Ventetiden værd
Der gik lige nogle dage længere end beregnet med at få dem, men så fik jeg til gengæld også de bedste briketter jeg nogensinde har prøvet.
Hunnerupvej 3, 6920, Videbæk
Har pt. Kun prøvet briketten til brandeovnen!
Vi er utrolig glade for briketten, den giver en ensartet varme og holder temperaturen fint i de 4-6 timer som lovet.
Vi lægger 2 briketter i brandeovnen ved midnatstid og klarer os frem til tidlig morgenstund.
Så nu kan vi holde varmen i vor lille hytte (48 kvadrat m)
Super hurtig levering.
Kan varmt anbefales. 😊
den bedste brikette man kan få til weber grillen
sådan er det bare
Før havde jeg flere forskellige slags grillkul i min butik. Nu har jeg een!
Kokosbriketten.
Selv om jeg bare har en lille "Gårdbutik" hernede i det Sønderjyske, sender jeg kokosbriketter både til grill og brændeovn, ud over hele landet.
Har lige i går sendt 120 kg. kokosbriketter til brændeovn, af sted til Frederiksværk.
Jeg mener bare, at når en kunde vil betale ca. 400 kr. i fragt, så er det fordi man vil have den rigtige vare.
Du skulle prøve kokosbrikken. De kan bare det der med service. Hurtig og præcis levering - og varen svarer helt ud til det lovede.
Der handler jeg gerne igen
Super godt produkt.
Hurtig levering.
Jeg mener at Kokosbriketterne er de bedste fordi de er lette at tænde og har høj varme lige fra starten, og bliver ved at varme længe. Super godt produkt.
Rigtig fine brik... Uden affald efter afbrænding, dog en skam at de store ikke laves i år ;)
jeg buger den prima når jeg ryger kød og fisk. det er nemt at styre varmen med dem.
Meget nemme og hurtige at få ild i, og afgav en rigtig god varme i lang tid. Perfekt grill resultat, vil til enhver tid anbefale at grille med kokos.
Lone Hansen
Havdrup
efter at have prøvet kokus briketten kan jeg varmt anbefale andre at prøve dem de lever fuldt op til beskrivelsen og giver varme for alle pengene
Johnny Andersen
Bisseup
en god briket der er meget nem at arbejde med hurtig at tænde op med og holder en jævn varme hele brikettens levetid også selv om denslukkes og tages i brug igen dagen efter
En anderledes oplevelse med mad på grillen, hvor kokosbriketterne er varmekilden. Det både lugter og smager mere af "lejrbål", sagt i den gode mening og briketterne er fine til at give varme i lang tid uden at man skal til at fylde på ved langtidsstegning.
Bestilte 10kg. fra deres hjemeside for ca. 2 uger siden og de holder hvad de lover med en kort optændings tid + en lang leve tid! Aldrig før set denne slags briketter, men de er fandeme gode til kød som skal stege i mere end 2 timer ved en høj temp.
Kan kun anbefale disse briketter!