Min kæreste og jeg tog ud for at spise brunch, da restauranten havde lagt nogle virkeligt fine billeder op på Instagram - lad jer ikke snyde! Vi ventede over en time på at få serveret noget, som man p... Se mere
KUN kontant eller MobilePay! Retterne kendetegnede en alsidig, god brunch, vi var et selskab på 6 voksne og 4 mindre børn. Tabte underkæben faldt en smule, da jeg skulle betale de 1.870 k... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
KUN kontant eller MobilePay!
KUN kontant eller MobilePay!
Tabte underkæben faldt en smule, da jeg skulle betale de 1.870 kr. og fik oplyst, at Kongedybet kun modtager KONTANT eller MOBILEPAY!
Det beløb havde jeg slet ikke til rådighed, men kunne ikke bruge tid på at lede efter en hæveautomat, da selskabet havde et videre program, så jeg brugte en af gæsternes MobilePay.
@Kongedybet, I må meget gerne kommentere...
Jeg tror, de fleste forventer, at en restaurant modtager kreditkort. Og jeg har nu spurgt flere, der kommer hos jer regelmæssigt - same same.
Hilsen Lone
Jeg havde bestilt bord og da vi…
Jeg havde bestilt bord og da vi ankommer er det første tjeneren siger at der er 45 min ventetid på mad. Da vi skal til at bestille snakker hun pludselig ikke dansk længere men har skiftet til engelsk og forstår ikke hvad vi siger selvom vi kort forinden kommunikerede på dansk. Man udfylder en seddel med mad ønsker, hvilke også blev en lidt en lidt omstændig omgang for vi blev ikke sat ind i at man skulle udfylde en seddel pr person, så vi udfyldte uvidende hele familiens ønske til mad, som så ikke fungerede alligevel. Maden er præfabrikeret så det er mig en gåde at det skulle tage 45 min. Så nej jeg anbefaler ikke stedet, pga deres service. Den eneste der skal have ros, er den lille afrydder dreng der var smilende hele tiden.
Fin brunch der også smagte godt nok og…
Fin brunch der også smagte godt nok og så fint anrettet ud i små farvestrålende mønstrede mini skåle/fade. Lidt for crowded og for tæt placerede på andre, særligt med tanke på Corona. Personalet/tjenerne var udenlandske/vanskeligt engelsktalende der oveni virkede til ikke helt havde styr på tingene og lavede fejlordre, kunne ikke svare på ting, men ellers var søde og venlige nok. Jeg var ikke utilfreds men vil nok ikke vælge det som første sted en anden gang.
Virkelig lækkert brunch lavet af…
Virkelig lækkert brunch lavet af kvalitets råvarer. Kan varmt anbefales 😍Serviceminded personale!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super lækkert mad og prisen…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super lækkert mad og prisen er god dette er helt klar en oplevelse værd
😊
Utrolig uprofessionelt personale og…
Utrolig uprofessionelt personale og generelt mangel på plads / overfyldt restaurant.
Ikke turen værd, og slet ikke pengene
Dårlig betjening og uprofessionelt…
Dårlig betjening og uprofessionelt service! I bliver skuffet hold jer væk!
Hvis jeg kunne givet dem nul
Hvis jeg kunne givet dem nul, så havde jeg gjort det! Den dårligste service jeg nogensinde har fået. Vil aldrig råde nogen til at tage derhen.
Fantastisk mad og masser af dejlige…
Fantastisk mad og masser af dejlige mulighed at vælge mellem og til rimelige priser.
Vi har været der et par gange nu og kommer igen og igen.
Klart vores favorit brunch sted!!!
Kan anbefales!!!
Dejlig mad til fin pris
Dejlig mad til fin pris. god betjening og smilende tjenere. Det er værd at komme her.
Ubehøvlet personale…
Virkelig det bedste mad jeg har smagt…
Virkelig det bedste mad jeg har smagt længe. Kommer 100% igen
Venligt personale og bare en dejlig oplevelse
Ubehøvlet betjening.
Restauranten havde glemt eller overset vores booking. Påstod, at vi ikke havde en reservation. Booking manageren søgte efter vores booking på sin telefon, men sagde han ikke kunne se en reservation og slukkede skærmen. Men en i vores selskab stod ved siden af og kunne se med på hans telefon og så bookingen. Da han sagde, at han så bookingen som nr to på listen, og bad manageren om at kigge en gang til, blev manageren ubehøvlet og overfusede hele vores selskab. Sagde at vi påstod han løj og det ville han ikke finde sig i. Han ville ikke kigge igen men påstod, at vi ikke havde en bestilling. Så forlod vi restauranten.