Panelerne virker fine men jeg ville have foretrukket at få dem i valnød men det havde i desværre ikke. Valget faldt på jer grundet prisen, da de skulle monteres i garagen.. Farvevalget var et komp... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi sælger Danmarks billigste komposit. Find vores showroom i viby j, Syd for aarhus.
Jens Juuls vej 9, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg bestilte en professionel opmåling, og personen der kom ud virkede super flink og kom med nogle gode idéer. Problemet opstod efterfølgende, da jeg modtog et tilbud, som overhovedet ikke gav mening i forhold til det vi havde gennemgået.
Jeg skrev tilbage for at få en forklaring og afklaring, men fik aldrig noget svar. Det føles derfor som spild af penge at betale for en professionel opmåling uden ordentlig opfølgning eller kundeservice.
Det er virkelig ærgerligt, for førstehåndsindtrykket var ellers godt.

Hurtig levering.
Har købt akustik paneler og da jeg så ringede til dem ang. tilbehør så får man at vide at det har de ikke.
Så kan ikke finde tilbehør som passe til panelerne, alt vælter bare ned i bunden 😡

Besvarelse fra Kompositlageret
Jeg har købt komposithegn hos Kompositlageret.dk, og selve kvaliteten af produkterne er tilfredsstillende. Desværre har min oplevelse med kommunikationen været meget dårlig, og jeg venter stadig på et konkret svar.
Efter jeg modtog tilbuddet, ringede jeg for at tilføje nogle ekstra varer til ordren. Jeg talte med Claus, som tog imod ændringerne, men de blev aldrig givet videre. Efterfølgende kontaktede jeg Majken, som havde lavet tilbuddet, og hun oplyste, at hun ikke havde modtaget nogen besked om mine ændringer.
Derudover modtog jeg ingen information om leveringen. Jeg måtte selv ringe flere gange for at få oplysninger om, hvornår og hvordan varen ville blive leveret, uden at få noget konkret svar.
Da varerne endelig blev leveret, viste det sig, at der manglede montageklodser. Jeg kontaktede igen Kompositlageret, men siden sidste uge har jeg stadig ikke fået et klart svar på, hvornår de manglende dele bliver sendt. Jeg får forskellige beskeder afhængigt af, hvem jeg taler med, selvom varen ifølge lagerstatus er på lager.
Det er ærgerligt, fordi produktkvaliteten egentlig er fin, men den mangelfulde kommunikation og opfølgning trækker oplevelsen meget ned.

Besvarelse fra Kompositlageret
Levendøren var ikke tilfreds med at jeg ville undersøge den pakke der var beskadiget og at han ville få dem med retur hvis der var ødelagt nogle af dem
Men bortset fra det er varerne i orden
Fragtmanden trak den sidste stjerne ned

Besvarelse fra Kompositlageret
Fin service, behandling og altid nogen at snakke med - et menneske og ikke en robot.

Besvarelse fra Kompositlageret
Vi har ingen problemer haft endnu og har købt en del ved dem. Gode priser

Besvarelse fra Kompositlageret
Det var nem at handle på nettet de blev leveret til døren i løbet af et par dage og det hele var som det skulle være og prisen var også go😀😀😀😀😀

Besvarelse fra Kompositlageret
Pas på med at sætte panelerne op før du har tjekket farveforskel på pakkerne de kommer i. Jeg fik sat flere paneler op med lim og skuer, og det så pænt ud indtil om aftenen når der kommer kunstigt lys på. Så kommer der kæmpe forskel i farverne på panelerne. Ret ærgerligt da de er svære af pille ned igen når de er limet.

Besvarelse fra Kompositlageret
Total god service over mobillos har fået super guidning tilkøbte indbæring og det var top hele vejen igennem
Ringede inden de kom og holdte alle aftaler
(Købte akustikpaneler)

Besvarelse fra Kompositlageret
Køber 6 paneler vi afhenter i 2 kasser kommer hjem åbner kasserne og 3 af panelerne er ødelagte det vil de ikke gøre noget ved .. de havde ikke engang bedt os om at åbne kasserne og tjekke om de var ok inden vi kørte derfra.. utrolig dårlig kundeservice.. papkasserne var 100% intakte da vi hentede dem men de vil intet ansvar tage.. selvom vi foreslog at de lavede de 3 paneler der var ødelagte om til 2 sortering og refunderede os forskellen mellem fuld pris og 2 sortering.. det kunne ikke komme på tale.. vi handler der ikke igen..

Besvarelse fra Kompositlageret
Sød personale i kundeservice meget behjælpelig. Meget hurtig levering.

Besvarelse fra Kompositlageret
Bestilte akustikpaneler og de blev leveret som lovet, placeret i carport. De er super fine.

Besvarelse fra Kompositlageret
HAR KØBT AKUSTIKPLADER OG LISTER FLERE GANGE. ALT HAR VÆRET PÆNT OG I ORDEN. HURTIG LEVERING.

Besvarelse fra Kompositlageret
MEGA ringe - vi har selv hentet varerne - der var betalt forud, men har endnu IKKE fået en faktura - trods en rykker.

Besvarelse fra Kompositlageret
Let overskuelig hjemmeside, gode fotos og forklarende tekst. Mange valgmuligheder til mange priser. Fin transport med meget venlig og hjælpsom chauffør. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Kompositlageret
Let at bestille, rigtig god service da jeg hentede mine akustikpaneler. Meeeen jeg oplevede desværre at hæftning af "listerne" på filten er rigtig ringe. Jeg købte 12 plader og måtte opgive 2 af pladerne pga. at listerne "sprang" af filten. Men prisen taget i betragtning, er jeg stadigvæk tilfreds med mit køb.

Besvarelse fra Kompositlageret
God pris og fin kvalitet. Overskuelig hjemmeside. Levering lidt træls, da man fik et tidsinterval på 4 timer og en sms 30 min før. Ved godt det er ret standard, men ubelejligt når det er levering til en ehvervsadresse om aftenen.

Besvarelse fra Kompositlageret
Da Kompositlageret er billigere end alle andre på deres webshop med akustikpaneler, skal man være opmærksom på at der er gemt en ekstra pris oveni, når du køber - en emballageafgift og selvfølgelig fragtpris (ialt 537 kr. oveni prisen på 11 akkustikpaneler + skruer). Jeg bestilte alligevel, og skal downloade en "shop" app som jeg ikke har set før, før at følge med forsendelsen. Men der sker ikke rigtig noget med ordrestatus. Ingen opdatering om ordrestatus (det er nu fjerde dag siden ordren blev bestilt, og der har stået "afventer oplysninger" hele tiden, siden da). Krydser fingre for at panelerne snart bliver pakket og sendt (og leveret), men er begyndt at få en tvivl på om de bare har travlt, eller om det er scam. Det skal dog siges at da jeg købte deres prøver "gratis" for 100 kr, nåede de frem hurtigt til pakkeshop, så der er i hvert fald mennesker og varer bag reklamerne - men de større ordrer er ikke ligeså hurtige at nå frem til kunde. Krydser fingre...
Opdatering den 19/04: Nu er der kommet opdatering at varen bliver leveret indenfor det næste døgn.

Besvarelse fra Kompositlageret
Tilbud kom hurtig. Blev leveret til tiden. Omhyggelig og behagelig montør. Fantastisk kontordame som hele tiden var imødekommende og svarede på alle de spørgsmål som man kunne finde på at bestille. Kan varm anbefales.