen de behoeften van moeder en kind als geen ander aan. Daarnaast staat ons landelijk erkende kraambureau bekend als een kraamzorg-specialist. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat bij ons de zorg voor moeder en kind goed geregeld is.
Kontaktoplysninger
Hoofdkantoor: Sir Winston Churchilllaan 285, 2288DA, Rijswijk, Holland
- 0887110100
- info@kraamzorgmama.nl
- www.kraamzorgmama.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Komen geen afspraken na
Komen geen afspraken na, reageren niet, niet menselijk, iedere dag iemand anders, weigeren zelfs de afgesproken zorg te leveren na aandringen van verloskundige/ziekenhuis
Top kraamhulp gehad
Allereerst wil ik lieve Esther bedanken!
In 2 dagen tijd heb je mij een top gevoel gegeven! Super lief en behulpzame vrouw dankzij jou kon ik de eerste dagen thuis door brengen met een gerust gevoel! Ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp! Ik vond het super gezellig!
Lieve kraamzorgmama SUZY♥️
Ik heb kraamzorgmama gekozen en had mevrouw SUZY. Ze is een schat van een mens en doet haar werk met liefde.. had een zware bevalling maar dankzij haar vrolijkheid en positiefe energie ben ik meteen opgeknapt. Zorgt zo goed voor mij baby en heb veel geleerd ♥️♥️DANKJEWEL KRAAMZORG MAMA & SUZY
gezellige dame
gezellige dame! 1 week lang gehad super behulpzaam, energievol, en super gezellig een hele goede behulpzame vrouw !
Geen klachten over!
Doet haar werk zo als het hoort !!
In 1 woord 1 en al top!!!
Bedankt voor je hulp en de leuke eb emotionele tijden! Die we samen met (Lisette hebben door mogen maken ! )
Ook enorm de best gedaan met de andere gezinsleden ! Waar bij het kon
Wat is dit een topper van een dame !!!.
(Lisette , kraamzorg mama !!l )
Kraamweek met Soraya
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Soraya! Helaas door mijn hechtingen kon ik vrij weinig zelf. Ze nam alles zo goed en snel over ik hoefde helemaal niks te vragen. We voelde ons heel erg op ons gemak bij haar. Heel veel van haar geleerd! Het was ook echt super gezellig ondanks ik heel veel pijn had… veel gelachen met haar. Echt top! Super bedankt.
Een hele lieve kraamzorg gehad
Een hele lieve kraamzorg gehad, totaal ontzorgt en veel tips en tricks gehad🥰. Ook was ze super geduldig en legde het met liefde een 3 of 4e keer uit. Ik hoefde me niet druk te maken over een opgeruimd huis en de vele wasjes die we hadden ze deed het allemaal met liefde ( wat super fijn is aangezien ik niet tegen rommel of viezigheid kan). Al met al een aanrader en vraag vooral naar Dewi ze is echt de liefste kraamzorg die goed weet wanneer ze even afwezig moet zijn of juist aanwezig ! Echt een top tijd gehad ❤️❤️
Bedankt Jeanette & Daniëlle
Door meerdere ziekenhuisopnames van ons zoontje was onze kraamtijd anders dan verwacht, maar Jeanette heeft ons enorm goed opgevangen. Zowel praktisch als emotioneel. Door de opnames hebben wij helaas niet veel gebruik kunnen maken van kraamzorg, maar Jeanette heeft ons in korte tijd veel bijgebracht. Daarnaast was zij erg oplettend op de gezondheid van ons zoontje en schakelde zij snel met de verloskundige toen het niet goed leek te gaan. Ook Daniëlle zijn wij erg dankbaar. Zij heeft ons op de laatste dag kraamzorg nog veel tips kunnen geven, waardoor wij met vertrouwen de komende tijd tegemoet gaan. Beiden enorm bedankt!
Ik ben Mariska Vijfvinkel zo dankbaar
Ik ben Mariska Vijfvinkel zo dankbaar! Ze was geweldig en erg behulpzaam. Ik heb echt veel van haar geleerd.
Fijne kraamverzorgende Mariska
Fijne kraamverzorgende, denkt praktisch mee, zorgzaam ook voor de andere gezinsleden
En was erg leuk dat Mariska bij ons mocht kramen dit ook omdat ze bij onze oudste ook toen is geweest
Ik heb een hele fijne ervaring gehad…
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Wilma. Ze heeft ons super goed verzorgd, zowel baby Zoë als mij. Ik zou haar iedereen aanraden. Ze heeft ook tips gegeven waar ik nu nog iets aan heb.
Echt een aanrader Gabriella hartjes
Had een goede zorg heb kunnen genieten van mijn kraam week super leuke Damen ook mijn andere kinderen vonden der ook super leuk ze is echt een aanrader🥰
beste kraamzorg
goede informatie gegeven. heel behulpzaam zeer vakbekwaam
Hele fijne ervaring gehad met deze…
Hele fijne ervaring gehad met deze kraamzorg. Hard werkend en heel professioneel en aardig! Top ervaring!
We hebben een fijne kraamweek gehad…
We hebben een fijne kraamweek gehad dankzij Wilma Ondanks de drukke periode konden wij haar gelukkig meerdere dagen 7 uur per dag als hulp krijgen. Wilma is een hele gezellige aardige meedenkende vrouw met veel kennis en ervaring. We hebben veel van haar geleerd in deze week. Ook in het huis deed ze alles wat nodig was, het huis zag er altijd helemaal netjes uit als zij geweest was. We voelden ons erg op ons gemak bij haar en konden helemaal onszelf zijn.
Heel erg bedankt!
Wij hadden Jenny als kraamverzorgster
Wij hadden Jenny als kraamverzorgster. Uitstekende dame die met liefde en aandacht haar werk doet. Super handig met de kleine en heeft mij als kersverse vader echt goed op weg geholpen. En bovendien het herstel van m’n vrouw netjes gedaan. Ik zou haar sowieso aanraden.
Kraamzorg op maat
Ik was bevallen van een tweeling en na 2 dagen mochten we naar huis. Het was ontzettend fijn om naast Thamar ook Romy (stagair) te mogen hebben als kraamzorghulp, het gaf ons veel rust met nog twee andere kindjes van 5 en 2. Daarna werden deze toppers afgewisseld door Miranda voor de laatste 3 dagen en ook door haar werden we ontzorgd van de dagelijkse huishoudelijke taken. Ook werd er gepast advies gegeven zonder dat dat gedwongen overkwam, wat fijn is. Bedankt jullie alle 3 voor ook de nuttige tips en alle hulp, ik zou jullie zo opnieuw inhuren!
Top ervaring
Mariska is de allerbeste!!!! Zo fijn hoe zij ons de eerste dagen op gang heeft geholpen. Ze was super lief voor ons gezin. Ze legde alles goed, duidelijk en rustig uit. Ook gaf ze op een fijne manier tips en zorgde echt voor rust bij ons thuis. Zelfs als zij klaar was met werken kon ik nog met mijn vragen hij haar terecht. Ik gun iedereen zo'n fijne kraamhulp als Maris!!!!
Ontzettend fijne kraamzorg gehad aan…
Ontzettend fijne kraamzorg gehad aan Soraya. Zeer professioneel en begaan met ons als nieuwe gezin. Toen de zorg helaas teruggeschroeft moest worden vanwege tekorten, heeft Soraya zich zo ingezet dat wij er weinig van merkten dat ze er kortere dagen was.
Mijn ervaring bij kraamzorg was heel…
Mijn ervaring bij kraamzorg was heel fijn. Danielle heeft erg veel begrip en is aardig. Haar energie is ook positief. Ze doet alles wat je van haar vraagt. Geeft goede tips rondom de baby. Weet ook veel. En is totaal niet moeilijk. Heeft veel begrip en geduld met de moeder als zowel met de baby. Top ervaring.
Review kraamzorg Mama
Met de komst van ons 2e kindje opnieuw gekozen voor Kraamzorg Mama. Ook deze keer super tevreden over de service en zorg die ze bieden. Bij ons kwam Mirelle. Een super leuke, lieve meid die weet wat ze doet! Luistert ook naar de wensen van de kersverse moeder en schakelt hierop in. Mirelle is dus zeker aan te raden in de kraamweek, zodat je volop hiervan kan genieten!