4,3

Geen Blue Monday voor mij...

Ik dacht dat mijn eerste ervaring met Knit Factory in het 100 zou lopen. Zondagavond laat een bestelling geplaatst, 6 placemats in groen uitgevoerd.
De volgende ochtend, Blue Monday, er werd een korting gegeven op de gehele collectie van 15%. Na een mail aan het bedrijf werd de korting alsnog toegepast in de vorm van een terugbetaling op mijn rekening. Zo eindigde mijn maandag niet in een dipje. Knit Factory, bedankt voor de mooie placemats en de korting.
Een blije Helmonder ;-)

20. januar 2025

Goede service

Ik was zelf niet heel tevreden over de spullen/materialen. Onder andere de hoofdband vond ik erg strak zitten.
Het materiaal vond ik ook vrij dun.

Gratis alles retour gestuurd en het geld werd binnen een dag na ontvangst al terugbetaald.

4. december 2024

Mooie cappuccino Sjaal en Beenwarmers van knit factory

Super mooi en leuk setje cappuccino sjaal, beenwarmers en handschoenen gekocht bij knit factory.

Helaas pillen op de handschoenen na 1 x dragen tijdens een fietstochtje van een klein uur.

De klacht telefonisch gemeld bij een hele aardige medewerkster. Kreeg ook super snel iemand aan de lijn toen ik belde.
Foto's via de mail gestuurd van de handschoenen met het verzoek dat ik graag de handschoenen gratis wou retourneren en m'n geld terug wou ontvangen.
Ik kreeg heel snel reactie.
" Het geld werdt teruggestort en het retourneren van het item was niet nodig. Ik mocht ze houden."
De volgende dag stond het geld alweer op mijn rekening.✅️✅️

Heel tevreden met de service van knit factory.

De sjaal en de beenwarmers is niets mis mee. Harstikke tevreden met mijn aankoop!
♡♡

24. oktober 2024

Na retour alsnog verzend-en retourkosten afgehouden , kleine lettertjes

De jurken die ik bestelde waren te groot, toen opnieuw één besteld en de andere twee geretourneerd. Na veel gedoe lukte het retourneren omdat ze plots veranderd waren van postbedrijf. In de kleine lettertjes staat dat als je vanwege retourneren alsnog onder het bedrag voor gratis verzending komt dit alsnog moet betalen ook werden er achteraf retour kosten afgehouden, waardoor je naast de misère van terugsturen ook nog eens bijna 10 euro voor niks kwijt bent. Klantendienst reageert wel, echter kort en zgn beleefd maar negeert uiteindelijk je klacht.
Niet meer voor mij.

20. juli 2023

Respectloze klantenservice

Ongelofelijk dit: ben al jaren (!!!) bezig te vragen of mijn privé gegevens (incl. e-mailadres) uit hun systeem kan worden verwijderd; een paar jaar verder en ik krijg nog steeds e-mails van ze! Ik heb talloze keren gebeld en gemaild, NIKS! Helemaal geen respect voor (trouwe!) klanten, jammer.

29. januar 2023

Prachtige kleding, maar geen grotere maten

Diverse prachtige producten van 100% NL breiwerk, keurig afgewerkt, mooie kleuren en dat ook nog voor een redelijke prijs. Kwaliteit is super, en ook snel geleverd. Dit is mijn nieuwe favoriete online shop.
Ik mis alleen wel de grotere maten in de collectie vesten!!

3. februar 2021

Er dette din virksomhed?