Kokken & Tyren Anmeldelser 12

2,9

2,9

Middel

Ringer kl 17.30 og får fat i…

Ringer kl 17.30 og får fat i telefonsvarer som siger at de ringer tilbage ang. bestilling af Take away, da klokken bliver 19.00 uden de har ringet må vi købe andet sted.
jeg handler aldrig mere hos så useriøst madsted

26. november 2020

Perfekt

Vi holdt i lørdags konfirmation for vores datter. Alt maden blev leveret fra Kokken og tyren. Vi fik en perfekt tilberedt 4 retters menu.
Aldrig har vi fået så lækkert mad til levering. Kødet var flot rosa og garnituren vel tilberedt.
Der var mad i rigelige mængder, efter festen stod vi med 1 hel oksemørbrad som vi kunne nyde på 2 dagen.

15. september 2020

Takeaway.

Takeaway.
Mørbragryde er en decideret affaldsgryde. Både oksekød og svinekød, mørke spegepølseligende pølser. Ingen bacon. Og absolut dårlig smag🤢

6. september 2020

En rigtig ubehagelig oplevelse

Vi bestilte mad fra Kokken og Tyren til vores bryllup.
Vi var i god tid forbi restauranten i Ringsted og snakkede med Michael (kokken) om maden, her modtog vi fin service. Da vi bestemte os for, at få mad derfra sendte vi en mail, hvorefter vi modtog en mail retur, hvor der stod "Hermed bekræftelse på booking af kokke og menu på jeres store dag". Samtidig bestilte vi også telt og service hos et firma af samme direktør - VIP teltudlejning - som en form for pakkeløsning. Siden da hørte vi ikke fra Kokken og Tyren omkring maden, og da vi ikke havde modtaget noget, der mindede om en ordrebekræftelse ud over en sætning i en mail, blev vi lidt bekymrede. Vi prøvede flere gange at kontakte dem, og flere gange ugen inden brylluppet prøvede vi at ringe til Michael - enten helt uden at komme igennem, eller hvor andre havde taget telefonen og lagt besked til ham. Det kom så langt, at vi om torsdagen inden vores bryllup (som var om lørdagen) var i tvivl om, hvorvidt der i det hele taget ville dukke en kok op.
Dagen inden brylluppet skrev Michael til os og spurgte om tidspunktet for, hvornår vi gik til bords. Uden at nævne noget om alle de gange vi forgæves havde forsøgt at komme i kontakt med ham.

På dagen for brylluppet hvor Michael selv var kok i vores køkken, oplevede flere af vores gæster, at han var arrogant og uhøflig overfor dem, hvis de havde spurgt ham om noget.
Vi bad om at få præsenteret maden, inden vi skulle spise den. Men det nægtede han! Vi havde inden brylluppet ikke fået den præcise menu at vide og havde derfor ikke haft mulighed for at skrive menuen ned til vores gæster inden. Vi var meget uforstående overfor, at en kok ikke vil præsentere sin egen mad i sådan en situation - vi gik faktisk ud fra, at det var en selvfølge.

Inden vi bestilte maden, havde vi fået at vide, at en kok (350kr/t) og en kokkeelev (250kr/t) ville komme hjem til os og lave maden til vores bryllup. Det endte med, at kokken, som kom, havde taget sin datter med til hjælp - vi blev stadig bedt om at betale for en kok og en kokkeelev.

Betalingen SKULLE foregå kontant (over 20.000 kr), og det eneste papir vi modtog inden var en ordrebekræftelse - altså ingen faktura.

Til trods for at maden i sidste ende var fin, så betyder den ringe kundeservice og kokkens opførsel på selve dagen, at vi kun giver en stjerne. To dage inden ens bryllup skal man ikke være i tvivl om, om man overhovedet får noget mad.

13. september 2019

Fremragende !

Efter at have spist på kokken og tyren flere gange - altid med fremragende mad! - prøvede vi at bestille buffet ud af huset til min datters konfirmation. Lad det være sagt med det samme.... Det var fremragende mad og der var RIGELIGT af den. Så meget at vi i dagene efter kunne gentage den dejlige buffet....ikke dårligt !!! Kan kun anbefale andre at bestille mad ud af huset fra kokken og tyren.

22. maj 2019

Overordnet siger vi tak for en god oplevelse

Den eneste grund til at jeg ikke giver alle fem stjerner er, at det ikke burde være meningen, at vi skulle efterspørge vinen til vores mad.
Bøf uden rødvin går bare ikke;-)
Vinen VAR bestilt samtidig med valg af mad. Både vinmenu og enkelte glas rødvin.
Tjenerne var ellers OPMÆRKSOMME og HYGGELIGE.
MADEN var virkelig VELSMAGENDE og INDBYDENDE og hovedretten var IKKE SPARSOM, hvad angår mængde.

Prisen for fire spisende og drikkende personer var ikke overvældende, når det tages i betragtning, at det var GODT TILBEREDT og VELSMAGENDE MAD, der var LÆKKERT ANRETTET.

Jeg antager, at det er tale om et “svipser”, fordi restauranten får rigtigt flotte anmeldelser af andre, som har været der.
Næste gang, hvor vi kommer igen på Kokken og Tyren i Ringsted, regner vi så med, at vi ikke skal gøre opmærksom på, at vi mangler vores vin til den bøf, der allerede ligger på vores tallerkener.

16. februar 2019

Har besøgt Kokken og Tyren flere gange

Har besøgt Kokken og Tyren flere gange, både med min mand og med mine kollegaer.
Maden er lækker anrettet og har aldrig skuffet. Et stort plus er deres desserter som jeg altid har svært ved at vælge imellem.
Vi holdt af den grund min datters konfirmation her. Det fungerede rigtig godt. Vi var selv med til at sammensætte menuen og det hele fungerede perfekt. Vores datter var lykkelig.
Vi har også været gæster til vores venners datter konfirmation her. Igen var det en perfekt fest hvor vi var så heldige med vejret, at vi også kunne bruge deres skønne gårdhave.
Gårdhaven er i øvrigt også perfekt om sommeren til at nyde deres lækre brunch.
Det er vores lokale favorit og vi kommer klart igen....

26. august 2018

Super lækker 3 retters middag i gode…

Super lækker 3 retters middag i gode omgivelser og en rigtig god betjening.

Flot anrettet forret - dejlig laks. Hovedretten oksemørbrad så dejlig mør med godt tilbehør. En dessert der sagde spar 2 - chokolade mousse med diverse tilbehør.

En dejlig middag der var alle pengene værd

23. juni 2018

For længe ventetid

Fruen og jeg bestilte bord på Kokken og Tyren i marts 2013 og fik at vide at det sagtens kunne lade sig gøre, vi skulle dog helst komme så tæt på kl 19, som aftalt, da der var konference i byen.
Vi ankom kl 19:04 til en ikke engang halvfyldt restaurant, men med masser af dufte og hyggelig stemning fra de små borde.
Vi blev sat ved et bord og den søde unge dame var hurtigt klar til at tage imod vores bestilling.
Vi bestilte den samme menu, dog med hver sin dessert og fik at vide at det ville tage 25 minutter. Jeg spurgte den unge dame om ikke hun kunne lave mig en Whisky Sour, men hun kom tilbage og sagde det kunne man ikke, for der var ikke en knap på kasseapparatet til det...
Da jeg spurgte hvorfor man ikke kunne improvisere, når man nu havde en ret stor bar der var fyldt, lød svaret at det vidste hun ikke. Vi kunne bestille det der stod i menuen, sagde hun undskyldende. Første stjerne der røg.
Den næste røg da der gik 45 minutter før forretten kom, en relativ simpel anretning med lidt kaviar, reje og den slags.
Hovedretten kom dog 15 minutter efter vi havde spist forretten, stadig på den sene side, men ok.
Desserten var en omgang tiramisu til fruen og chokoladekage til mig. Ikke den store oplevelse med maden, det var gennemsnitligt og kødet var i bedste fald ok. Det grænsede til tørt, trods jeg havde bedt om en medium, blev det gennemstegt, og det eksklusive oksekød vi fik at vide var det bedste, var ikkenoget jeg selv ville ha købt til grillen en onsdag aften.
Vi sad ved bordet i to en halv time, ventetid inkluderet og alle konference glsterne dukkede aldrig op.
Regningen lød på 559,-, der burde automatisk fratrækkes 100 for unødvendig ventetid. Vi kommer ikke tilbage. Ikke fordi det var dårligt, slet ikke. Men det var bare ikke noget vi vil betale for igen, da hele oplevelsen var gennemsnitlig og vi sagtens kunne lave det bedre selv.

15. juli 2013

Er dette din virksomhed?