Kokkensvinhus Anmeldelser 33

3,6

Jeg bestilte en chokolade julekalender hos Kokkens Vinhus, da den så ankom, så var det et andet motiv end på webshoppen. Jeg skrev en mail og helt uden diskussion fik jeg lov til at returnere kal... Se mere

Var forbi kokkens vinhus idag for at købe portvin. Da jeg skulle låse min cykel var jeg så uheldig at strejfe hvad formodes at være hundelort. Inden jeg ville begynde at finde mine varer, spørger j... Se mere

Jeg har handlet en ti år ved Kokkens vinhus og er altid blevet mødt med en fantastisk entusiasme bland både ejere og personale. Skal man have større mængder malet kaffe ringer man blot 15 min før og... Se mere

1. Vinhandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vinspecialisten - Kokkens vinhus - Glostrup Storcenter din vinhandel. Vi leverer vingaver til hele Danmark. Køb firmagaver, vin, whisky,gavekurve og gaver hos Kokkens Vinhus. vin chokolade whisky cognac Barolo Malt Highland Rhum - Rom øl

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Helt i top kundeservice!

Jeg skrev en mail og helt uden diskussion fik jeg lov til at returnere kalenderen og få mine penge tilbage, inkl. fragt endda!

Sød, venlig og helt i top kundeservice, jeg kan klart anbefale Kokkens Vinhus! :)

24. november 2025

Kunne jeg give 0 stjener havde jeg gjort…

Kunne jeg give 0 stjener havde jeg gjort det.Bestilte 2 flasker Stavning whisky med 2 gratis glas til hver flaske. Da pakken kom var der ingen glas med. Ringede og brokkede mig over de manglende glas værdi 216 kr . Fik at vi at kampagnen udløb 7. oktober sidste år selv om den figurerede på hjemmesiden med udløb 7. Oktober.
Bad om at få et eller andet for de manglende glas , gavekort eller lign. Men fik at vi at de kunne tilbyde en returseddel.
Dårlig service
Amatør artig når man bestiller whisky for over 1300 kr.

12. september 2025

Jeg handler ofte hos Linette og…

Jeg handler ofte hos Linette og Michael. Udover at jeg synes at servicen altid er helt i top, er det også min klare opfattelse at udvalget er stort og deres smagninger er altid velbesøgte og super gode. 5 nemme stjerner herfra🙏❤️
Bh Stefan

1. maj 2025
Kokkensvinhus-logo

Besvarelse fra Kokkensvinhus

Hej Steffan
1000 tak for din anmeldelse , den er da rar at gå på weekend med :-) Vi glæder os til at igen at byde dig velkommen i vores butik! 🍷😊
L&M

Glendronsch 15 år

Glendronsch 15 år
d. 17 okt. Forsøgte jeg har købe en flaske whisky på deres hjemmeside fik en bekræftelse på mail og de reserverede beløbet på mobilpay. En uge efter har jeg ikke modtaget nogen whisky men opdager at reservationen på mobilpay er fjernet.
Har ingen anelse hvorfor handlen ikke er gået igennem.
Har ikke hørt noget fra Kokkens vin meget dårlig stil

17. oktober 2024
Kokkensvinhus-logo

Besvarelse fra Kokkensvinhus

Hej Finn
Jeg er da ked af du har den oplevelse, da jeg allerede d. 17 hvor du bestilte annullerede din ordre, som du kan se af nedenstående:
Fakturanummer: 13152

Sorry

Ha ´en dejlig dag
Michael

Ringe service!

Havde glad bestilt en flaske Champagne på deres hjemmeside (med 10% rabat som ny kunde) men fik så kort efter denne besked:

Vi har desværre måtte annullere din ordre, da den pågældende flaske, Dom Perignon 2010, IKKE er noget vi har og ikke har haft længe, vi har desværre en fejl i vores system, hvor udsolgte varer i ny og næ dukker op som, aktive, hvilket har været tilfældet med den flaske du har bestilt! Det kan vi kun beklage og vi arbejder på at få rettet fejlen.

De havde så en 2012'er til langt over prisen for den bestilte vare. Hvis de ikke har haft den så længe har fejlen så også været der mindst ligeså længe...

Jeg spurgte så hvad de ville give mig i rabat som kompensation for DERES fejl. INGEN RABAT DESVÆRRE - og en provokerende storsmilende smiley..?!

Så jeg kunne få lov at købe en 2012'er til 2.200,- selvom den jeg havde bestilt var lovet mig til 1.439,-. Flot tak!

Jeg bliver så IKKE en ny kunde!

15. december 2022

Hvorfor 2 stjerner

Hvorfor 2 stjerner? Kort fortalt: ubehøvlet ekspedient (I ental).

Jeg var på udkig efter fine-wine fra Bordeaux og efterspurgte Mouton-Rothschild som de havde på deres hjemmeside. Første ekspedient er faktisk helt okay og viser mig køleskabet (han er grunden til de ikke får 1 stjerne, da han var flink nok). Jeg spørger, derefter om de tilbyder drikkegaranti, som jeg ved et par stykker andre vinforhandlere gør, hvorefter en anden mand, formodentlig ejeren, blander sig og svarer vrissent - ja næsten truende, at de selvfølgelig ikke tilbyder det og ingen andre gør dette på fine wine. Jeg forklarer ham stille og roligt med et smil, at jeg har oplevet det andre steder.

Efter den oplevelse, så tror jeg bare jeg finder min Mouton andet-sted - jeg vil ikke støtte den attitude overfor en kunde og heldigvis er der mange vinforhandlere, der behandler deres kunder bedre. Ærgerligt, da de havde to interessante "skæve" årgange i shoppen. Men efter at læse oplevelserne herinde, så er det vist ikke første gang, de har haft problemer med servicen.

11. april 2022

Ekstrem hurtigt levering og god…

Ekstrem hurtigt levering og god kundeservice.
Jeg bestilte en masse kaffe om eftermiddagen og havde det allerede dagen efter om formiddagen.

Jeg er ret vild med at der var lagt en personlig seddel med hvor i havde skrevet en fin besked til mig, for tak for ordren.

3. marts 2021

SUPER!

Vi bestilte vin online hos Kokkensvinhus. Fik derefter en super fin og meget uddybende mail omkring en vare der ikke var på lager, men med besked om, hvilken de ville anbefale istedet. Mailen var super detaljeret, imødekommende og velskrevet. Vi svarede og fik med det samme et super fint svar retur. Da vi åbnede kassen var der en lille håndskrevet hilsen med og iøvrigt en super lækker smagsprøve (æske) vanvittig lækker vingummi med. Som kunde er det bare altid fedt at blive mødt med noget uventet.....vi er fan og vender gerne tilbage.

10. februar 2021

Var med svigersøn inde for at finde en…

Var med svigersøn inde for at finde en god portvin til julemaden, og noget hvidvin. Efter ca. 20 minuter, havde vi sporet os ind på en portvin, og ville så se på hvidvin. Da fik vi af vide, at vi havde været i butikken længe, uden at købe noget, og blev bedt om at forlade butikken. Total grotesk behandling. Gå ALDRIG derind!

28. november 2020

Kunder er til besvær

Man føler sig bare ikke velkommen. De er generelt dyrere, men hvis også service er i bund og det vrisses af kunderne, så er der ingen grund til at komme tilbage. Og det gør jeg så heller ikke.

3. juli 2020

Kan varmt anbefale Kokkensvinhus.dk

Kan varmt anbefale Kokkensvinhus.dk
Jeg bestilte en champagne på deres hjemmeside, til afhentning i Glostrup. Det gik fuldstændig som det skulle, og har man mulighed for at besøge butikken, burde man gøre det. En meget spændende butik.

27. december 2019

Super dårlig service - find et andet sted at handle !

Var i dag ude for at afhente et par flasker vin til julen. Ringede først til Glostrup og herefter til Frederiksberg for her at få oplyst at man havde begge vine i Glostrup. Kørte herefter til Glostrup for st afhente vinene men man havde kun den ene ?? Men man havde godtfolk også den anden PSI men i 2016 udgaven !! Og det kun til en merpris på ca 700kr ??? Smart ikke !
Dårligste service jeg har oplevet i en vinhandel - ever !! Lod begge vine være og køber vinene andet steds og anbefaler at andre også gør det samme !!!

23. december 2019

Køber vin til julegave

Køber vin til julegave d. 4/12 med levering efter 2 dage. Den 18/12 konstaterer jeg ved at kontakte fragtfirmaet at pakken er ødelagt. Fragtfirmaet oplyser at de har orienteret Kokkensvinhus. Jeg kontakter Kokkensvinhus samme dag hvor de fortæller at de vil undersøge og vende tilbage.
Da de ikke er vendt tilbage d. 19/12 kontakter jeg igen Kokkensvinhus hvor jeg for besked om at de ikke kan levere et tilsvarende produkt og jeg vil få pegene tilbage. Det er ikke en katastrofe men irriterende i juletravlheden.

19. december 2019