1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

www.KoekkenNetto.dk Online salg af køkken, bad, skydedøre og hvidevarer. Store rabatter.

2,1

Under middel

Advarsel, Undgå dette firma.

Placerede ordre på 4 skabe og 2 sokler. På hjemmesiden var oplyst en leveringstid på 1-2 dage.
Efter 5 dage modtages ordrebekræftelse på mail fra Flemming (koekkenhjaelpen.dk), samt besked om at leveringstiden vil blive oplyst senere.
Rykkede for svar 4 dage efter.
Efter yderlige 3 dage forsøgte jeg at ringe til hotmailen 72300680 uden at kunne komme igennem. Forsøgte at skrive til Info koekkennetto.dk, som ikke virkede.
Skrev til Flemming, at ordren ville blive annulleret, såfremt der ikke kom en leveringsdato inden 3 dage .
Fik svar om aftenen at fabrikken ville blive rykket dagen efter.
3 dage efter; Intet svar. Ordren annulleret med forsinkelse af mit projekt til følge. Spild af tid.

15. august 2020

godt køkken

Undertegnet kan varmt anbefale dette firma, god service, svarer hurtigt på henvendelser, kvaliteten i top, nem samlevejledning.

30. oktober 2016

Lad være at handle med dem!!

Uprofessionelt, useriøst og ualmindelig dårlig service og kundepleje!!
Efter afgivelse af bestilling af 2 bordplader, havde min stedfar og jeg ringet til Køkkennetto´s såkaldte hotline gennemsnitlig 10 gange om dagen i over 1 uge! Denne går blot på en telefonsvare med meddelelsen om, at de har travlt med bestillinger?!?
Dertil havde vi skrevet omkring 8 mails både direkte og gennem deres hjemmeside. Min stedfar havde sågar også ringet direkte til Flemming via det nummer han opgav i mailen - alt UDEN held, bortset fra 2 meget vage retur mails, uden oplysninger om godkendt bestilling eller leverings dato, men blot med beskeden om, at de ville kigge på det dagen efter, hvor vi så igen ikke hørte noget retur!!!
Da jeg skal flytte ind i min lejlighed i denne uge, begyndte jeg til sidst at blive desperat for svar, da jeg hverken kan tilslutte vaskemaskinen, ovn eller opvaskemaskinen uden bordplader og samtidig er det generelt bare et vigtigt element i køkkenet! Jeg begyndte derfor at lægge besked på deres svarer, med forklaring om boligsituationen og at jeg jo vidste de ville have min 8 dages levering, så om de ikke kunne være søde, i det mindste at give os et eller andet form for svar.
Til sidst så vi os nødsaget til, at vælge en anden - dog lidt dyrere leverandør, men på 1 dag havde vi så også afgivet bestilling og fået en ordrebekræftelse samt leverings dato!

Jeg finder det foruroligende, at en virksomhed, som lever af sine kunder, kan undlade at svare dem i mere end 14 dage og at de ikke vil tjene penge - jeg mener, det er jo ikke en stor virksomhed?!
Jeg tror Køkkennetto er ved at dreje nøglen om, så jeg er meget glad for, at vi ikke havde betalt forud, hvilket ellers virker til at være fremgangsmåden hos dem.

Bottom line - Lad være med at handle hos dem, medmindre i ønsker ikke at vide hvor, hvornår eller hvordan og i har det fint med ikke at kunne komme i kontakt med dem!

29. januar 2015

God service af Flemming T.

Jeg har fået en god oplevelse med Jer - især Flemming T.
Jeg havde bestilt skuffer og skabe, men havde ikke lagt mærke til at det var forskellige fronter - så var han så venlig at skrive det til mig, samt hjælpe mig med de rigtige ting.
Det gjorde også at jeg sparede lidt penge - det er jo værd at tage med.
Så nu håber jeg bare at det bliver leveret i lige så god stand, som den service jeg har fået :-)

16. oktober 2014

Fantastisk service

Min kone og jeg har kigged efter en specifik bordplade og vi fandt den hos køkkennetto. En fantastisk service og personal, godt pris og leverans til tiden gør at jeg/vi anbefalder denne virksomhed til alle.

27. april 2012

God service, nemt og billigt

god service, god kontakt via mail, gode skabe. Alt i alt en god oplevelse
Det eneste jeg lige manglede for en kort stund, var en samlevejledning, men fandt den på deres hjemmeside. Så ingen ko på isen :-)

5. april 2012

Seriøst dårligt sted at handle skab

Sælger prakker mig en masse ekstra ting på et skab, som er af ringe kvalitet!

Dyrt i forhold til hvad man får og sælger ved ikke hvad kundeservice er....total dårlig oplevelse.

Svar til firma: Det havde bare været rart hvis man havde fået svar tilbage på den mail jeg sendte med min klage. Og evt. tilbud om lidt penge tilbage eller lign. For sokkelen røg ud, da vi ikke havde brug for den.
Hvis jeg skal sige noget positivt er lågerne på skabet pæne og virker som en bedre kvalitet end resten af skabet.

11. april 2010
Koekkennetto-logo

Besvarelse fra Koekkennetto

Kære Grith Eichler Hammershaimb,

Lad mig starte med at sige at jeg er meget ked af din oplevelse ved at handle hos os. Vi håndterer dagligt mange henvendelser og online-ordrer, og vi har aldrig modtaget en klage før.

Du bestilte mandag aften kl 22 et garderobeskab med 1 hylde og 1 bøjlestang, hvor du i bestillingen stiller spørgsmål til produktet. Spørgsmålet besvares tirsdag formiddag og jeg gør i samme mail opmærksom på, at der til skabet ikke medfølger håndtag eller sokkel. Det kunne jo være at du selv havde sokkel og håndtag, men for en god ordens skyld sender jeg links til kategorierne <a href="http://www.koekkennetto.dk/ebutik/Sokkel-og-lister/" target="_blank">sokkel og lister</a> og <a href="http://www.koekkennetto.dk/ebutik/Greb/" target="_blank">greb</a>.
Du svarer denne mail og er glad for informationen.

Om tirsdagen vælger du selv fra disse links nogle greb og et sokkelsæt i en ny bestilling, hvilket udløser et ekstra fragt-gebyr på kr. 375,00. Jeg får sokkelsæt, greb og skab med i samme bestilling og opkræver derfor ikke det ekstra fragt-gebyr, hvilket du meddeles i en ordrebekræftelses-mail hvor du også får at vide at varerne bliver leveret torsdag.
Dine svar er "Super godt" og "Tusind tak" samt en rettelse til dit mobil-nr.

Torsdag modtager du skab, sokkelsæt og greb. Ingen fejl eller mangler ved levering. Normalt medsendes der samlevejledning med alle ordre men denne var ikke pakket med. Af samme grund er samlevejledninger til download fra vores hjemmeside, men da du ikke gør opmærksom på at du mangler samlevejledning inden du går igang, kan jeg af gode grunde ikke hjælpe eller guide dig.

Jeg har svært ved at genkende det forløb du beskriver med kraftige vendinger. Og da du aldrig har givet udtryk for, at du havde fortrudt købet eller ønskede at benytte vores 14 dages returret, har jeg ikke haft mulighed for at "udbedre skaden" eller eventuelt annullere ordren.

At du så vælger at lave denne anmeldelse og samtidig vælger at KoekkenNetto.dk ikke skal have besked om din anmeldelse... Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg sige eller gøre.

Med venlig hilsen,

Morten Høye