Hotel Koldingfjord Anmeldelser

3,4

Ingen aircondition på værelset gjorde temperaturen ulidelig, eneste mulighed var at have alle vinduer åbne og dermed vinke farvel til nattesøvn grundet larmende badende gæster om natten og goddag til... Se mere

Vi har lige rundet af på et vidunderligt weekendophold på hotellet. Rolige og smukke omgivelser ned til fjorden En 80-års fødselsdag skulle fejres og hotellet satte de dejligste rammer for... Se mere

Man tager et helt hotel som gidsel til kl 0200 om natten, fordi man lader et selskab holde diskotek. Hvis ikke man forstår at nedbringe den mulige støjforurening, er der to muligheder i min optik. 1)... Se mere

Dejligt værelse i en skøn ro. Smukke omgivelser og virkelig sødt personale. Direktøren havde overskud til at standse op og fortælle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, -... Se mere

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hotel i Kolding? Kom til Hotel Koldingfjord! Måske Danmarks smukkest beliggende hotel - og med service i guldklassen! Ferietilbud 2009

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Weekend tur med vinsmagning og vin menu

Hotel Koldingfjord er et fantastisk Hotel i fantastiske omgivelser.
Var på et weekend ophold (den 15/6 til den 16/6 2019) med vinsmagning og med 4 retters vin menu.
Maden var fantastisk og alt var af højeste kvalitet. Den unge kvindelig tjenerelev gav os en fantastisk service og var med til at binde aftenen sammen til en stor oplevelse.

17. juni 2019

Vi holdt bryllup i weekenden for vores…

Vi holdt bryllup i weekenden for vores søn og svigerdatter og vi er ovenud tilfredse derfor 5 stjerner, kunne jeg give flere havde I fået flere.
Alt var simpelthen perfekt også mad og vin, en lækker smagsoplevelse.
Flot weekend på skønne værelser og med lækker morgenbuffet, vi kommer helt sikkert igen.�
Til andre der skal holde bryllup må jeg sige, jeg tror ikke noget bedre sted findes. Brudeparret ser også tilbage på festen med stor glæde.

23. maj 2018

Skønt sted

Jeg var på Kolding Fjord i weekenden og det kan virkelig anbefales. Betjeningen er så sød, vedkommende og nærværende fra ALLE ansatte. Deres restaurant er virkelig lækker og deres 4-retters kan anbefales. Morgenmaden er også rigtig god.
Vi bestilte et værelse i "Skovly" med fjordudsigt og sikke en udsigt! At man ikke bor i hovedhuset (som er der restauranten ligger) var for os ikke et problem på trods af at det var ret koldt. Der er ikke særlig langt og der er en elevator ned (Skovly ligger ret højt - også en faktor i, at udsigten blev endnu mere fantastisk)
Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse!

28. februar 2018

Endnu en gang tak for et fantastisk …

Endnu en gang tak for et fantastisk ophold. Det er bare stedet som man ikke bliver træt af at komme tilbage til. Dejlige værelser og super morgenmad. God mad i restauranten. Fantastisk beliggenhed. Sidste gang besøgte vi Trapholt og Kolding hus samt fik hele historien om KoldingFjord, som tidligere var et sanatorium. Denne gang blev det kun til sygepleje museet, som også er spændende især hvis man kender lidt til området.
Sødt og professionelt personale. Det blev kun til en enkelt overnatning hos jer denne gang, da vi skulle videre.
Lisanne

12. august 2017

Ren nydelse, ren forkælse for krop og sjæl.

Fantastisk sted, smuk beliggenhed, god kundeservice , maden er altid i udsøgt og lækker. Sengene er gode at sove i. Alt i alt man ved når man overnatter på Kolding fjord at alt er tip top og man for noget for pengene , bonus deres spa afdeling er gratis når man har betalt for opholdet. ( mange steder koster dette extra)

14. juli 2017

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Fejrede vores 5 års bryllupsdag med en overnatning på hotelletet. Det bliver ikke sidste gang.

Sublim beliggenhed, hyggelige faciliteter og rigtig god mad.

8. juli 2017

En helt igennem positiv oplevelse fra …

En helt igennem positiv oplevelse fra ende til anden. Jeg ankom med en noget tung kuffert, havde fået et værelse der krævede indtil flere trappe forceringer. Det blev hurtigt ændret uden at jeg egentlig selv spurgte om det. Receptionisten spurgte om jeg ikke hellere ville have andet værelse så jeg ikke skulle slæbe rundt med min tunge kuffert. Meget flot. Jeg fik nem tilgang til et dejligt værelse. Meget stort og rummeligt badeværelse hvilket er sjældent på hoteller. Flot udsigt. En meget fin betjening i restauranten. Fik salat til mad selvom det IKKE var på menu kort. Blev end ikke faktureret for salaten. Gav dog drikkepenge for den fine service. Flot morgenmad. Stilhed så der var mulighed for en god nattesøvn. En helt igennem dejlig oplevelse. Er ellers vant til at bo på mange 5 stjernede hoteller rundt om i hele verden. Kommer helt sikkert igen, også rent privat. Idet dette var ren forretningsturne.

23. juni 2017

Lækker mad

Holdt min fødselsdag der, da jeg var blevet anbefalet stedet. Det fortryder jeg ikke, for det var en super god oplevelse med masser af god service. Lækker mad, der passede fint til prisen, så jeg kommer gerne igen :-)

16. marts 2017

Dårligere og dårligere service

Efter at være kommet, på dette smukt beliggende sted igennem flere år, oftest på mindre kurser, har vi oplevet stedet ved flere større arrangementer. Og hvilken skuffelse, maden der i forvejen plejer at være, ok til det ordinære, så er den ved større arrangementer nu direkte sløj.
Retter der skulle være varme, er kolde og retter der skulle være kolde er lunkne. Hvis man påtaler noget overfor det automatsmilende personale, bliver det fejet af bordet, man bliver afbrudt og synligt nedgjort (rysten på hovedet, geberden med hånden o.a. mishags ytringer.
Receptionen er et kapitel for sig. En særdeles profilbevist se-mig-generations alt afbrydende personale, der kan høres skændes højlydt med kunder i telefonen og sågar smækker røret på, må være en understregning af at det hele sejler. Svag ledelse, dårligt ligegyldigt personale og kunder der kun er i vejen. Vi er gået tilbage og har seriøst overvejet at forlægge stedet, på trods af udsigten.

4. december 2016

Virkelig fin oplevelse

Dejligt værelse i en skøn ro. Smukke omgivelser og virkelig sødt personale.
Direktøren havde overskud til at standse op og fortælle om hotellets historie, og maden i cafeen var i top. Tre retter, - den bedste hummersuppe ever, det fineste hjortekød med lækker vildtsauce og desserten udsøgt.
Da vi ikke bliver vækket af vores eget vækkeur og kommer for sent op, tager personalet sig tid til at lave en tallerken med morgenmad til os og en ekstra halv time inden udtjekning. Det var service i top.

22. oktober 2016

Super service i receptionen og lækkert morgenmad.

Et meget lækkert hotel. Desværre blev vi slemt skuffede over deres cafe. Der var Hjort på den 3-retters menu, men de var løbet tør og det var istedet oksekæbe. Godt lavet men desværre kun 50 g kød!! Vi havde spurgt om vi kunne få steak istedet men det var ikke muligt, der var ellers kun 20 kr forskel så det havde vi gerne betalt. Der var rod i bondystemet så vi fik maden på 2 forskellige tidspunkter og vi var 2 der havde bestilt det samme. Dessert kom også i 2 omgange, så meget dårlig service i cafeen.

20. oktober 2016

Mangler service

Vi er som undervisere kommet på Koldingfjord en række gange i 2015. Rigtig dejlig sted, super velholdt. Desværre er servicen ikke så god. Sjældent man får et smil. Og de er ikke særlig samarbejdsvillige ift. ønsker. I receptionen virker det lidt irriterede. Det farver desværre opholdet rigtig meget.

14. januar 2016

Fremragende hotel

Helt igennem fantastisk hotel. Servicen er helt i top, mad er meget gennemført og faciliteterne er det samme. Så alt i alt rigtigt godt hotel, kan klart anbefale!

22. september 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (80 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto