Knudpetersenfilskov Anmeldelser 2

2,9

Middel

HOLD JER LANGT VÆK.

HOLD JER LANGT VÆK.
Kunne man give nul havde jeg gjort det. Pas på hvis i får lavet noget ved dette firma. De tager betaling for ting som i selv indkøber og for det arbejde man selv har lavet.
Vi købte selv inudræn 700 kr., det tog de 4500 kr. for på regningen og vi bandt selv pexrør på rionet, tog max 1 time. Det tog de 5 timer for, der er 8 m2. De tager rigtig mange timer for deres arbejde også når deres medarbejder stod og snakkede.
Vi måtte igennem et tovtrækkeri på 2 år inden chefen gad at komme forbi til det møde jeg havde bedt om.
Han glemte at tage med i tilbuddet at vi skulle have flyttet en faldstammer. Den skulle bare saves af og der skulle samles en ny og sættes på, udover det fik vi tilsluttet 6 pexrør, 12000 kr. I ekstraregning. Det kunne gøres på max 3 timer. Vi fik tilbud fra anden vvs og han skulle have det halve og det var højt sat og i nutidspriser. De 12000 var priser 2 år tilbage. Deres svend ringede da den kunne han var hos ikke var hjemme, om han måtte tage ud og lave arbejdet hos os istedet. Har var der 50 min og tog da lige for service vogn også. Der blev brugt rigtig mange dele, jeg desværre ikke kunne gennemskue, men med det der skulle laves virkede det som rigtig mange dele og jeg kender da ret meget til vvs.
Der skulle laves rør til 2 bruser, dobbelt vandhaner til vask og sættes inudræn i brus og flyttes afløb til wc. Der er 3 sider tætskrevne med dele der er brugt.
Oven i havde han sat unidræn for lavt, så vi måtte brækje betongulvet op igen, det tog en hel dag og så tog de lige betaling for at sætte unidræn i igen. Dette blev startet 25/6 2022.
Jeg havde lavet en udregning over hvad der skulle trækkes fra i tilbuddet, det havde vi sagt vi lavede selv fra start. Og gav ham til mødet og det blev langt om længe accepteret. Han tabte ikke noget.
Sagen afsluttet.

19. maj 2022

Fejl på fejl

I samarbejde med det store Tyske firma Vaillant som har en afdeling i Danmark skulle Fa. Knud Petersen Filskov A/S etablere et jordvarmeanlæg på min ejendom. Der bliver først lavet en lodret boret anlæg som Fa. Poul Svendsen, Lykkegårdsvej 2, 6600 Vejen, står for. Det virker overhovedet ikke og tages ud af drift efter få måneder. Senere laver Knud Petersen så et traditionelt anlæg med vandret liggende slanger i jorden. Jeg har senere erfaret, at der bør foretages jordbundsundersøgelser inden et jordvarmeanlæg etableres. Det skete ikke. Jorden på min ejendom er stiv lerjord og det egner sig slet ikke til jordvarme, da ler ikke transporterer fugt nok hen til slangerne og det er fra fugten varmen ledes ind i huset.
Efter mere end 31 driftsstop på knap to år overgiver jeg sagen til domstolene og fra november 2009 har jeg været uden varme og har måttet klare mig med en brændeovn og en elvandvarmer. Når jeg indenfor garantiperioden har reklameret over et driftsstop har Fa. Knud Petersen ikke reageret. Da den nuværende ejer Kaj Petersen etablerer det traditionelle slangeanlæg skulle dette have været anmeldt til "Varmepumpeordningen" det skete som bekendt ikke. Ydermere underviser samme Kaj Petersen kommende varmepumpemontører som ekstern lærer på Teknologisk Institut. Ja, en må jo undre sig. Jeg kan, med det jeg har oplevet ikke anbefale Fa. Knud Petersen.

Det hele endte med et sagsanlæg mod firmaet. Dagen før vi skulle i retten bad firmaet om et forlig og det blev indgået.

6. februar 2011

Er dette din virksomhed?