Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med madens kvalitet, som beskrives som lækker, veltilberedt og rigelig. Mange fremhæver især den gode smag, de møre kødretter og den smukke anretning. Servicen roses også for at være i top fra start til slut, med hjælpsomt og imødekommende personale, der bidrager til en god helhedsoplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med leveringsservicen, hvor der var forsinkelser eller uventede leveringspriser. Enkelte anmeldere var heller ikke tilfredse med madens kvalitet, idet de beskrev den som tør, smagløs eller kold, og i nogle tilfælde endda uspiselig.

Det, folk taler mest om

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvaliteten. Kunderne roser maden for at være lækker,... Se mere

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange roser madens kvalitet, smag og rigelige mængder, hvor... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder roser den venlige og hjælpsomme betjening, hvor... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Nogle forbrugere roser hurtig og punktlig levering,... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt, idet de roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Fik leveret gris mm til 40 års fødselsdag. Fantastisk kommunikation, vi havde glemt at bestille sovs, men kokken ringede for at tjekke inden han kom ud, så han "Reddede" dagen for os:-) alt mad smagte... Se mere

En 50 års fødselsdag på en lille ø nord for Lolland, hvor alt skal kordineres med færgetransport og levering... Det kan være en udfordring, når der skal laves Helstegt pattegris og maden skal være... Se mere

Vi har i dag 5 april fået jeres påskefrokost til 9 Pers, det var bare så god mad og rigeligt men et lille minus der kunne godt have været lidt flere kiks ,det er ikke sidste gang vi har prøvet det 😋

4,0

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Påskefrokost 2026:

Påskefrokost 2026:
En stjerne for fint store portioner
En stjerne for lækre fiskefileter
En stjerne deres dejlige orangesild
Ellers:
Både rugbrød og hvidt brød MEGET tørt
Mørbradbøfferne ligeledes meget tørre
Fyld til tarteletter var ikke noget at råbe hurra for

6. april 2026

Ikke imponeret

Var hos min mor d. 5/4 til påskefrokost, maden blev leveret 2,5 time før tid, vi måtte lede efter lammekølle der var dækket af alt muligt på et fad med rullepølse, vi måtte selv gætte os til hvad der var hvad , mørbradbøfferne var tørre og kedelige, brien havde ingen smag overhovedet. Franskbrødet var så tørt og kedeligt.
På den positive side var laksen lækker og flot anrettet.

Men ikke et sted jeg selv ville vælge

5. april 2026

Elendigt kød

Desværre var vores julemad knastørt. Vi fik den kedelige endeskive af en flæskesteg og et par helt indtørrede andelår. Det var slet ikke til at spise. Så vi måtte nøjes med tilbehøret den jul.
Og ja, vi tilberedte det helt efter den medfølgende opskrift. Øv, der kommer jeg aldrig tilbage.

En øv oplevelse hos “Kok Med Kul På”, men de lever op til navnet

I går, fredag d. 30.01 havde vi bestilt:
7 kuverter Stor wienerschnitzel m. brasede kartofler, sovs, ærter og klassisk dreng
Hvad vi fik:
7 kuverter Stor gennemstegt og knastør raspindpakket et eller andet UDEN klassisk dreng - men sovsen var god og cremet og citronsaften fin og syrlig.

De 2 kuverter med plankebøf var ok, men ikke noget at råbe Hurra for.

30. januar 2026

Fik i lørdags lækker menu

Fik i lørdags lækker menu. Alt smagte supergodt. Det der kunne var anrettet på fade, og ja det meste var så at sige lige til at sætte på bordet. Rigtig god oplevelse 😋😋😋😋

10. januar 2026

Jeg fik bestilte julemad til juleaften og julefrokost til 1. juledag

Jeg bestilte julemad til juleaften og julefrokost 1. juledag. Det var så perfekt det hele - juleaftens mad var nem at få lavet klar og det hele smagte så godt. Juledag var julefrokost til 9 personer og det var også godt - alt var så pænt anrettet og det hele smagte så godt og der var rigeligt med mad.
Tusinde tak for det - det vil ikke være sidste gang jeg bruger Kok med Kul på.
Anni Grandal

12. januar 2026

Hej Anni,
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at vi har bidraget med dejlige julemad.

God oplevelse

Fik nytårs menuen, nemt at hente trods lille kø. Rigeligt med mad. Meget lækkert. Nemt at gøre klar og anrette.
Helt sikker ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

31. december 2025

Hej Birgitte,
Mange tak for de pæne ord.
Vi er meget glade for at dine forventninger til nytårsmaden blev indfriet.
Næste år prøver vi med et nyt afhentningssystem, for at få køen til at glide hurtigere.

Den lækreste traditionelle julefrokost

Jeg havde bestilt traditionel julefrokost til et par og tyve plus fire veganske kuverter. Maden var utrolig lækker og der var rigeligt af den. Næste gang vil jeg nok nedjustere lidt på mængden ☺️
Kok med Kul på kan varmt anbefales, hvis man gerne vil undgå stressen forbundet med planlægning, indkøb og madlavning. Alt kom i pæne fade og skåle, som kunne gå direkte i ovnen eller ind på bordet. Der var stor fleksibilitet i forhold til at udskifte de veganske retter - hvilket jeg sætter stor pris på.
Et eneste lille minus er, at der var cirka to timers forsinkelse i forhold til det angivne leveringstidspunkt. Det fik vi ingen melding om, men måtte selv ringe for at høre, hvor de blev af. Men selvom gæsterne altså nåede at komme før maden blev leveret, kunne vi gå til bords nogenlunde som planlagt. Og fordi maden var så lækker, var forsinkelsen hurtigt glemt ☺️
Jeg kommer helt sikkert til at bruge Kok med Kul på fremover 🤗😋

26. december 2025

Hej Jeanette,
Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi bestræber os på at sende rigeligt med mad ud til kunderne. Der må hellere være lidt rester til overs, end der må mangle noget.
Jeg beklager at vi havde lidt forsinkelser på nogle leveringer, som skyldes den ekstraordinære travlhed vi oplevede i juledagene. Næste år benytter vi os af et andet planlægningssystem, som forhåbentligt får udbedret dette.

Vellykket julefrokost

Bestilte julefrokost til 8 og valgte selv at hente. Vi blev mødt af tre unge meget veloplagte mennesker, hvoraf to ad dem var så søde at bære kasserne ud i bilen😄.
Vel hjemme skulle vi så se på hvad der var, og jøsses. Der var næsten alt fra sild til ris ala manda og ost. Det smagte som det skulle, var veltillavet, og selv vores unge mennesker (børn) var vildt begejstret. Det er ikke sidste gang vi får mad derfra.

26. december 2025

Hej Gitte,
Mange tak for de søde ord.
Vi er naturligvis meget glade for at du havde en god oplevelse.

Dårlig service

Vi havde bestilt deres julemenu med levering.
Da de leverede blev det pludselig dobbelt pris. Da jeg kontaktede dem fik jeg svar at de have mange ordre ude og nogle informationer gik tabt. Og jeg da måtte kunne forstå at der var leverings pris oveni. Virkelig flabet svar.
Måske det ville være en ide at skrive leverings prisen bliver lagt oveni. Som det ikke fremgår nogen steder og at det samlede beløb så er det dobbelte af hvad de oplyser.
Virkelig dårlig service.

Hej Lua-Ofelia,
Jeg er naturligvis ked af at du har haft denne oplevelse med vores levering.
Vi havde lidt tidsudfordringer på nogle enkelte leveringsruter i juledagene, men det er ikke en undskyldning. Vi gør meget ud af at være servicemindede og fleksible, så det beklager jeg meget.
Det er vanskeligt for os at oplyse den præcise leveringsomkostning på hjemmesiden, da den varierer efter hvor leveringen sker. Men vi må se på om vi alligevel kan orientere bedre.
Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan få snakket din oplevelse igennem.
Med ønsket om en skøn eftermiddag :-)

Vi fik julemenuen i juleaften 2025

Vi fik julemenuen i juleaften 2025 .
Den var fuldstændig fantastisk mad. Dejligt saftig Anden og flæskesteg, sovsen var fyldig i smagen. Alt har smagt virkelig skønt 👌

Jeg kan meget varmt anbefale at få mad herfra 👍
Tak for dejlig mad .

Besvarelse fra Kok Med Kul På

Mange tak for de søde ord og for anbefalingen. Det betyder meget.
Vi er glade for at kunne bidrage til julestemningen med dejlig julemad :-)
Vi ser frem til at servicere dig igen :-)

Tørt kød

Vi havde bestilt julemad til 8 personer andesteg og flæskesteg med tilbehør. Tilberedningsvejledningen lød på 15 min opvarmning af kødet, hvilket vi tænkte ikke kunne passe. Det tog 45 min for at få det varmt. Det resulterede i tørt kød. Det smagte fint, men ikke den bedste smagspplevelse. Grunden til mad udefra er lille køkken og prioritering af samvær, og ikke dovenskab. Men så blev vi den erfaring rigere.

Hej Susanne,
Tak for din feedback.
Jeg er naturligvis meget ked af at det tog så lang tid at varme maden op.
Jeg har lidt svært ved at komme med en forklaring på det, men tørt kød er ofte et resultat af for hård opvarmning.
Du er velkommen til at give os et opkald, så vi sammen kan prøve at finde ud af hvad der er gået galt.
Med ønsket om en skøn eftermiddag.
Peter

Vi havde set deres juleaftensmenu

Vi havde set deres juleaftensmenu, som så meget lækker ud, vi skriver derfor en mail at vi gerne ville bestille 2 kuverter og for så et svar retur om at det koster 400 kr, det lyder jo meget godt, maden bliver så leveret og det viser sig at den oplyste pris bare var leverings prise. Så det blev ligepludselig meget dyrere dvs det blev 890 kr, for så af vide da jeg ringer til dem at den pris vi fik oplys var leverings prisen.. så burde man da sende en ordentligt ordrebekræftelse hvor prisen for maden og levering er nøjagtig beskrevet, der står ingen steder ellers hvad det koster at få det leveret

23. december 2025

Hej Morten,
Tak for din feedback.
Det er korrekt at vores leveringspris på jule- og nytårsmad er 400 kr., hvis det er længere væk end en radius på 25 km.
Det lyder som om der er sket en kommunikationsfejl i forhold til de oplyste priser. Det beklager jeg naturligvis.
Du er velkommen til at give mig et opkald, så kan vi tage en snak om det.
Med ønsket om en skøn eftermiddag :-)

Julefrokost

Fik julefrokost maden var super god, og der var rigeligt af alt.

18. december 2025

Hej Marianne,
Mange tak for de søde ord.
Dejligt at maden smagte og at der var rigeligt :-)
Vi glæder os til at servicere dig igen.