Great experience
I can only describe this as a real experience. Adventurous.
Perfectly working service
I can only describe this as a real experience. Adventurous.
Perfectly working service
Jag kom 5 minuter sent, chansade att ringa på och dom öppnade! Storartat! 👍
Lite svårt att hitta i industriområdet men snabbt avklarat när jag ringt på.
Beställde online på plats och fick varorna direkt . Snabb service
Utgångna varor. Stor del av beställningen saknades vid leverans. Lita inte på några få positiva omdömen. Har sett många gånger ”köpta recensioner” för att få upp betyget.
Fick det jag ville ha men fick me nån jäkla milk magic sipper som smaksätter mjölk beställde inte nått sånt men det gör inget det stora problemet är att DEN GICK UT 28.08.2023 och sen nån werthes som inte hade nån lukt och var missfärgad mer åt det gröna hållet håll er till det ni säljer o inte nå jäkla mögliga smågodisar o utgånget godis
Bra hemsida och produkter. Jättesvårt att hitta dit
Reklamationer hanteras inte fullständigt
När jag upptäckte att min försändelse blev tömd på innehållet på väg till mig, och gjorde en reklamation - så fick jag endast artikeln som kostade 60 sek. Den andra varan, med kostanden 170 sek ha rde aldrig skickat på nytt. När jag har skrivit 3 mejl, har de bara ignorerat dessa. Och nu verkar de ha blockerat mig - för att jag får inte ens ett automatiskt mejl att mitt meddelande är mottaget. Köp aldrig något hos kondomkungen!
0 i betyg då de har sämsta reklamations bedömning och köper något av dem så får du behålla även om produkten inte fungerar vid leverans !!!!!
Sämsta kund bemötande och seg på att svara per mejl = köp ej frpn en bluff företag !!!!!!
Har köpt här flertalet gånger och jag har aldrig haft några problem med mina ordrar utan allt har gått snabbt och smidigt.
Dom har bra utbud på kondomer, glidmedel och andra lustfyllda saker.
Jag har varit nöjd med det jag har köpt hos dom och därför så rekommenderar jag dom.
Jag skulle ge NOLL stjärnor om det var möjligt. Kondomkungen/Profilkondomer skickar ordrar utan att dem över huvudtaget blivit bekräftade. När varorna levererades (som inte var beställda, i detta fall kondomer med logga på) och vi av naturliga skäl vill skicka tillbaka dem, går det inte att få någon typ av kontakt med företaget, varken på telefon eller mail. Fakturan rullade in vilken vi bestred, men nu efter två betalningspåminnelser och absolut NOLL återkoppling från företaget är det väldigt lätt att konstatera att detta är det mest oseriösa bolaget jag varit i kontakt med. Ett samtal besvarades dock från en Mattias, men inga åtgärder vidtogs efter det och fick ingen hjälp. Egendesigna för guds skulle INGA kondomer via sidan, för bolaget har tagit det som att en order lagts när man som kund i själva verket bara vill se hur produkten kan komma att se ut i slutändan,