Korskro Biler Anmeldelser 52

4,6

Jeg har lige haft endnu et godt besøg hos Krogskro Biler, de er simpelthen så søde derude. Man kan mærke den gode stemning, og at de altid er klar til at hjælpe. Det er simpelthen bare den bedste serv... Se mere

Havde øje på en Hyundai i20, som skulle bruges som bil 2. Pris var fair, bilen var reel og fik en super behandling af forhandler samt gode råd om valg af bil ( havde også øje på et andet bilmærke... Se mere

Har nu købt min 3 bil ved Jan/korskro Biler. Desværre konstaterede vi hurtigt at der var noget galt med Koblingen, trods den er ret ny synet. Bilen kom til reperation, alt blev fikset og ordnet, endd... Se mere

Fantastisk service, god rådgivning og generelt en rar kommunikationstone. Fik god vejledning omkring en bil, jeg havde fået udkig på. Dagen efter blev bilen reserveret til mig, og bilen blev yderl... Se mere

1. Bilsalg
  2. Bilforhandler
  3. Autoforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Find din drømmebil hos Korskro Biler. Hos Korskro Biler i Esbjerg udbyder vi brugte biler til konkurrencedygtige priser. Vi elsker desuden en god snak om biler, og vi er mere end klar til at komme med et glimrende tilbud til dig. Vi har køb/salg af brugte biler samt udlejning af trailere. Vi har udlejning af hestetrailer, autotrailer og flyttetrailere.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En fantastisk bilkøbsoplevelse... :-)

Jeg købte en Clio der havde et par problemer da jeg fik den hjem. Kom bare med den og vi laver den uden beregning var meddelelsen fra ejeren af Korskro Biler.. :-) Fantastisk service og fantastisk kunde behandling. Vil til enhver tid anbefale dem. Både min kæreste og jeg vil købe vores næste bil her. Dejlig at møde en bilforhandler man stoler på. Rigtig go måde at køre en forretning på... :-)
Med mange venlige hilsener
Helle fra Fyn :-)

22. oktober 2018

En brugtvognshandler man kan stole på!

Efter flere måneders søgen besluttede vi at tage chancen ved Korskro biler. En beslutning vi bestemt ikke har fortrudt. En bil til 20.000 kr, efter en prøvetur og en lille snak med Jan blev vi enige om at der skulle skiftes trækrem og et olieskift. Ugen efter henter vi bilen og den kører fremragende. Desværre er vi uheldig at der efter 7 uger, pludselig begyndte at lyse et par lamper på instrumentbrættet. Et hurtigt opkald til Jan, og bilen er på vej til Korskro for at blive ordnet. 2 timer senere ringer han og bilen er klar, blot en generator rem der var røget, det var fikset, naturligvis uden regning. På et marked hvor der er så utrolig mange svindler og brodne kar, er det utrolig forfriskende at finde en brugtvogns handler der står ved sit ord og de biler han sælger. kommer helt sikekrt til at handle ved dem igen.

15. marts 2018

Super god service.

Super god service.
Jeg købte min første bil hos korskro biler, en ældre bil. Der var lidt problemer i starten, men efter et simpelt opkald, fandt de en til til at kigge på min bil, og så blev alting ordnet, uden beregning.
Jeg er super glad for bilen og IKKE mindst servicen, der er ikke noget at sætte en finger på👍

29. november 2017

Troværdig og reel bilforhandler.

Jeg ønsker hermed at give mine bedste anbefalinger til Korskro biler v Jan.
De yder en troværdig service og hjælper og vejleder på bedste vis. Jeg har afsluttet en god handel med en rigtig tryg fornemmelse og de vil fremover være min fortrukne bilforhandler.
Kh.
Heidi Kristiansen

27. november 2017

Her handler jeg helt sikkert en anden …

Her handler jeg helt sikkert en anden gang. Er så glad for min nye bil og IKKE mindst den gode service der følger med efterfølgende. Super trygt sted at handle.
Enhver henvendelse følges promte op af Jan , han forstår virkelige at kræse om kunderne både ved køb og efterfølgende garanti.

29. april 2017

ærlig og pålidelig brugtvognsforhandler

fruen og jeg havde søgt efter en ny og driftsikkerbil i noget tid. da vores gode gamle benzin bil var begyndt at drille mere og mere. vores økonomi var ikke til en sprit ny. da jeg en søndag faldt over en fin Skoda diesel. på korskro biler. vi køre ned kigger og køber. vores første bilkøb ved en forhandler.

efter ca.4 mdr. begynder den desværre at drille i el-nettet. melder fejl på batteri, servo styring. tager kontakt til Jan. som tager det meget seriøs. først få jeg nyt batteri. det hjælper desværre ikke. jeg køre bilen til Esbjerg og får skiftet generator da han mener det så kan være den. det hjalp så heller ikke.

men 3 gang er jo lykkens gang. Jan sender den til bosch car service hvor de finder fejl og retter den. alt inden for garantien på Jans regningen.

Korskro biler er en autoforhandler af gode brugte biler som står inden
for deres ord. fantastisk service.
når vores kære skoda engang skal skiftes ud vil jeg helt sikkert se om vores næste bil holder ved korskro biler.

5. december 2016

Svarer ikke på mails EFTER køb af bil.... :o(

Jeg skulle bruge en ny, brugt bil. og fandt en fin en fra 2004 hos Korskrobiler.dk. (via bilbasen). Jeg bor på sjælland, så derfor mailede jeg frem og tilbage flere gange med Jan Brøgger Sørensen, fra Korskrobiler, uden problemer og med hurtigt svar.
Jeg købte bilen uden at have set den selv, men havde en kammerat til at kikke på den for mig, samt en "beroligende og tillidsvækkende" telefonsamtale med Jan Brøgger Sørensen. Der flere gange sagde at deres firma jo var til at stole på, og ligende.... Jeg syntes det hele lød godt, og overførte pengene for bilen.
Min kammerat kører den fra Esbjerg til sjælland da han skulle herover alligevel.
Jeg får bilen, og den er fin nok. Dog ser jeg at der ligger en af de "næste service" ting der nogen gange hænger om gearstangen, i kopholderen. Der kan jeg se at bilen er gået over ET ÅR over sidste service, på trods af at bilen er solgt som værende med "service OK", det er meget irriterende og super dårlig stil at levere (og tage penge for levering) af en bil der skal køres direkte til et service der skulle have været fortaget for over et år siden.
Jeg skriver en mail til Korskrobiler, med det samme jeg opdager det, den vælger de ikke at besvare. Der blev ellers svaret hurtigt da jeg var ved at købe noget af dem......
Jeg har efterfølgende rykket 2 gange pr. mail.... igen vælger de ikke at svare....
Jeg gider nu ikke spilde mere tid på dem, men vil bestemt fraråde at stole alt for meget på Korskrobiler, og jeg ved at jeg aldrig kommer til at handle der igen!!

19. juli 2016