Afgiver order og pengene hæves dagen efter. 5 dage senere er der stadig ingen pakke! Ved kontakt med dem, oplyser de at varen er i restordre🙄 Hvad giver dem ret til at hæve beløbet inden varen er... Se mere
jeg bestilte varer hos Korssting.dk grundet kort levering tid, under varer stod der i beskrivelse at varen ville blive afsendt i løbet af 1-3 hverdage. Har ikke fået varen efter 11 hverdage, har modta... Se mere
Havde glædet mig til igen at sy korssting, men da pakken endelig kom, viste det sig, at stoffet var brunt hørlærred med 12 tråde pr cm og ikke beige dralon med 10 tråde pr cm. da mit syn ikke er, hva... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mønstre, garn, stof og tilbehør
Oddenvej 243, 4583, Sj Odde
- mingi@korssting.dk
- www.korssting.dk
Afgiver order og pengene hæves dagen…
Ved kontakt med dem, oplyser de at varen er i restordre🙄 Hvad giver dem ret til at hæve beløbet inden varen er afsendt???
Nå ja der kom en mail hvor der står at varen er afsendt og et par timer får jeg en ny mail om at de er i gang med at behandle ordren😵💫.
Men ingen besked om at varen er i restordre - jeg er mega forvirret!!
Kan godt finde mit næste sytøj et andet sted!
PAS PÅ!
PAS PÅ!
Når man handler her skal man være varsom. De skriver tre mails til en, hvor der i den sidste står at de har afsendt pakken og den dag tager de så også pengene. Pakken er bare ikke sendt. Det er ulovligt at tage pengene, før varen reelt er sendt.
Fra jeg lagde min ordre til jeg modtog den gik der TI dage og de skriver de har 1-3 dages leveringstid. Det løgn. Jeg skrev en mail til dem to gange, uden svar. Den ene blev sendt i går, så okay at de ikke nåede at svare, men sjovt nok, så blev pakken pludselig afsendt, timer efter mailen var sendt.
Jeg vil aldrig handle der igen. Det er ærgerligt, for de har nogle sjove mønstre. Advent kalenderen er meget meget meget mindre end på billedet, men kan endnu ikke sige om produkterne er kvalitet.
Havde jeg kunne give nul stjerner, så havde jeg gjort det.
Super fin oplevelse
Lidt lang leveringstid.
Super godt udvalg, billige priser og sødt og hjælpsomt personale, der var til stor hjælp, da jeg ringede med et spørgsmål
Produkt og levering som aftalt :-)
Bestilte kl 22 og modtag på 2
Bestilte kl 22 og modtag på 2. Dagen så super tilfreds
Fine motiver, men manglede tråd i en bestemt farve…
Der manglede tråd i en bestemt farve (mørkegrøn) til mit broderi (tre små søde duftposer), og jeg løb tør for en anden farve (lysegrøn) inden jeg blev færdig. Ærgerligt at der ikke lige var lidt ekstra med. Jeg har d. 3. august bedt om at få den manglende tråd eftersendt, men har ikke hørt noget, snart to uger efter.
Så nu må jeg ud og købe tråd et andet sted, så jeg kan gøre broderiet færdigt. Ellers fine motiver og OK vejledning.
Total skuffet Vi har bestilt en Pude…
Total skuffet Vi har bestilt en Pude med bamsemotiv til 680 kr ialt, der er da intet pude over dette medmindre jeg også skal ud og købe sådan at jeg kan Lave en pude bagefter. Jeg troede BESTEMT AT fyld + stof til bagside ville følge med , hvorfor i alverden kalder i det en pude, det da et meget lille tæppe jeg har købt istedet for....... jeg er Så Sur Liiiige nu, bestiller ALDRIG HER IGEN
Den dårligste service jeg har fået
Jeg var glad for den hurtige levering
Men har ikke oplevet så dårlig en service før
Jeg kontaktede hende for at spørge ind til produktet. Men fik en frustreret sælger i tlf, da jeg havde ringet flere gange. Hun sagde at hun kun tog tlf da hun anså min vedholdende henvendelse som et liv og død opkald, og at hun ville ringe tilbage indenfor en halv time. Hvilket hun stadig ikke har gjort
Stor anbefaling herfra!
Stort udvalg af tilbehør til broderi. De havde flere varer, som var udsolgt andre steder.
Hurtig levering.
Rigtig god oplevelse. Stor anbefaling herfra!
Lang vendetid
Lang vendetid
Glad for at have faaet min vare, men det tog siden tid at komme frem
God stil og fantastisk service
Jeg har flere gange købt broderier på korssting.dk.
Købte for et stykke tid siden et broderi og det viste sig, at jeg manglede garn - super service der blev eftersendt garn, så jeg kan gøre mit broderi færdigt.
Synes jeg har modtaget en fantastisk service både med eftersendelse af garn samt køb af andre broderier.
Perfekt!
Perfekt!!
Mængde af stof, garn og perler passer perfekt - man kommer ikke til at mangle noget til det valgte projekt.
Modellen er til at forstå.
Ingen levering - ingen informationer
Jeg bestilte et broderi d. 12/6 med information om, at der var 2-5 dages leveringstid - i nogle tilfælde op til 14 dage.
Efter 14 dage, hvor jeg intet har hørt, skriver jeg til butikken, der fortæller, at broderiet er i restordre, men at de vil have den på lager ugen efter.
Efter endnu en uge, og hvor jeg stadig ikke har hørt noget, ringer jeg til dem og beder om en status.
Den er stadig ikke på lager, og "det kan hun ikke gøre noget ved."
Jeg ender med at annullere min ordre.
Alt for langsom levering
Alt for langsom levering, når man tænker på, at de skriver mellem 3 og 5 dage på hjemmesiden. Jeg bestilte tre broderier d 17/4 og i dag d 26/4 får jeg en mail, hvor der står min bestilling behandles. Det er for sløvt. Ved godt der har været helligdage osv, men jeg bestilte først på dagen en hverdag og så har der været 3 yderligere hverdage til at behandle bestillingen i. For dårligt når der står hurtig levering på hjemmesiden. Desværre ikke første gang jeg oplever langsom levering herfra.
useriøst!!
jeg bestilte et broderi og på mailen stod der at der kunne gå op til 2 uger hvis varen ikke var på lager. Efter 2 uger ringer jeg og hører hvor lang tid der går her får jeg bare afvide at det bliver sendt dagen efter uden at undersøge hvad der egentlig er bestilt. 5 dage senere ringer jeg igen og får her afvide at de slet ikke har fået det hjem fra leverandøren. Jeg aflyser så min ordre da jeg fandt et sted det kunne levere det både billigere og på 2 dage.
Tilfreds med levering og produkter
Har bestilt her fra flere gange og har altid modtaget varen inden for normal sende tid.
Er super tilfreds med varene og helt klar et sted jeg vil fortsætte med at handle.
For lang ventetid
Jeg bestilte et broderi den 4 februar, men har endnu ikke modtaget den, har godt nok fået besked om at den er sendt i fredags, men er ikke nået frem endnu.
Synes det er lidt dårligt service at det snart nærmer sig 14 dage siden jeg bestilte min vare. Synes der er for mange mails med lidt ligegyldig Info : 1 mail = klar til bestilling. 2 mail = på bestillingsliste. 3 mail = behandles. 4 mail = sendt.
Alt jeg ønsker er bare min vare som i fik penge for allerede den 5 februar.
Både og....
Jeg bestilte to klokkestrenge til mine yngste søskende. Der stod at de var på lager, men alligevel gik der 2 uger før de blev sendt afsted.
Jeg besluttede at give Korssting.dk en chance mere og denne gang er oplevelsen lidt bedre. Jeg bestilte en ny klokkestreng til min mellemste bror i lørdags, og i dag har jeg så fået en mail om at den er sendt afsted. Det er jo en del hurtigere.
Det irriterede mig meget at der gik 2 uger med den anden ordre når nu der stod på siden at begge broderier var på lager, men her anden gang er oplevelsen bedre.
Alt hvad de andre ikke har.
Jeg havde bestilt nogle beslag og lidt broderi.
Jeg havde nogle beslag herhjemme men manglede en makker til de beslag og der hvor jeg havde købt de andre havde de ikke flere i den størrelse.
Men heldigvis havde korssting.dk dem.
Hurra for det, så kunne jeg blive færdig med mit projekt.
Bestilte om lørdagen og fik dem torsdagen, så hurtig levering.
Et sted jeg helt klart vil købe fra igen.
Danish Cross Stitch to Australia
Over adskillige aar har jeg koebt varer hos korssting.dk - foerst igennem Pernille Rosenstand, som mange gange har hjulpet mig med diverse 'problemer', saasom at sende varer til min broder i Danmark, naar jeg var ventet hjem, eller at sende dem hertil Australien. Jeg er altid blevet holdt ved lige med ordre status, forventet leveringstid osv. osv. Nu har jeg faaet den samme co-operation med Marie-Louise Rosenstand og Mingi Harttung. Aldrig nogen problemer, ingen forkert levering og altid villig til at hjaelpe med at finde de ting, som maaske ikke altid er lige saa let at finde paa websiden. Jeg haaber, at korssting.dk vil vedligeholde den gode service, jeg altid har modtaget, saa jeg kan forsaette med at 'stitch' de dejlige Eva Rosenstand og Pernille Rosenstand designs - mine favoritter.