Se, hvad kunderne siger
Bra lotteri. Särskilt att det går att spara vinster till något jag vill ha. Jag sparar till en robotdammsugare. Dessutom stöder jag socialdemoktaterna.
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Bra lotteri
Lurad på sista dragningen
Tog en provprenumeration. För att vara säker på att inte behöva betala för ytterligare en omgång sa jag upp prenumerationen före sista dragningen, vilket gjorde att när den dragningen kom var den redan gråmarkerad och jag kunde inte rätta den. Blev således lurad på den sista dragningen trots att den var betald.
Fina påslakan lätt att avsluta…
Fina påslakan lätt att avsluta premunationen
Klassiskt bedragande företag som krånglar till…
Klassiskt bedragande företag som krånglar till avslutningen på prenumerationen så får betala fler fakturor och påminnelseavgift.
Räkna med en extra faktura
Jag brukar inte lämna recensioner, men tyvärr kände jag att de allmänna villkoren var mycket dåligt formulerade kring uppsägningen av lotterna. Jag är en som läser villkoren noga och jag kan inte ens tänka mig hur en "vanlig" person skulle ha en chans att avsluta de i tid.
Om du funderar på att starta en prenumeration så räkna med att du kommer få betala en extra faktura.
Sämsta skiten
Håll er långt borta från Kombispel!
Jag skulle aldrig rekommendera Kombispel till någon! Deras påstridiga säljare ringer hela tiden och försöker övertala en att köpa fler lotter, trots att jag sagt att jag inte är intresserad. Vinstchanserna är i princip obefintliga, och ingen jag känner har någonsin vunnit något. Dessutom är deras kundservice fruktansvärt otrevlig och hjälper inte alls när man har frågor. Det känns som ett rent lurendrejeri slöseri med både pengar och tid. Håll er långt borta från Kombispel!
Min upplevelse är enbart dyster och då…
Min upplevelse är enbart dyster och då handlar det om det sätt på vilket Magdalena Andersson och Tobias Baudin hanterat de problem som Kombispels styrelse, utsedd av partiets ledning, förvaltat sin uppgift.
Varning för BLUFFSPEL.
Varning för BLUFFSPEL.
GIck med på en omgång, fick påslakan ( fula,,) men vann absolut inget på flera ggr. Så jag fick då betala för dessa "gratis påslakan".
Fruktansvärt nedrigt att Socialdemokraterna med låter dig till dyligt bluff.
MW
Riktigt skitspel!!!
Vilket skitspel! Gå inte på detta!!! Falsk marknadsföring. Avslutade min prenumeration och strax därefter ringer företaget upp och berättar att de gjort om sin vinstplan till det bättre och garanterar vinst samt fysiska lotter eftersom jag var missnöjd med det digitala.Jag tackade ja till att testa 2 ytterligare lotter. Inga fysiska lotter kom, ingen vinst och när jag skulle avsluta sa de att jag var tvungen att betala ytterligare en lott. Jag får alltså ingenting vad de har lovat och jag blir skyldig dem typ 700 kr. Är med i ett annat lotteri som skickar skraplotter och jag har fått vinst varje gång 12 ggr per år.
Lurar på äldre sina lotter
Mycket oseriöst ringer och lurar på äldre människor sina lotter.
Det dröjer flera veckor innan man får lotter och faktura Faktura har förfallodatum några dagar efter att man ha mottagit detta brev. Dagen efter förfallodatum är det för sent att be om att få avsluta den påtvingade genom entimmes övertalning prenumeration och råkar för extra utgifter. När man ringer och säger att man känner sig lurad lägger de på luren.
Oseriöst å äcklade
Mycket oseriöst ringer å lurar på dementa äldre dessa lotter.
Oserios marknadsföring
Så oseriöst av ett "lotteri" som ägs av Socialdemokraterna.
Utskick som ser ut som reklam men i själva verket är faktura med lotter som ska betalas! Utebliven gåva! När jag efterlyste bevis på att det fanns en beställning tog de bort allt.
Anmält till Konsumentverket och Spelinspektionen.
Kombispel/Nordic Lottery inte rent mjöl i påsen.
Min äldre far fick hem ett brev med skraplotter från trippelskrapet och en "faktura". Brevet kändes som ett "reklam paket" för att börja prenumerera på deras lotter.
Så de revs sönder och slängdes på direkten.
1 månad senare slinker en faktura i brevlådan, en betalningspåminnelse. Aldrig hört talas om något trippelskrapet kändes som något lureri/bedrägeri.
Kontaktar dem med en del frågor och hur denna prenumeration startades.
Får tyvärr inga svar på mina frågor, utan de valde istället att avsluta ärendet och riva fakturan. Att de inte svar på några frågor och avslutar ärendet på direkten, säger mig att de gör detta mot många äldre.
Jag antar att de har kontaktat honom via telefon (även fast han är registrerad på nix). Sedan har telefonförsäljaren lurat på honom dessa lotter.
Som fler personer skrivit i sina recensioner så verkar de systematiskt ringa och tvinga på gamlingar lotter.
Kombispel och Nordic Lottery verkar driva dessa INTE helt genuina verksamheter.
Jag spelade lotto vid dem en gång flera…
Jag spelade lotto vid dem en gång flera år sedan, och nu är det omöjligt att få dem sluta ringa upp mig gång på gång på gång med "bästa erbjudande" eller "uppsparade poäng".
Jag är så trött på att be dem sluta ringa upp mig. Om inte ni redan från början tänkt er att fortsätta spela vid dem, gör inte det eller räkna med att ni får byta nummer.
Beställde december efter 10 månader…
Beställde december efter 10 månader sades det upp ej fått premie som va efter en månad påslakan
Beställde december gav upp oktober
Blev utan borde klassas som
Blev uppringd av oseriös säljare
Blev uppringd av oseriös säljare. Jag sa uttryckligen ifrån att jag var inte intresserad att köpa lotter. Trots det fortsätter kvarnen mala att jag skulle få lotter nästan gratis och att det var lätt att säga upp abonnemanget. Efter flera försök att avsluta konversationen var jag tvungen att lägga på luren. Stackars gamla och sjuka som luras. Vore intressant att veta medelåldern på kombilotteriets "kunder". Skäms på er.
Den värsta sortens telefonförsäljare
Jag instämmer i dem som säger att om det gick att ge minus skulle jag välja det.
Två gånger på kort tid (troligen fler gånger långt tidigare) har jag blivit uppringd av säljare från "Kombilotteriet" som vägrar respektera ett NEJ, avbryter mig om och om igen när jag förklarar att jag ALDRIG köper några lotter. Säljarna säger "jamen jag ska inte sälja något, jag har bara ett jättebra erbjudande". Jag svarar: "Nej, jag vill INTE ha något erbjudande, inte ens om ni skänker mig 10 miljoner vill jag har något erbjudande". Säljaren svarar: "Jamen du har ju inte hört mitt erbjudande än". Jag: "Vad i - jag vill inte ha något erbjudande - är det du inte förstår?". "Jamen.". "Inga men, tack för visat intresse, ring mig aldrig igen, Hej då". "Jamen..."
Jag kontaktar Kombilotteriet för att ta reda på om de har egna säljare eller anlitar ett telemarketingföretag. Det är inte egna säljare utan ett anlitat företag.
Jag vill inte ha fler samtal från dessa respektlösa försäljare som inte lärt sig att veta hut! Och jag vill INTE ha Nix, för jag vill vara nåbar för SERIÖSA telefonförsäljare (jo, det finns en liten grupp sådana faktiskt). Men Kombilotteriet kan inte hantera mitt önskemål (det finns dock de som faktiskt hanterar Nix-liknande önskemål på produktnivå, men inte Kombilotteriet.
Jag känner bara att Kombilotteriet är en gravt dysfunktionell verksamhet utan respekt för dem man gärna kör över som en ångvält. LÄGG NER, FÖRSVINN och lämna mig i fred era skurkar!
PS
Om någon tycker att detta omdöme är ovänligt, så betänk då den känsla, den smak i munnen, man har, efter att dels blivit "pi--ad på" två ggr av säljare, sedan erfarit det i grunden oengagerade samtal jag hade med Kombilotteriets kundtjänst. Kundtjänsten som såklart "beklagade det inträffade" men även förklarade att dessa säljare kunde vara "lite envisa", vilket för mig övertydligt påvisade deras totala brist på insikt om att jag blivit förolämpad och totala ointresse för att förhindra att detta händer igen.
Efter detta blir man inte snäll, man blir rättvis!
Rent lurendrejeri
Om det fanns minus på stjärnorna skulle de fått det. Tre gånger har de trakasserat mig på telefon och tre gånger har jag måst slängt på luren för att bli av med försäljaren, inte samma. En gång till det händer så måste man ju polisanmäla företaget.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.