www.konsol-chips.dk Anmeldelser

4,9

Mogens har fixet min MacBook, efter en væskeskade og en kortslutning! Det var virkelig den vej tværs over Jylland værd! TAK MOGENS! Vi har haft god kontakt igennem det hele, og han har været super... Se mere

Havde en Macbook pro 2020 m1, som havde et kendt problem med touchbaren, derudover skulle jeg have skiftet en revnet glas bezel. Hos en "autoriseret Apple-reparatør" ville det koste omkring de 7... Se mere

Har lige fået min MacBook Pro laptop tilbage efter en “dustgate” reparation, flimrende skærm. Den kom tilbage 7 x hverdage efter afsendelse (København-Aalborg-København) og fikset 👌 PS Var inde ho... Se mere

Jeg har brugt konsol-chips siden min chipped PS2 og har altid fået prima maskiner til billige penge! Jeg har senest fået ordnet TMR sticks I mine PS5 controllere og repareret et 24-pin Usb-c stik til... Se mere

1. Spiltjeneste

Konsol-Chips.dk er grundlagt i januar 2003 og vi er i dag en af Danmarks førende forretninger inden for salg af konsol, chip, reservedele og tilbehør for de mest populære spille-konsoller. Vi foretager reparationer af bl.a. PlayStation 5, Nintendo Switch, MacBook Air / Pro, iPad og Samsung telefoner samt tablets.

4,9

Hvorfor ekstra fragt tillæg ?

Ville bestille en varer på jeres hjemmeside. Der står gratis fragt i bunden men når jeg går til kassen er der er fragt tillæg?

27. november 2020
www.konsol-chips.dk-logo

Besvarelse fra www.konsol-chips.dk

Hej Mikkel

Vi har gratis fragt på alt :-)

Du kan dog vælge flere forsendelsesmetoder og kun den billigste er gratis.
Dvs. alle pakker sendes gratis med Postnord, men vælger du GLS er der et tillæg på 12 kr.

De helt små dele sendes gratis som Postnord brevpost og men du kan vælge pakke for et tillæg på 15 kr.

Mogens, Konsol-chips.dk

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Reparation af min Nintendo Switch gik langt hurtigere, end forventet, og de sørgede for, jeg havde den igen, inden jeg skulle bruge den. Deres kundeservice er venlig, reparationen upåklagelig, fragten hurtig og sikker.

19. marts 2020

Min PS4 larmede helt vildt!

Min PS4 larmede helt vildt! Kørte forbi og afleverede den, hvorefter den blev sendt hjem til mig, og nu siger den ikke en lyd. Fantastisk!
Kan varmt anbefale konsol-chips. Fremragende arbejde, service og hurtig levering.

19. februar 2020

Min PS4 Pro larmede som en støvsuger

Min PS4 Pro larmede som en støvsuger. Sendt til rensning og ny kølepasta hvilket ikke hjalp i første omgang. Blev enige med konsol-chips om jeg sendte den ind endnu engang hvor den ville få anden slags kølepasta. Det hjalp og nu er den så godt som støjfri.
God service og dialog hele vejen igennem.

7. september 2019

Som en ny!!

Fik renset med mere, min gamle PS4. Nu kører den som ny og lyder ikke som en jetfly der letter når jeg kører visse krævende spil. Håber den kan køre sådan længe :)
Også super hurtig service. Det tog kun 4 dage før jeg havde den retur, og det endda hvor den ene af dem var en helligdag.
Yderst tilfreds kunde

7. juni 2019

Kanon service!

Er man så uheldig at der skulle komme defekt på varen, så finder man ikke bedre sted. Harddisk på PS4 pro brændte af og der var ingen problemer med at få den udskiftet.

5. januar 2019

Købte en hdd til min ps4 i december sidste år, da den eksisterende var blevet for lille. Den brændte så af. Ringede til Mogens og der ingen smalle steder. Jeg skulle bare komme med den, så fik jeg en ny med.

31. oktober 2018

PS4 rensning

Min PS4 var begyndt at larme som en jetmotor, samt blive meget varm.
Jeg kontaktede Mogens ved konsol-chips og fik arrangeret at jeg kunne komme ved åbningstid og hente den allerede igen samme dag.
Min PlayStation blev renset, fik nyt kølepasta og en ny blæser.
Støjen er næsten reduceret til 0.
Meget god service - kan varmt anbefales.

6. juni 2018

Rigtig God service

Rigtig fin service,bestilte skift af hdmi port. Der blev skiftede en hdmi chip i min ps4 uden merberegning da hdmi stikket var fint.

Rigtig fin service .

Mv. Daniel Jakobsen